- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 530
- 73
- 45
- Konu Sahibi 2 kiz annesi
-
Kız seni olsa bile cikmazkiBugün 3.gunüm test yaptım negatif
Sonradan bilemi çıkmadı ilk idrarla yapBugün 3.gunüm test yaptım negatif
Evet ama çok merak ettim. Ben kızımda transfer gününü saymazsak 6.gun görmüştüm testte.. bugün de bi çılgınlık yapayım dedimKız seni olsa bile cikmazki
Yok valla sonradan bile çıkmadıSonradan bilemi çıkmadı ilk idrarla yap
Ya ben teste özellikle bu kadar erken ona cesaret edemiyorum.Yarın 4.gün yarın yapmicam. Ama 5.gün yapabilirim
Bugün hiç belirti yok. Sürecin en zor kısmı kesinlikle transfer sonrası beklemekmişBenimde bugün pek bişey yok inşallah sonuç güzel olur
Aynen öyle cnm beklemek çok zorYa ben teste özellikle bu kadar erken ona cesaret edemiyorum.
Bugün hiç belirti yok. Sürecin en zor kısmı kesinlikle transfer sonrası beklemekmiş
Biz yaparsak yalancı pozitif çıkabilir çatlatma iğnesin den dolayı ben 10 yada 11. Gün yaparım herhaldeYa ben teste özellikle bu kadar erken ona cesaret edemiyorum.
Bugün hiç belirti yok. Sürecin en zor kısmı kesinlikle transfer sonrası beklemekmiş
Ayaklarım bacaklarım dönüyor yüzüm yanıyor iki gundurYa ben teste özellikle bu kadar erken ona cesaret edemiyorum.
Canım taze transfer olduysan çatlatma iğnesinin etkisiyle garanti çift çıkar. Oyuzden siz ikinizde gününüzü beklemek zorundasınız benimkinde çatlatma iğnesi yoktu 3 yıl önceki dondurulmuşlardan transfer oluyorum..Ya ben teste özellikle bu kadar erken ona cesaret edemiyorum.
Amin cnm inşallah benimde 1 taneMerhabalar,
Ben de 2 Ekimde transfer oldum. 1 tane embriyom döllendionun da şimdi bana sımsıkı tutunması için dua ediyorum.
Rabbim inşallah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin.
Kaçıncı gün emriyosuMerhabalar,
Ben de 2 Ekimde transfer oldum. 1 tane embriyom döllendionun da şimdi bana sımsıkı tutunması için dua ediyorum.
Rabbim inşallah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin.
Hayirli sabahlar cnm test yapacaktın yaptinmiİkimizin kaderi hep tüplerle gidiyor
Hadi ya. Ben kızımda transfer gününü de sayarsak 7.gün pozitifi gördüm aynı gün akşam kanda da 70 küsürdü. Kimisi transfer gününü saymıyor ben o günüde sayarak 7.gün diyorum saymazsak 6.gün.
4.günKaçıncı gün emriyosu
Yaptım canım pozitif. Hayalet bı çizgi varHayirli sabahlar cnm test yapacaktın yaptinmi
Yaa çok sevindim darısı bize insallahYaptım canım pozitif. Hayalet bı çizgi varaz önce baktım bı tık daha belli olmuş.
Resim atarmosin cnm ben çok merak ediyorum herkesin pozitif testine bakıp mutlu oluyorumYaptım canım pozitif. Hayalet bı çizgi varaz önce baktım bı tık daha belli olmuş.
Kaçıncı günün du bugün belortin varmıYaptım canım pozitif. Hayalet bı çizgi varaz önce baktım bı tık daha belli olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?