2. Buluşmadan Sonraki Süreç?

Ben de bir kere böyle bir tiple karşılaştım ve Allah bir daha böyle bir tiple karşılaştırmaz beni umarım. İğrenç bir kişilikti.

Evet, iğrenç bir kişilikti.
Bir de bitirirken, ''sorun bende değil sende, sen benden daha iyilerine layıksın'' deme gafletinde bulundu.:KK70::skandal:
Yani bu sözler artık kullanıyor mu, inanan çıkıyor mu pes diyecektim de, boşver dedim.:63:

Cok begendiklerinde ya da kafalari karisik olmadiginda ( onceki iliski, ya da baska bir aday acisindan) erkekler genelde yapisiyorlar. 2 gun bana da normal gelmedi. Daha once hic evde oldugu saatlerde konustunuz ya da bulustunuz mu? Aksam saatilerinde yani?

• Beğen
Reactions: 000
Flört aşamasında yazılan “ilişkiye hazır değilim” aslında seni beğenmedim/uyuşmadık/beklentilerimi karşılamadın vs. demektir. Adamın ayran gönüllü olmasına gerek yokki.

Adamla 10 kere buluştuk.Her şey yolundaydı güya, yani buluşmalarda bana öyle yansıtmıştı.
Benden çok elektrik aldığını, çekim hissettiğini söylemişti.Gayet ilerisi için istekliydi.
Sonra ne hikmetse son buluşmada bir anda döndü.
''Sorun sende değil bende, sen benden iyilerine layıksın, şu an kafamı toparlamam gerek!! diye zırvaladı.:sinirli:

Yahu 10 buluşmada aklın neredeydi, aslında ayran gönüllü değil başka bir şey demek isterdim ama ban yemek istemiyorum.Ondan onu dedim. :KK66:

Evet, iğrenç bir kişilikti.
Bir de bitirirken, ''sorun bende değil sende, sen benden daha iyilerine layıksın'' deme gafletinde bulundu.:KK70::skandal:
Yani bu sözler artık kullanıyor mu, inanan çıkıyor mu pes diyecektim de, boşver dedim.:63:

Valla ben epey zaman da harcadım bu iğrenç tip için. İlk defa böyle bir tiple karşılaşmıştım ve bilemiyordum bu derece absürt bir kişiliği olduğunu. Şimdiki aklım olsa 5 dakikamı harcamazdım böyle elde var sıfırlı bir flört için. Iyk! Hatırlayınca bile midem bulanıyor. :kusmuk:

• Muhteşem
Yani oyle seyler duyuyoruz ki acaba evli mi dedim bir an ama zaten arkadasiniz tanistirmis. 4 sayfayi okurken o detay aklimdan cikmis. Ve gece de bulusmussunuz. Evli degildir de 2 gun yazmamasi pek iyi degil. Belki de onun acisindan olumlu degildir :(

• Beğen
Adamla 10 kere buluştuk.Her şey yolundaydı güya, yani buluşmalarda bana öyle yansıtmıştı.
Benden çok elektrik aldığını, çekim hissettiğini söylemişti.Gayet ilerisi için istekliydi.
''Sorun sende değil bende, sen benden iyilerine layıksın, şu an kafamı toparlamam gerek!! diye zırvaladı.:sinirli:

Yahu 10 buluşmada aklın neredeydi, aslında ayran gönüllü değil başka bir şey demek isterdim ama ban yemek istemiyorum.Ondan onu dedim. :KK66:
10 buluşmada flörtten ilişkiye evrildi mi? Ben flört olarak yazdım. 10 da olsa 20 de olsa buluşmalar ilişkinin adı flörtse normal yani çünkü birbirinizi tanıma, suları yoklama aşamasıdır bu.

İlişkiye başlayıp her tarafı ayrı oynayıp karışık sinyal vermeyen erkekler yok mu var 😅 Onlara istediğinizi deyin içinizden ban tehlikesi olmadan 😃

Valla ben epey zaman da harcadım bu iğrenç tip için. İlk defa böyle bir tiple karşılaşmıştım ve bilemiyordum bu derece absürt bir kişiliği olduğunu. Şimdiki aklım olsa 5 dakikamı harcamazdım böyle elde var sıfırlı bir flört için. Iyk! Hatırlayınca bile midem bulanıyor. :kusmuk:

Bende zamanımı verdim.
Bir de ayrılırken hakkını helal et, her şey gönlünce olsun diyor.:duduk:
Yahu pes ya pes..
Hani ah vermeyeyim diye kendini garantiye de almaya çalışıyor ama yemezler.
Tabi ki hakkımı helal etmedim.
Ve hesap döner sap döner, herkes yaşattığını yaşar.:dua:
Bende keşke hislerime güvenseydim. İçimden bir ses bu adamda bir olumsuzluk var diyordu, ama buluşmalarda çok sıcak davranıyordu. Kadınlar hissediyor.

Neyse iyi yanından bakalım, bunlar tecrübe oldu.:cool:

En son ben yazmıştım, o yüzden biraz da ondan bekledim yazmasını. Ama 2 gündür ses yok. Ben istiyorum görüşmek tabiki ama onun da istemesi lazım:KK43:
Ben olsam hayırdır diye mesaj atardım. Hiç gelemem böyle belirsiz durumlara. Olmadı direk arardım hayırdır kardeş sıkıntın nedir diye. Sabırsız biriyim biraz sanırım. Flörtümle 2 gün mesajlaşmamak pek benlik durum değil. Biraz da olacağı varsa olur, yoksa olmaz boşuna bekleyip gerilimi artırmak gereksiz diye bakıyorum duruma.

Yani oyle seyler duyuyoruz ki acaba evli mi dedim bir an ama zaten arkadasiniz tanistirmis. 4 sayfayi okurken o detay aklimdan cikmis. Ve gece de bulusmussunuz. Evli degildir de 2 gun yazmamasi pek iyi degil. Belki de onun acisindan olumlu degildir :KK43:
Belki de, istemiyor olabilir. O yüzden birşey yazmam artık. İstiyorsa o arar sorar zaten.

• Beğen
Ben olsam hayırdır diye mesaj atardım. Hiç gelemem böyle belirsiz durumlara. Olmadı direk arardım hayırdır kardeş sıkıntın nedir diye. Sabırsız biriyim biraz sanırım. Flörtümle 2 gün mesajlaşmamak pek benlik durum değil. Biraz da olacağı varsa olur, yoksa olmaz boşuna bekleyip gerilimi artırmak gereksiz diye bakıyorum duruma.
Olmazsa onla hiç tanışmamışım gibi düşünücem. Ben yapamam malesef öyle şeyler, sessizce bitsin kapansın konu:(

10 buluşmada flörtten ilişkiye evrildi mi? Ben flört olarak yazdım. 10 da olsa 20 de olsa buluşmalar ilişkinin adı flörtse normal yani çünkü birbirinizi tanıma, suları yoklama aşamasıdır bu.

İlişkiye başlayıp her tarafı ayrı oynayıp karışık sinyal vermeyen erkekler yok mu var 😅 Onlara istediğinizi deyin içinizden ban tehlikesi olmadan 😃

Aslında ilişkinin ilk aşamalarıydı, ama adı daha konulmadığı için flört dedim.
Buluşmalarda her şey iyiydi ama sanalda iletişim çok azdı.
Ben ondan konduramadım yoksa anlardım.
Flört döneminde ilişki isteyen erkek, kendini belli eder. Asla araya soğukluk sokacak davranışlar yapmaz.Sanalda bile.
Bir de ayrılırken seninle sevgili olamayız ama arkadaş kalmak isterim dedi ya..
Yahu bunu insan olan utanır söyleyemez.:skandal:

O an küfür etmediysem artık hiçbir zaman etmem. O derece kendimi tuttum, gülüp gittim.

Bizim de ilk zamanlar iki gün ya da daha fazla (bilmiyorum saymamıştım ) yazışmadığımız oluyordu. Evliyiz şimdi. Ne bulurlar yazışacak onu da anlamam, henüz birbirinizin hayatına ne kadar tanıksınız ki

Bende zamanımı verdim.
Bir de ayrılırken hakkını helal et, her şey gönlünce olsun diyor.:duduk:
Yahu pes ya pes..
Hani ah vermeyeyim diye kendini garantiye de almaya çalışıyor ama yemezler.
Tabi ki hakkımı helal etmedim.
Ve hesap döner sap döner, herkes yaşattığını yaşar.:dua:
Bende keşke hislerime güvenseydim. İçimden bir ses bu adamda bir olumsuzluk var diyordu, ama buluşmalarda çok sıcak davranıyordu. Kadınlar hissediyor.

Neyse iyi yanından bakalım, bunlar tecrübe oldu.:cool:

O hissi ben de yasadim ama yanilabilecegimi dusundum. Ne hissettiysem aynisini bizzat yasadim daha sonra.

Evet, kadin bir sekilde hissediyor.

Cok saglam bir tecrube oldu tabii. Insanlara ve hayata bakisimi cok degistirdi, cok guclendim ve adimlarimi cok daha saglam atmaya ozen gosteriyorum artik.

Onumuzdeki maclarda elimi guclendirdi sag olsun. 😂

Bence “sesin cikmiyor iyi misin” falan yazmanizda bi sakinca yok yaa ne olacak ki? merak edip duracagima ben yazardim herhalde.soguk mesafeli yazarsa zaten anlarsiniz durumu siz de ustelemezsiniz.

Ya sizi taniyinca farkli oldugunuzu veya istediginin sizde olmadigini anladi.
Erkekler cok garip maddi veya manevi veya huy olarak istedigi bir sey sizinle uyusmamis olabilir.
Ya da eskiden kalma aklinda olan kisiyle barismis olabilir veya istegini karsilayan yeni bir aday bulmustur :)

Konu sahibi icin de aynisi oldugunu dusunuyorum.

• Beğen
O hissi ben de yasadim ama yanilabilecegimi dusundum. Ne hissettiysem aynisini bizzat yasadim daha sonra.

Evet, kadin bir sekilde hissediyor.

Cok saglam bir tecrube oldu tabii. Insanlara ve hayata bakisimi cok degistirdi, cok guclendim ve adimlarimi cok daha saglam atmaya ozen gosteriyorum artik.

Onumuzdeki maclarda elimi guclendirdi sag olsun. 😂

Aynen bir şekilde hissediyoruz.
Bana da tecrübe oldu ama işte erkeklere güvenimi çok baltaladı.
Kim bilir belki benden gerçekten hoşlanan birine bile şüphe ile bakacağım.

Allah inşallah bizi iyi, vicdanlı insanlarla karşılaştırsın. :KK66:

Ya sizi taniyinca farkli oldugunuzu veya istediginin sizde olmadigini anladi.
Erkekler cok garip maddi veya manevi veya huy olarak istedigi bir sey sizinle uyusmamis olabilir.
Ya da eskiden kalma aklinda olan kisiyle barismis olabilir veya istegini karsilayan yeni bir aday bulmustur :)

Konu sahibi icin de aynisi oldugunu dusunuyorum.

Evet, bir şey uymamıştır.
Bitirirken; ''sevgili olamayız ama arkadaş kalalım'' gibi bir sözü söyleyen adamla zaten artık işim olmaz.
Kendilerini çok akıllı sanıyorlar, güya beni cepte tutacak.:duduk:
Konu sahibinin bahsettiği aday için benzer olumsuz şeyleri bende düşündüm.

Flört aşamasında 2 gün habersiz bırakmak çok olumsuz. Bu adama bence mesaj bile atılmamalı.

Günaydın kızlar. Kararım net, kesinlikle yazmayı, aramayı düşünmüyorum. En son ona ben yazmıştım, pası attım top onda artık. Bakalım nolcak...

Bu arada aramızda herhangi bir duygusal açılma, aşk sözleri vs. falan olmadı. Konuşmalarımız genellikle iş güç güncel konulardı olması gerektiği gibi..

Back
X