- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
- Konu Sahibi Maybelater
-
Eşyaların enerjisine inanıyorum. Eve gelince tuzlu suda bekletip sonra yıkayın. Tuzlu su kötü enerjiyi alır .Merhaba kk. Kadınları size sormak istedigim birsey var. Malum uygulamadan 2. El kıyafet almaya başladım cok begendigim seyleri alıyorum. Pahalılık aldı başını gidiyor 2. El ayni ürünü etiketli buldugum oluyor budabana cazip geliyor. Ama kimse bilsin istemiyorum icimde bir huzursuzluk var etiketli ürünleri almaya özen gösteriyorum . Ama yinede garip hissediyorum boyle hisseden varmi benim gibi?
Kıyafetlerin enerjisi konusuna hic girmiyorum bile
ben de uygulamalardan hep alışveriş yaparım.mağaza fiyatlarının çok altına etiketli ürünler var.hatta çocuğun tüm okul kıyafetlerini oradan aldım.en son da kendime bot aldım etiketli ama şu an mağazadaki fiyatın yarısını ödedim.alan memnun saten memnun.keşke eski yıllarda da olsaydı bu uygulama.2. el takı oyuncak kitap da aldım.kıyafet ayakkabı çanta vs almadım.ama ihtiyacım olsa çekinmeden alırdım.kendim satıyorum 2. el orada.alanlar o kadar mutlu ki.Ben de G*rdrops’tan ucuza etiketli marka birkaç şey almıştım. Ne olmuş ki? Aynı şekilde çok da ürün sattım. Almanya’dayken de KleiderKreisel kullanırdım, oradan da çok alışveriş yaptım.
Bu fikirdeyim bende.Ya ne enerjisi, hem çevresel ekolojik hem de maddi sebeplerle ikinci ele önem vermemiz gereken dönemde (örneğin bir kot pantolon kaç litre su harcıyor) enerji diye insanları gereksiz tüketime yönlendiriyorlar.
Hijyene dikkat edin yeter :)
Avrupa'da yasamanin en sevdigim yani, iste Tam da bu 2. el dongusunun gayet normal ve yadirganmayacak bir durum olmasi.Merhaba kk. Kadınları size sormak istedigim birsey var. Malum uygulamadan 2. El kıyafet almaya başladım cok begendigim seyleri alıyorum. Pahalılık aldı başını gidiyor 2. El ayni ürünü etiketli buldugum oluyor budabana cazip geliyor. Ama kimse bilsin istemiyorum icimde bir huzursuzluk var etiketli ürünleri almaya özen gösteriyorum . Ama yinede garip hissediyorum boyle hisseden varmi benim gibi?
Kıyafetlerin enerjisi konusuna hic girmiyorum bile
Valla aynı şey geçenlerde benimde aklımdan geçti.Ülkenin @yengenç gibi genclere ihtiyacı varDaha önce yaptığım yorumu yine yapacağım.
Az daha küçük olsan ne vardı sanki?
Oğlumla tanıştırırdım seni, sonra da gel bize gelin ol derdim.
Hayata bakışın, enerjin o kadar güzel maşallah.
Ben buluyorum yaEtiketli, mağaza fiyatının yarısına ürünleri tek ben bulamıyorum heralde
Birde parfüm alıyor musunuz? Orijinalliginden emin olabiliyorlar musunuz?Ben buluyorum ya
Eki Görüntüle 3129213 Eki Görüntüle 3129214 şu mesela h&m'in en sevdiğim kalıbı. İstediğin kadar buruştur, tikistir asla kirişmiyor bile. Tam seyehat çantasına atmalikO yüzden bu kalıbı bulunca aliyorum.
Formülü de şu; sevdiğin markayı , bedenini seç. Ucuzdan pahalıya sırala :)
Eğer bir ürün beğeniyorsan aziick daha indirim için teklif gönder. Ya da kişinin birkaç ürününü daha beğendiysen hepsini birleştirip kargo ücretsiz yapıp yapamayacağını sor (malesef 20 lira olmuş kargolar).
Böylece istediğin şeyi daha uygun olarak bulursun^^
*Etiketli ürün istiyormussun. Aynisinin bir de yeni etiketli seçeneğini seçerek ara^^
Yok , hiç denemedim. Çünkü parfüm orijinal de olsa açıldıktan bir süre sonra artık bayatliyor. Belki de öylesi gelir...Birde parfüm alıyor musunuz? Orijinalliginden emin olabiliyorlar musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?