- Konu Sahibi Maybelater
-
Senelerdir bit pazarından alışveriş yapıyorum. Soran olduğunda da göğsümü gere gere söylüyorum. ekonomi kötü ve benim sokakta bakmam gereken bir sürü kedim var. pahalı kıyafete vereceğime hayvanları doyururum ve gece başımı yastığa huzurla koyarım. bu arada 2. el ve ucuz giyiniyorum diye de şıklığımdan ödün vermiyorum. sürekli "nerden giyiniyorsun? sorularıyla karşılaşıyorum. ohhh burada da göğsümü gere gere anlattım:)Merhaba kk. Kadınları size sormak istedigim birsey var. Malum uygulamadan 2. El kıyafet almaya başladım cok begendigim seyleri alıyorum. Pahalılık aldı başını gidiyor 2. El ayni ürünü etiketli buldugum oluyor budabana cazip geliyor. Ama kimse bilsin istemiyorum icimde bir huzursuzluk var etiketli ürünleri almaya özen gösteriyorum . Ama yinede garip hissediyorum boyle hisseden varmi benim gibi?
Kıyafetlerin enerjisi konusuna hic girmiyorum bile
Geçenlerde kendi sitesinde 400 olan bir pantolonu oradan etiketli 100 e aldım. Kadın almış giymem diye satıyordu. Ben çok seviyorum o uygulamaları. Sadece etiketli alıyorum ama. Aldığımı da söylüyorum. Gizlemem böyle şeyleriMerhaba kk. Kadınları size sormak istedigim birsey var. Malum uygulamadan 2. El kıyafet almaya başladım cok begendigim seyleri alıyorum. Pahalılık aldı başını gidiyor 2. El ayni ürünü etiketli buldugum oluyor budabana cazip geliyor. Ama kimse bilsin istemiyorum icimde bir huzursuzluk var etiketli ürünleri almaya özen gösteriyorum . Ama yinede garip hissediyorum boyle hisseden varmi benim gibi?
Uygulamadan aldığınızı söyleyin ya da markası neyse onu, ikinci el demeyin siz de.Utanmak değilde örneğin bir kere giyip birdaha da giymeyecgim birseyi ordan aldım annem nerden aldığımı sorduğunda 2. El deyince söyleseydin ben sana alırdım falan gibi laflar etti
İkinci ellerde iade olmuyor galiba o yüzden sıkıntı bence
Merhaba kk. Kadınları size sormak istedigim birsey var. Malum uygulamadan 2. El kıyafet almaya başladım cok begendigim seyleri alıyorum. Pahalılık aldı başını gidiyor 2. El ayni ürünü etiketli buldugum oluyor budabana cazip geliyor. Ama kimse bilsin istemiyorum icimde bir huzursuzluk var etiketli ürünleri almaya özen gösteriyorum . Ama yinede garip hissediyorum boyle hisseden varmi benim gibi?
Kıyafetlerin enerjisi konusuna hic girmiyorum b
Garip hissedecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Hem sürdürebilirlik hem ekonomik açıdan güzel bir uygulama. Mağazada ki ürünleri de günde bir çok kişi deniyor. Hatta ürün alıp bir süre giyinip iade eden de bir çok kişi var. Sıfır diye çok daha fazla para harcadığımız ürünün maalesef giyilip giyilmediğini bilemeyiz. Önemli olan hijyenini sağlamak. :)Merhaba kk. Kadınları size sormak istedigim birsey var. Malum uygulamadan 2. El kıyafet almaya başladım cok begendigim seyleri alıyorum. Pahalılık aldı başını gidiyor 2. El ayni ürünü etiketli buldugum oluyor budabana cazip geliyor. Ama kimse bilsin istemiyorum icimde bir huzursuzluk var etiketli ürünleri almaya özen gösteriyorum . Ama yinede garip hissediyorum boyle hisseden varmi benim gibi?
Daha önce yaptığım yorumu yine yapacağım.Daha yeni gardrops siparişi verdim. Hiç de kötü hissetmem, hatta sevgilisine peluş hayvan alacak arkadaşımi ikna ettim, boşu boşuna birkaç yüz lira verme,daha güzelini bulurum diye . 60 liraya buldum. aldı makinaya attı ,taradi , parfümledi verdi :)
Utanacak çekinecek bir şey yok bence.
İyi alışverişler sana^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?