2 çocukla ev gezmesi

Gidilebilir ama hafiye gibi peslerinde gezmek zorunda kaliyorum.
Arkadaslarim cok rahat tipler, bnm panik halim onlari delirtir, birak cocuklari diye beni durterler genelde.
Nadir gidiyorum ama gittigim evi gercekten cocuk hismindan koruyorum:bicak:

Evet bayanlar biri 4 biri 2 yaşında 2 çocuğum var annem ve ablam bide bir arkadaşım dışında kimseye çağrılmadan yada önemli bişey olmadıkça gitmek istemiyorum.
Sizinde böylemi?
Aynen benimde 3 yaş kızım ve 1 yaş oğlum var bi yere gitmeye çok korkuyorum bende annem veya kız kardeşimle giderim zaten çoğu yere çok Zor büyütünceye kadar sabır etcez artık benim kuzularım onlar onları çok seviyorum büyüdüklerini ve beraber gezip tozduğumuz günleri hayal ediyorum Allah ın izniyle çünkü gerçekten herşeyimi onlara adadım babalarından boşanıyoruz çocuklarla sadece maddi yönden ilgilenir bu yüzden onlara hiç o eksikliği aratmamaya çalışıyorum

Son düzenleme:
Benimkiler daha kucuk ama ne bileyim samimiyet meselesi bence. Dusunuyorum pek cok arkadasima gidiyorum ileride de gidebilirim sanirim ama buyuk konusmayayim zMan gosterecek

Aynen benimde 3 yaş kızım ve 1 yaş oğlum var bi yere gitmeye çok korkuyorum bende annem veya kız kardeşimle giderim zaten çoğu yere çok Zor büyütünceye kadar sabır etcez artık benim kuzularım onlar onları çok seviyorum büyüdüklerini ve beraber gezip tozduğumuz günleri hayal ediyorum Allah ın izniyle çünkü gerçekten herşeyimi onlara adadım babalarından boşanıyoruz çocuklarla sadece maddi yönden ilgilenir bu yüzden onlara hiç o eksikliği aratmamaya çalışıyorum

Senin işin daha zor cnm allah kolaylık versin

Benimde 6, 4 ve iki bucuk yasinda üc tane minnos asklarim var allahim bagisladin insallah. Bende cocuklar dogduktan sonra cagirildigim yerlere bir bahane bulup gitmiyorum, mecbur kaldigim zamanlarda gidiyorum ozamanda esim evdeyken esime birakip bir iki saatliyine gidip geliyorum. Cünki cok zor oluyor gittiyin yerde kücük cocuklarin varsa. Hem cocuklar icinde güzel olmuyor oyun alanlari mesgul olacaklari oyuncaklari olmuyor onlara sirf kendi zevkim icin iskence cektirmek ve onlarin zamanindan calmak istemiyorum. Bu günler birdaha geri gelmiyecek ama cocuklar elbet böyüyecek ve ozaman tekrar gezmeye gitmeye zaman kalicak. Bu arada faliyetlerimizi cogunlukla cocuklu annelerle yapiyoruz. Mesela oyun oarklarina gidiyoruz anlasip veya parkta bulusuyoruz, hem cocuklar eyleniyor hemde birlikte güzel vakit geciriyoruz.

Ben evlere gidip tıka basa ikramla ve çayla karnımı doyurmaya çalışırken çocukların peşinde koşacağıma alıyorum çocuğu parka bahçeye atıyorum yaz kış böyle. Kınadığım için değil denediğim ve başarısız olduğum için farklı bir strateji buldum:KK45: oyun oynayacağı kaynaşacağı yerler olan cafelere götürüyorum arkadaşlarımla da orada buluşuyorum kahve için. Eve girmektense dışarıda buluşmak en iyisi, ne kendimi ne çocuğumu darlayamam aman koşma aman dökme aman kavga etmem bilmem ne.

Ben evlere gidip tıka basa ikramla ve çayla karnımı doyurmaya çalışırken çocukların peşinde koşacağıma alıyorum çocuğu parka bahçeye atıyorum yaz kış böyle. Kınadığım için değil denediğim ve başarısız olduğum için farklı bir strateji buldum:KK45: oyun oynayacağı kaynaşacağı yerler olan cafelere götürüyorum arkadaşlarımla da orada buluşuyorum kahve için. Eve girmektense dışarıda buluşmak en iyisi, ne kendimi ne çocuğumu darlayamam aman koşma aman dökme aman kavga etmem bilmem ne.
Keşke herkes kafe teklifini kabul etse. Bazıları çocuk var kafede rahat edemem çocuklarla diyo. Kabul etseler çocuksuz insanlar çok rahat kabul eder zaten :)

Keşke herkes kafe teklifini kabul etse. Bazıları çocuk var kafede rahat edemem çocuklarla diyo. Kabul etseler çocuksuz insanlar çok rahat kabul eder zaten :)
Artık cafelerde ailelere uyuyor seçtiğimiz cafelerde hep oyun parkuru var bir tane oyun ablası var, başlarında duruyor biz de tam karşılarında oturuyoruz. Kahve içerken bir gözüm de çocuğu kontrol ediyor.

Evet bayanlar biri 4 biri 2 yaşında 2 çocuğum var annem ve ablam bide bir arkadaşım dışında kimseye çağrılmadan yada önemli bişey olmadıkça gitmek istemiyorum.
Sizinde böylemi?
Bu durumun çocukla alakası yok. Çağrilmadan gitmek olmaz ki.
Çocuklu kişilere gelince çocuğu ortalığa salıp kesinlikle ilgilenmeyen misafiri istemiyorum.
Ama çocuğuna sahip çıkan ilgilenen başkasının evi terbiyesini öğretmiş misafire de kurban olurum.

Artık cafelerde ailelere uyuyor seçtiğimiz cafelerde hep oyun parkuru var bir tane oyun ablası var, başlarında duruyor biz de tam karşılarında oturuyoruz. Kahve içerken bir gözüm de çocuğu kontrol ediyor.
Evet olmalı birçok kafede de var zaten. Kafede oturmak bazen daha iyi tabi evin içine hapis olmak yerine mantıklı geldi bana

Gidecegim yere bagli cocuklu bir evse daha rahat giderim ama her an gozum uzerlerinde olur aman rahat edeyimde cocugum kırsın döksün istemem bunun benim evimdede yapilmasi rahatsiz eder

Cat kapi gelenim yok bende cat kapi kimseye gitmem

Iki kizim var biro uc yasina girecek biri 7 aylik olacak.ikisiyle yilbasinda erkek kardesime gittim oninda iki cocugu var bes ve iki yas.yatili kaldik uc sene sonra ilk kex gittim tabi annem babam da vardi.iki dakka oturmadim hep kostur dur.gelinde oyle kosturuyor iki de onda cocuk var.anne nin halinden anne anliyor.baska biyere gitmem katiyyen.kendi evimde zor bakiyorum.iki kucuk cocukla otur evinde en iyisi.
Yazi bekliyoruz bol bol gezicez insallah kizlarimla disarlarda...

Aman böyle olalım . Benim çevremde genelde çocuklarına bakmayan ama gezmekten kusur kalmayan kadinlarla dolu. Çocuğu çay döker aaa tuh der içeri gider çocuk tuvalet tuvalet der lafını kesmemek için bekletir ve çocuk altına işer. Mağazaya girersin heryeri birbirine katar ama o kıyafet dener. Çocuğu yere düşer kaldırıp bitanede kendi vurur düştü diye . Düşündümde en güzeli beraber gidiyorsanız zapdedebiliyorsaniz market park avm gidebilirsiniz en güzel zamanlar başbaşa geçirdiğin zamanlar . Çocuklar bi nevi en iyi arkadaş. Benimde 3 yaşında oğlum var onunla geçirdiğim zamanı hiçbirşeye değişmem
Tebrik ediyorum sizi harika yorum. Ben bir kere çocuğum yokken kayinvalidemin komsularini agirlamak gibi bir hatada bulundum bes kisi geldiyse hepsinin elinde iki cocuk. Zivanadan cikmis gibi evimi alt ust etmislerdi anneleride sohbet derdinde. Elin cocuguna lafta anlatamiyorsun. Birde gorumcemlerin var boyle iki tane evimde dogru duzgun obje birakmadilar. Anneleride pek rahat. O yuzden bende insanlari rahatsiz etmemek adina gitmemeye calisiyorum, calisacagim insallah.

Bencede gitmeyin evinize davet edin. Misafir severim ama sırf koltuklarımı bu yüzden değiştiremiyorum. Her gelen kişinin cocugu ya cay ya kahve ya vişne suyu döker. Olmadı işer yada kusar
Çiikolata sürer zıplar boyar
Ben degistirdim şimdi pek kimseyi kabul etmiyorum. Kabul Etsem de çok dikkat ediyorum

Ben apartmanima birisi taşındığında ikramlik hazırlarım götürür veririm .Ev sahibi arzu ederse beni davet eder,arzu etmezse davet etmez.Mutfaginda oturmamış da sakınca olup olmadığını sorarım,kimse koltuklarını benim için almadı.Lcd televizyona oyuncak illaha da biri atacaksa evin sahibinin cocugu atsın.....Bir de iki çocukla veya yaramaz çocukla bebek görmesi/ geçmiş olsun ziyareti/ ev hayirlamasi gibi ev sahibinin değil kendi kendimizi davet ettirdigimiz olaylara hiç gitmeyelim..İki sohbeti görünce kendinden geçen milletiz.Cocuk evin yatak odasına mi girdi,ev sahibinin bebeğinin gözüne parmak mi soktu hiç farkında olmayan anneler var.Bir de ev sahibi sigara icmiyorsa bile balkona cikip sigara için bu arada da çocuğunu ev sahibine baktiran:sinirli:

Back
X