- 24 Nisan 2019
- 134
- 173
- 33
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
Aynı durum benim başıma da geldi.O kadar sinir oldum ki bir güzel mesj döşeyip yol verdim.Numarasını silip engelledim:)))Kızlar selam.
Geçen hafta arkadaşımın vasıtasıyla biriyle tanıştım. Neyse ilk buluşmamız gayet güzel geçti. Hatta o akşam ayrıldıktan hemen sonra güzel bi akşam olduğunu buluşmayı kabul ettiğim için teşekkür etti. Aradan 2-3 gün sonra tekrar buluşmak istediğini söyledi. Tabi biz ikinci buluşmaya kadar iletişim halindeyiz, gün içerisinde yazışıyoruz falan.
Bu ikinci görüşmemiz de gayet güzel geçti, birbirimizi biraz daha yakından tanıma fırsatı bulduk.
Ertesi gün yani cuma akşamı çok az mesajlaştık. Nasılsın napıyosun tarzı.. Fakat bu hafta sonu hiç konuşmadık, ses çıkmadı ondan. Ben de yazmadım birşey. Haftasonu işlerinin olduğunu demişti daha önce. Biraz da ondan bekledim açıkçası çünkü en son ben ona yazmıştım.
Yani normalde öyle gece yarılarına kadar mesajlaşan konuşan birileri değiliz. Ama bu sefer de pek bi uzak kaldık sanki.
Bilemiyorum daha 2 kere görüştük gerçi. Çok mu acele ediyorum. Her gün konuşmak mı gerekir bu aşamada? Sevgili değiliz henüz. Off kızlar bi akıl verin. Ne yapsam sizce? Ondan mı adım beklesem? Yoksa ben mi tekrar mesaj atsam? Kafamda deli sorular...
Senden yeteri elektriği alsa idiKızlar selam.
Geçen hafta arkadaşımın vasıtasıyla biriyle tanıştım. Neyse ilk buluşmamız gayet güzel geçti. Hatta o akşam ayrıldıktan hemen sonra güzel bi akşam olduğunu buluşmayı kabul ettiğim için teşekkür etti. Aradan 2-3 gün sonra tekrar buluşmak istediğini söyledi. Tabi biz ikinci buluşmaya kadar iletişim halindeyiz, gün içerisinde yazışıyoruz falan.
Bu ikinci görüşmemiz de gayet güzel geçti, birbirimizi biraz daha yakından tanıma fırsatı bulduk.
Ertesi gün yani cuma akşamı çok az mesajlaştık. Nasılsın napıyosun tarzı.. Fakat bu hafta sonu hiç konuşmadık, ses çıkmadı ondan. Ben de yazmadım birşey. Haftasonu işlerinin olduğunu demişti daha önce. Biraz da ondan bekledim açıkçası çünkü en son ben ona yazmıştım.
Yani normalde öyle gece yarılarına kadar mesajlaşan konuşan birileri değiliz. Ama bu sefer de pek bi uzak kaldık sanki.
Bilemiyorum daha 2 kere görüştük gerçi. Çok mu acele ediyorum. Her gün konuşmak mı gerekir bu aşamada? Sevgili değiliz henüz. Off kızlar bi akıl verin. Ne yapsam sizce? Ondan mı adım beklesem? Yoksa ben mi tekrar mesaj atsam? Kafamda deli sorular...
Yazma evetKızlar hiçbir gelişme olmadı. Adam hala kayıplarda:) Ben de birşey yazmadım, yazmayı da düşünmüyorum. Kendi bilir artık.
Aynen ama amacının farklı olduğunu düşünüyorum ben. Erkekler her zaman liseliler gibi aşk yaşayalım modunda olmayabiliyorlar bazen. Başka şeyler de isteyebiliyorlar..Yazma evet
Devam etse istese idi seni bunaltırdı bile mesaj ve araması ile
Bu tip adamlar genelde cinsellik isterlerAynen ama amacının farklı olduğunu düşünüyorum ben. Erkekler her zaman liseliler gibi aşk yaşayalım modunda olmayabiliyorlar bazen. Başka şeyler de isteyebiliyorlar..
Şansını deniyo işte, belki olur bişeyler hesabı.Bu tip adamlar genelde cinsellik isterler
Senden alamayacaklarını anlayınca
Sen iyisin der kaçarlar :)
Madem kendi kötü ilk buluşmada bilmiyor muydu kendinin kötü olduğunu :)
Cinsellikte isteyebilir bu doğal .sana uymuyorsa bırak gitsin yani.Şansını deniyo işte, belki olur bişeyler hesabı.
Olmayınca da gitti.
Aslında yazasım geldi şuan. Ama böyle dalga geçer gibi olacak. Laf sokup gidiceksin. Kızlar fikir verin biraz:)
Kaba olmak istememem ya da kalbinizi kırmak, bana öyle geliyorki sizinle buluşurken bir başkası ile de buluşuyodu. Onunla devam ediyor.Kızlar hiçbir gelişme olmadı. Adam hala kayıplarda:) Ben de birşey yazmadım, yazmayı da düşünmüyorum. Kendi bilir artık.
Her ihtimal olabilir tabiki..Kaba olmak istememem ya da kalbinizi kırmak, bana öyle geliyorki sizinle buluşurken bir başkası ile de buluşuyodu. Onunla devam ediyor.
O sana boşta kalınca yazarŞansını deniyo işte, belki olur bişeyler hesabı.
Olmayınca da gitti.
Aslında yazasım geldi şuan. Ama böyle dalga geçer gibi olacak. Laf sokup gidiceksin. Kızlar fikir verin biraz:)
Bence siz de bu adama takılıp,kalmayın. Hatta o yokmuşçasına yaşayın. Hakkınızda hayırlısını diliyorum.Her ihtimal olabilir tabiki..
Teşekkür ederim. İlk başlarda daha çok üzülüyordum ama şuan pek aklıma gelmiyor artık. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Bence siz de bu adama takılıp,kalmayın. Hatta o yokmuşçasına yaşayın. Hakkınızda hayırlısını diliyorum.
Teşekkür ederim. İlk başlarda daha çok üzülüyordum ama şuan pek aklıma gelmiyor artık. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?