2 çocukla ev gezmesi

ayip olmasin diye bir sey diyemiyor insanlar. Yoksa senin de malin ne kiymetli vs gibi tepkiler alirlar. Ama siz yine de bu sekilde davranmayin. Baskasinin evi ile sizin eviniz ayni degil. Ayrica kablolarla oynatmak da tehlikeli olabilir. Benim evimde olsa mudahale ederim acikcasi...

Genelde davet eden ben oluyorum, aman kızım elleme, bakta kaldıralım demektense ya oyun alanı olan bi yerde buluşmayı ya da bize gelin demeyi tercih ediyorum.

Çocuğum hareketli diye herşeyden vazgeçecek değilim ya :)

Ben cocukken oyuncak gotururdum :) plastik kap kacak isterdim unuttugumuzda :) haha ole seylere bayilir cocuklar

1 yaşına yeni girdi küçüğüm, sadece anneme ve kayınvalideme gidiyorum. Yurumezken disarda buluşabiliyordum arada arkadaslarimla ama bundan sonra nasil olur bilmiyorum.
Eve gitmem ama disarisi da eziyet artik, ama insan da bunaliyor iste.

Belli bi dönemleri var çocukların, o dönem en rahatı kendi evin ya da başka çocuklu bi ev :)

O dönem geçince çok rahatlanıyor ama, mesela artık kızım arkadaşıma gidicez diyince ev patiklerini çantama koyuyor, inşallah yaprak sarması yapmışlardır diyor, gittiğimiz yerde de hiç sorun çıkarmıyor, ama zamanında meraklı melahatliğini bol bol yaptı

Ne güzel haberler bunlar.

Aranızdaki mesafeye bağlı, çok samimi bir arkadaşınızsa normal.

Tek çocuk zaten problem değil, ama 2 olunca işler değişiyor. Ben çocuklarımla tek tek gidiyorum gezmeye gayet akıllı ve uyumlular . Ama biraraya gelince allahım allahım ...

Elimizdeki fırsatların kıymetini bilemiyoruz. Tek çocukla heryere gidilir herşey yapılır inanın. Kendinizi eve hapsetmeyin. 2. Oluverirse ozman eliniz kolunuz bağlanır işte.

Kendi evimden çıkıp başkasının evine ne demeye gideyim ki zaten sıkılırım tek bile olsam..
Dışarıya her fırsat bulduğumda çıkarım çocuğumla. Ama ev gezmesi hayır, gelen bize gelir, ben zaten rahatım, çocukları oynatırım, zıplatırım, dağıtırız toplarız önemli değil..
Benim olayım başkasının evinin dağılmasından ziyade, çocuğunun o evde zarar görebilecek olması..

Yine senin 3 yerin var :) benim 2 çocukla gidecek hiç gezme yerim yok annemgil çok uzaktalar onlara bile gidemiyorum

Yazilmis defalarca ama ben de yazayim.

Cocugum yok. Ben de hic kimseye davet edilmedikce ya da onemli bir sey olmadikca gitmiyorum :) davet edilmeden gelenlere de ayri bir illet oluyorum :) siz se bu gitmeme isteginizi koruyun :)

Evet bayanlar biri 4 biri 2 yaşında 2 çocuğum var annem ve ablam bide bir arkadaşım dışında kimseye çağrılmadan yada önemli bişey olmadıkça gitmek istemiyorum.
Sizinde böylemi?

Cagrilmadan bir yere gitmem. Cocukla alakali degil. Anneme ve ablama da cagrilmadan gidemem ki. Cok ayip bence.

Elimizdeki fırsatların kıymetini bilemiyoruz. Tek çocukla heryere gidilir herşey yapılır inanın. Kendinizi eve hapsetmeyin. 2. Oluverirse ozman eliniz kolunuz bağlanır işte.
Benim de 2 :)
Buyuk 7 yasinda. Tam isleri yoluna koymuştum ikinciyi istedik. Ama inanin büyük de küçüldü kardesten sonra.
Her yere benimle sorunsuz gelen cocuk bebek gibi sıkıntı cikariyor simdi. Oyuzden hic gitmeyim daha iyi diyorum bircok yere.
Ama elbet gececek bugünler de

Yas farkindan o cnm bir donem.. illa gececek

Evet bayanlar biri 4 biri 2 yaşında 2 çocuğum var annem ve ablam bide bir arkadaşım dışında kimseye çağrılmadan yada önemli bişey olmadıkça gitmek istemiyorum.
Sizinde böylemi?

Canım bebekli çocuklu insanlar genelde kendi evlerine misafir çağırıyorlar. Çünkü Başka evde çocuklar rahat bırakmıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…