2. Buluşmadan Sonraki Süreç?

Aynı durum benim başıma da geldi.O kadar sinir oldum ki bir güzel mesj döşeyip yol verdim.Numarasını silip engelledim:)))

Senden yeteri elektriği alsa idi
Defalarca arardı
Kendini geri çıkmış
Belli ki pek etkilenmemiş

Sen de arama sakın

Reactions: 000
Aynen ama amacının farklı olduğunu düşünüyorum ben. Erkekler her zaman liseliler gibi aşk yaşayalım modunda olmayabiliyorlar bazen. Başka şeyler de isteyebiliyorlar..
Bu tip adamlar genelde cinsellik isterler
Senden alamayacaklarını anlayınca
Sen iyisin der kaçarlar :)

Madem kendi kötü ilk buluşmada bilmiyor muydu kendinin kötü olduğunu :)

Eşimle tanısmamızda bırısı vesılesıyle olmustu eğer senı dusunuyor ve onemsıyorsa zaten devamlı arayıp yazacaktır helekı ılk zamanlar daha cok olması gerekıyor demekkı senın hıssettıgın gıbı yogun duyguları olmadı gorustu senınle ama bısey hıssetmedıfı ıcın arayıp sormuyor bu yonden bak ve onu dusunerek zaman kaybetme

Erkekler hoşlandığında iki eli kanda olsa yine arayıp sorar
Bu adam hiç mi koltuğa oturup 2 dk dinlenmedi en azından nasılsın kusura bakma çok yoğunum falan der
Hiç arayıp sorma belki ondan etkilendiğini anladı kendini naza çekiyor

Bu tip adamlar genelde cinsellik isterler
Senden alamayacaklarını anlayınca
Sen iyisin der kaçarlar :)

Madem kendi kötü ilk buluşmada bilmiyor muydu kendinin kötü olduğunu :)
Şansını deniyo işte, belki olur bişeyler hesabı.
Olmayınca da gitti.
Aslında yazasım geldi şuan. Ama böyle dalga geçer gibi olacak. Laf sokup gidiceksin. Kızlar fikir verin biraz:)

Adam başta heveslenmiş sonra birşey ters gitmiş soğumuş ama sana bir açıklama yapmak zorundaydı tabi .herkesin bir açıklamaya ihtiyacı vardır.belki onun tarzı değilsin vs sonuçta herkesin kriteri farklıdır.ben olsam sorardım ne oldu niye kayboldun diye.?olumsuz cevap veriyorsa engellerdim .aklımda soru işareti kalmazdı .

Olmayınca da gitti.
Aslında yazasım geldi şuan. Ama böyle dalga geçer gibi olacak. Laf sokup gidiceksin. Kızlar fikir verin biraz:)
Cinsellikte isteyebilir bu doğal .sana uymuyorsa bırak gitsin yani.

Olmayınca da gitti.
O sana boşta kalınca yazar
Sen de o zaman seninle işim olmaz sen daha iyilerine layıksın yazarsın

Bence siz de bu adama takılıp,kalmayın. Hatta o yokmuşçasına yaşayın. Hakkınızda hayırlısını diliyorum.
Teşekkür ederim. İlk başlarda daha çok üzülüyordum ama şuan pek aklıma gelmiyor artık. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Teşekkür ederim. İlk başlarda daha çok üzülüyordum ama şuan pek aklıma gelmiyor artık. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Insanlar cok degisik yani erkeklerin disi cok guzel olup icinden kibir ikiyuzluluk sevgi ask olmayan bir insan cikabiliyor cogu da oyle sadece bir konuda mutlu olsunlar zevk konusunda yani onlara yeter.
O kisi katil olsa bile onemseyeceklerini zannetmiyorum.

Görüştüğüm iki- üç kişi oldu hepsi de hödük dediğimiz tiplerdi:) bana denk geliyo ya çekiyorum galiba odunları.Ben belirsizlik sevmem ilişkide net olmalı her şey.Kimine bir hafta dayandım kimine dört gün,kimine bir ay. Polis vardı arkadaş aracılığıyla tanıştık ettik bir kere yüz yüze görüştük.Sonra bu beyfendide çıt yok.Bazen bakıyorum whatsap çevrim içi ama yazmadan çıkmış. Allahım bir gün ,iki gün derken böyle böyle beş gün falan geçti.Benim sinirlerim tepemde tabi. Olumsuz bir şey yazsa amenna diycem hani olmadı bitti dersin olabilir kimse kimseyi beğenmek zorunda değil o da yok.Sonra artık dayanamadım bir güzel mesj döşedim..içimin yağları eridi:)))) engeli bastım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…