2. Buluşmadan Sonraki Süreç?

Aynen bir şekilde hissediyoruz.
Bana da tecrübe oldu ama işte erkeklere güvenimi çok baltaladı.
Kim bilir belki benden gerçekten hoşlanan birine bile şüphe ile bakacağım.

Allah inşallah bizi iyi, vicdanlı insanlarla karşılaştırsın. :KK66:

Oyle tabii. Ben de erkeklere guven konusunda zaten hassastim, su an daha bir kirilganim.

Amin. Guzel adamlar da var ve bu adamlarla yollarimiz kesisir umarim. :dua:

Kızlar selam.
Geçen hafta arkadaşımın vasıtasıyla biriyle tanıştım. Neyse ilk buluşmamız gayet güzel geçti. Hatta o akşam ayrıldıktan hemen sonra güzel bi akşam olduğunu buluşmayı kabul ettiğim için teşekkür etti. Aradan 2-3 gün sonra tekrar buluşmak istediğini söyledi. Tabi biz ikinci buluşmaya kadar iletişim halindeyiz, gün içerisinde yazışıyoruz falan.
Bu ikinci görüşmemiz de gayet güzel geçti, birbirimizi biraz daha yakından tanıma fırsatı bulduk.
Ertesi gün yani cuma akşamı çok az mesajlaştık. Nasılsın napıyosun tarzı.. Fakat bu hafta sonu hiç konuşmadık, ses çıkmadı ondan. Ben de yazmadım birşey. Haftasonu işlerinin olduğunu demişti daha önce. Biraz da ondan bekledim açıkçası çünkü en son ben ona yazmıştım.
Yani normalde öyle gece yarılarına kadar mesajlaşan konuşan birileri değiliz. Ama bu sefer de pek bi uzak kaldık sanki.
Bilemiyorum daha 2 kere görüştük gerçi. Çok mu acele ediyorum. Her gün konuşmak mı gerekir bu aşamada? Sevgili değiliz henüz. Off kızlar bi akıl verin. Ne yapsam sizce? Ondan mı adım beklesem? Yoksa ben mi tekrar mesaj atsam? Kafamda deli sorular...
Bu aşamada bu tür şeylerin olması gayet normal bana göre.Bakarsın deli gibi yazışırsınız bakarsın 1 gün mesaj atmaz.bazı şeyler yerine oturana kadar bu tür şeylet yaşanabiliyor.Veya bakalım ben mesaj atmayın kendimi geri çekeyim o napacak şeklinde düşünmüş olması da muhtemel.Üzülmeyin ama konuştuğu başka flörtler olup onlarla vakit geçiriyorda olabilir.Sevgili değilsiniz henüz.Yani demem o ki bu dönemler biraz sancılı geçer.Çok kaçmadan çok da üzerinde gitmeden bu dönemi biraz sakin yönetmek gerekiyor.

İlk mesajı o atsın, önce ben yazdım şimdi o yazsın bana çok tuhaf geliyor. Çekim hissetmişsiniz baya baya hoşunuza gitmiş. Ayrıca beyefendi dişçiye gittiğini paylaşmış, insan bi hal hatır sorar, bunu yapmakla istekli gibi görünmezsiniz merak etmeyin, vereceği cevaba göre hareket edersiniz baktınız soğuk mırın kırın ediyor o zaman kesersiniz selam kelam.. Bence siz bi sorun hatrını nasılmış

Bu aşamada bu tür şeylerin olması gayet normal bana göre.Bakarsın deli gibi yazışırsınız bakarsın 1 gün mesaj atmaz.bazı şeyler yerine oturana kadar bu tür şeylet yaşanabiliyor.Veya bakalım ben mesaj atmayın kendimi geri çekeyim o napacak şeklinde düşünmüş olması da muhtemel.Üzülmeyin ama konuştuğu başka flörtler olup onlarla vakit geçiriyorda olabilir.Sevgili değilsiniz henüz.Yani demem o ki bu dönemler biraz sancılı geçer.Çok kaçmadan çok da üzerinde gitmeden bu dönemi biraz sakin yönetmek gerekiyor.
Haklısınız daha ortada adı konmuş bir durum yok sonuçta. Sadece ufakta olsa bi iletişim olsun istemiştim aramızda. Bekleyip görücez artık:)

İlk mesajı o atsın, önce ben yazdım şimdi o yazsın bana çok tuhaf geliyor. Çekim hissetmişsiniz baya baya hoşunuza gitmiş. Ayrıca beyefendi dişçiye gittiğini paylaşmış, insan bi hal hatır sorar, bunu yapmakla istekli gibi görünmezsiniz merak etmeyin, vereceği cevaba göre hareket edersiniz baktınız soğuk mırın kırın ediyor o zaman kesersiniz selam kelam.. Bence siz bi sorun hatrını nasılmış
Bilemiyorum çok kararsız kaldım msj atıp atmama konusunda. Bugün de geçsin, belki yarın bi selam veririm..

Başkasını tanıyordur su an. Hoslanan adam daga tasa haykirarak yaziyor ,plan yapıyor,darliyor vs. Eger istiyorsaniz adim atin,devamını getirmezse bekleyin yazmayin bence.

Başkasını tanıyordur su an. Hoslanan adam daga tasa haykirarak yaziyor ,plan yapıyor,darliyor vs. Eger istiyorsaniz adim atin,devamını getirmezse bekleyin yazmayin bence.
Bu da ilgiliydi, sürekli mesaj atmalar buluşmak istemeler falan.. Daha aradan 24 saat geçmeden değişti. Yedekte birilerini tutuyorsa bilemicem. Ben birşey yazmayı düşünmüyorum. Şimdi soğuk falan konuşcak hiç o modu çekemicem..

• Beğen
Reactions: 000
Oyle tabii. Ben de erkeklere guven konusunda zaten hassastim, su an daha bir kirilganim.

Amin. Guzel adamlar da var ve bu adamlarla yollarimiz kesisir umarim. :dua:
Amin. :dua:
Niyeti iyi olanın sonucu da iyi olur.
Ben inanıyorum.
Burayı okuyan herkese nacizane tavsiyem kararsız ve ayran gönüllü erkeklerden bir şey çıkmaz.
Yorulup üzüldüğün ile kalırsın.

Gerek yok.

Bence normal, ben siz mesaj atmayn ondan bekleyin derim. Temeli saglam olsun iliskiniz hizli baslayan iliskiler hep problemli oluyor.

Erkekler o kadar habiski, flört etmiyorduk arkadaşça konuşuyorduk diye ikili bile oynuyabilir sen konunla ilgisi yok kendi açımdan söylüyorum

Erkekler o kadar habiski, flört etmiyorduk arkadaşça konuşuyorduk diye ikili bile oynuyabilir sen konunla ilgisi yok kendi açımdan söylüyorum
Aynen o yüzden geri çektim kendimi bende. Karşındaki sana nasıl davranıyorsa sen de aynısını yapacaksın bu kadar basit.

Aynen o yüzden geri çektim kendimi bende. Karşındaki sana nasıl davranıyorsa sen de aynısını yapacaksın bu kadar basit.

Hyr ama yani sanki biz salağız, resmen flört ediyorsun işte saçımda kırık varmı demiştim saçlarımı okşuyarak gözlerime baktı utandım içeri kaçtım ama sonraa ne oldu!!!! Ablasının telinden bile numaramı sildirdi..

Back
X