2 çocukla ev gezmesi

Benimkilerde aynı senin gibi .biri 5.5 diğeri 4.Tek çocukla istediğim yere giderdim ama ikisiyle birden gitmiyorum. Sadece annem, kv, kızkardeşim. Çağırsalarda gitmiyorum iki çocukla çünkü ikisini birden zaptetmem mümkün değil, ben gittiğim yerde rahat edemeyeceksem 2 sohbet edemeyeceksem niye gidim. Sabır diyorum okula gidene kadar .

Ya ben evime 4 çocuklu da olsa insanların gelmesini isterim. Çocuğu var diye hem çocuk hem de anne neden bazı şeylerden mahrum kalsın ki? Ki ben de birilerini 1 gün idare edemeyeceksem de yuh bana.
Çocuk bu dağıtır ama sevinir de. Sırf yaramazlık yapacaklar diye bir yere gitmemek hayattan ve insanlardan soğuk yaşatmak demek bana göre.

Evet bende öyle düşünüyorum 2 çocuğum var ama birileri gelsin isterim varsın ev dağılsın kirlensin hepsi hal olur ama herkes aynı düşünmüyor. Öcüymüàüz gibi bakıyorlar

Benim kizim 15 aylık. Ben de pek gitmek istemiyorum. Yaramazliktan değil çünkü henüz yaramaz değil ama hem onun düzeni bozulmasin diye hem de onun peşinde koşmaktan ne yiyebiliyor ne de sohbet edebiliyorum dolayısıyla gezmenin anlamı da kalmiyor

Çocuğunuza sahip çıkabikiyorsanız gidilir.Ama ben olsam gitmem.Arkadaşa falan giderken borakabileceğiniz biri varsa anneniz vs.öyle yapabilirsiniz.sizde biraz dinlenmiş olursunuz.Biz arkadaşlarla toplanıyoruz.Kimse getirmiyor çocupunu.İki laf edemyoruz diyorlar:)
Tabiki gittiğim.yerde peşinden ayrırmam zaten

Bizimde öyle toplandığız arkadaşar dışarda toplanıyoruz eşim bakıyor o zaman.

Benimkilerde aynı senin gibi .biri 5.5 diğeri 4.Tek çocukla istediğim yere giderdim ama ikisiyle birden gitmiyorum. Sadece annem, kv, kızkardeşim. Çağırsalarda gitmiyorum iki çocukla çünkü ikisini birden zaptetmem mümkün değil, ben gittiğim yerde rahat edemeyeceksem 2 sohbet edemeyeceksem niye gidim. Sabır diyorum okula gidene kadar .

Aynı düşüyoruz peşinden dolaşmaktansa evde oturmak eb güzeli

Gitmiordm.. Bu aksam gittim ne ikramliklari birakti ne de cerezleri hepsini yerlere doktu zaten karistirmayi cok sevior. Acikcasi gittigime gidecegime pisman oldum..

Çocuklar büyüyüp misafirlik adabı öğrenene kadar daveti evimde onlar versin istiyorum. En son 6 yaşındaki kızım okuldaki yakın arkadaşı ve ailesini davet etti, ağırladı. Ev temizliğinden ikramliklara kadar ilgilendi.
Bizi (yurekten) isteyenlere de fazla uzun olmamak tadi damakta kalmak üzere 1-2 saatligine gidiyoruz.
Gidilen yerde ne kadar durulacak bilgilendiriyoruz. Eve dönmeye 10dk kalınca da "10dk daha oynayabilirsiniz sonra gidiyoruz" diyorum. Aglamadan evimizin yolunu tutuyoruz.
3 cocukla en rahat gidebildigim yerler çocuk parkları, doğa gezmeleri, ablam.

Anne eger rahat bi tipse cocuk her yeri karistirirsa rahatsiz olurum ama cocugunu durdurabiliyorsa yani pesindeyse hic onemsemem hatta kirsin bosver derim.Aslinda malim kiymetli degil ama rahat tiplerden hoslanmiyirum.Anne olursamda misafirlige pek kolay gitmem cunku hep cocugun pesinde olurum muhtemelen o zamanda bi zevk almam.

Bende dün gittim davet etmişlerdi ablam annem halam akrabalarla gittik çağıranda akrabaydı çok gerirdim bir daha gitmem dedim kimseye.
Ben 2 defa gittim birdaha asla dedim. Kimsenin evine 2 çocukla adım atmam.. Anneme kv bile az giderim çünkü orada da her istedikleri yapıldığı için feci şımarıyorlar. Genelde onlar gelir.

Cocuksuz kimseye gitmiyorumki.. ayrica davet etmelerini beklemem .. musaitseniz gelicez deriz.. ayni sekilde onlarda oyle... gerci benim gezmelerim son zmnlarda ya ev gormeye ya bebek gormeye olur :) gidilmezse ayip ama zaten en son bi arkadasin hem evi hem cocugu aradan cikarmistim.. cocuk 3 yasina girdi anca gidebildik :)))

Evet bayanlar biri 4 biri 2 yaşında 2 çocuğum var annem ve ablam bide bir arkadaşım dışında kimseye çağrılmadan yada önemli bişey olmadıkça gitmek istemiyorum.
Sizinde böylemi?
valla bayıldım size en doğrusunu yapıyorsunuz. keşke benim çevremdekilerde böyle olsa. gayet sorumlu bir annesiniz tebrik ederim.

Biz üç kız kardeş hepimiz de ağzı var dili yok, oturttuğun yerden kalkmayan uslu çocuklarmışız ama annem ona rağmen biz küçükken hiçbir yere gitmemiş,sıkıntı vermek istemez kimseye...

Back
X