2. Buluşmadan Sonraki Süreç?

Ya o da sizden bir ışık bekliyorsa?
Yani olabilir belki reddedilmekten korkuyordur sizden bir adım bekliyordur
Bilemedim ki. Bu konularda hiç iyi degilim :(

Hyr ama yani sanki biz salağız, resmen flört ediyorsun işte saçımda kırık varmı demiştim saçlarımı okşuyarak gözlerime baktı utandım içeri kaçtım ama sonraa ne oldu!!!! Ablasının telinden bile numaramı sildirdi..

Konularda yorumunuzu goruyorum ama eglencesine bile flort edebilirler.
Ilginizi fark edip ego yapabilirler.
Ya da sizi yedekte tutup istedigi hosuna giden baska biri olursa ona giderler Ama yalniz kalmak istemediklerinden sizinle vakit gecirebilirler.
Her hareketi gercek anlamak ve ciddiye almak cok yanlis.
Cocuk gibi seker verene gitmek gibi oluyor.

Ben böyle şeyleri çocukca buluyorum. Yazdı yazmadı, bekleyeyim yazar mı? Hissediyorsan yazacaksın. Karşıdaki kıymetini bilmiyorsa üzerini de silmeyi bileceksin...

Desem de, kaçan kovalanır mantığı her erkekte biraz var. Sorun böyle basit oyunlara zaman ayırmayan adamı bulmak da.

Karar senin.

bence yazmalısınız, neden bu kadar kasıyorsun? hoşlanmışsınız ne kadar güzel bir şey bu :) bence siz bir defa daha mesaj atın eğer devamı gelmezse anlamış olursunuz zaman harcamaya değmeyeceğine

Kızlar yazın diyorsunuz ama soğuk bi cvp alırsam gerçekten çok üzülürüm, hassas bi insanım. çok az da görüşsek ben ondan çok hoşlandım, yani bilmiyorum belki de aşık oldum. Uzun zamandır kimseye böyle şeyler hissetmedim. Hatta onu başkasıyla düşünmek bile bana şuan acı veriyor. Keşke tanışmasaydım diyorum:(

Kızlar yazın diyorsunuz ama soğuk bi cvp alırsam gerçekten çok üzülürüm, hassas bi insanım. çok az da görüşsek ben ondan çok hoşlandım, yani bilmiyorum belki de aşık oldum. Uzun zamandır kimseye böyle şeyler hissetmedim. Hatta onu başkasıyla düşünmek bile bana şuan acı veriyor. Keşke tanışmasaydım diyorum:(
Bence yaz ve netleştir çünkü bir şeyler hissetmişsin ve içinde kalmasın o daha üzücü

Kızlar yazın diyorsunuz ama soğuk bi cvp alırsam gerçekten çok üzülürüm, hassas bi insanım. çok az da görüşsek ben ondan çok hoşlandım, yani bilmiyorum belki de aşık oldum. Uzun zamandır kimseye böyle şeyler hissetmedim. Hatta onu başkasıyla düşünmek bile bana şuan acı veriyor. Keşke tanışmasaydım diyorum:KK43:
Bence yazmayın.
Sizin kadar yoğun hissetse çoktan mesaj atar ya da arardı.

Red cevabını alınca daha kötü olabilirsiniz.
Bekleyin.Ama olumsuza hazırlıklı olun.

Konularda yorumunuzu goruyorum ama eglencesine bile flort edebilirler.
Ilginizi fark edip ego yapabilirler.
Ya da sizi yedekte tutup istedigi hosuna giden baska biri olursa ona giderler Ama yalniz kalmak istemediklerinden sizinle vakit gecirebilirler.
Her hareketi gercek anlamak ve ciddiye almak cok yanlis.
Cocuk gibi seker verene gitmek gibi oluyor.

Kova erkekleri niye Nemrut bu kadar

Ben bundan 2 ay evvel biriyle tanıştım sık mesaj atmazdı konuyu uzatamazdı hatta aramadı bile çok utangaçtı ben aradım. O tamamen olumluydu ve ben onun bu çekingenliğine dayanamadım. Bitirdim. Daha evvel yine tanıştığım biri bu da arar sorar günde 2 saat konuşuruz mesaj atar. Ben bu kadar üstüme düşmesen derdim. Bana 'bir erkek aramıyorsa sormuyorsa mesaj atmıyorsa kork demişti seni umursamıyordur' O yüzden aramayıp sormuyorsa nedeni çok farklı olabilir. Eğer sen hoşlandım demeseydi boşver derdim ama istiyorsan son bir adım olabilir kafan da karışık onun da yazmaması çok ayıp olmuş

Yazmayin derim. Hashasim diyorsunuz sonra caniniz sıkılırsa daha kotu. Bir de yazdim olmadi diye kafaya takarsiniz. Ben se hashasim kafaya takarim belki baskasi icin kolaydir ama sizin icin zordur. O yuzden kafaya takcaksaniz yazmayin ama cok sorun etmem dersen yaz.

Belki o da sizden bir adım bekliyordur; bence yazın ya nolacak ki ne kaybedeceksiniz? Hassasım üzülürüm demişsiniz de zaten üzülüyorsunuz. En azından sonuç belli olur

Kızlar selam.
Geçen hafta arkadaşımın vasıtasıyla biriyle tanıştım. Neyse ilk buluşmamız gayet güzel geçti. Hatta o akşam ayrıldıktan hemen sonra güzel bi akşam olduğunu buluşmayı kabul ettiğim için teşekkür etti. Aradan 2-3 gün sonra tekrar buluşmak istediğini söyledi. Tabi biz ikinci buluşmaya kadar iletişim halindeyiz, gün içerisinde yazışıyoruz falan.
Bu ikinci görüşmemiz de gayet güzel geçti, birbirimizi biraz daha yakından tanıma fırsatı bulduk.
Ertesi gün yani cuma akşamı çok az mesajlaştık. Nasılsın napıyosun tarzı.. Fakat bu hafta sonu hiç konuşmadık, ses çıkmadı ondan. Ben de yazmadım birşey. Haftasonu işlerinin olduğunu demişti daha önce. Biraz da ondan bekledim açıkçası çünkü en son ben ona yazmıştım.
Yani normalde öyle gece yarılarına kadar mesajlaşan konuşan birileri değiliz. Ama bu sefer de pek bi uzak kaldık sanki.
Bilemiyorum daha 2 kere görüştük gerçi. Çok mu acele ediyorum. Her gün konuşmak mı gerekir bu aşamada? Sevgili değiliz henüz. Off kızlar bi akıl verin. Ne yapsam sizce? Ondan mı adım beklesem? Yoksa ben mi tekrar mesaj atsam? Kafamda deli sorular...
Çok zorlamayın ben nişanlımla bazen hiç konuşmuyoruz yoğunluk ve yorgunluktan. Bikac mesaj günaydın nasilsin eve geldim ben yatıyorum tarzında o da çok bunalmamak gerek

Back
X