- 6 Şubat 2022
- 754
- 1.637
- 43
- 27
- Konu Sahibi Maybelater
-
Utanmak değilde örneğin bir kere giyip birdaha da giymeyecgim birseyi ordan aldım annem nerden aldığımı sorduğunda 2. El deyince söyleseydin ben sana alırdım falan gibi laflar ettiNeden utandiginizi anlamadım.
Daha uygun fiyatlı, pahalıya gerek yok diyebilirdiniz.Utanmak değilde örneğin bir kere giyip birdaha da giymeyecgim birseyi ordan aldım annem nerden aldığımı sorduğunda 2. El deyince söyleseydin ben sana alırdım falan gibi laflar etti
Anneler biraz eski kafa olabiliyorUtanmak değilde örneğin bir kere giyip birdaha da giymeyecgim birseyi ordan aldım annem nerden aldığımı sorduğunda 2. El deyince söyleseydin ben sana alırdım falan gibi laflar etti
Utanmak değilde örneğin bir kere giyip birdaha da giymeyecgim birseyi ordan aldım annem nerden aldığımı sorduğunda 2. El deyince söyleseydin ben sana alırdım falan gibi laflar etti
Ama şuda var mağazalardan aldığımız birçok şeyde deneniyor.Özel gün elbisesi vs arayışında o yüzden ikinci el bakıyorum artık.Çok daha uyguna denk geliyorİkinci el eşya kullanmak yurtdışında çok yaygın, utanacak saklanacak bir şey değil. Bir sürü ikinci el kıyafet butikleri var çevrede, hepsi temizleniyor ütüleniyor öyle satılıyor. Ben ikinci el kıyafet olarak sadece dış giyim tercih ediyorum, mont palto gibi. Vücutla direkt temas eden parçaları almak benim içime sinmiyor. Tamamen benim takıntılarımla alakalı.
Türkiye’de ikinci el kültürü yaygın olmadığı için sanki sadece maddi nedenlerle ikinci el alındığı gibi bir düşünce var. Böyle düşüneceğini bildiğiniz kişilere bahsetmeyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?