2.evliligini yapip cook mutlu olanlar??

2. Evliliğini yapan 3 tanıdığım var
Biri boşanıyor mahkemelik
Biri anlaşmazlıklar yaşıyor boşanmanın eşiğinde
Biri mutlu sanırım eşiyle bir sorununu duymadım

Bende 2009 yılında ilk evliliğimi yaptım ve sadece 70 gün evli kalıp 2 sene uğraştım boşanmak için. Sonrasında tekrar aşık oldum 2015 yılında evlendim rüya gibi başladı her şey ama şu anda o rüya bitti ayrılma sürecine girdik. 2 aydır ayrı yaşıyoruz. Davayı da açtık. Eşimin ilk evliliği hiç bir şeye karışmazdı ama evliliğimizin son zamanlarında beni görmezden geldi. Ortada hiç bir sebep yokken biz çok farklıyız ayrılmalıyız demeye başladı. İlk 6 ayın nasıl geçtiğini anlamamış ama sonrasında rol yapmış bana öyle dedi. O kadar yaralayıcı konuşuyor ki anlatılmaz. İçimde hala sevgisi onunla beraber kurduğum şu bomboş evde yaşamaya çalışıyorum. Çok zor bir süreç. Allah kimseye böylesi bir hayal kırıklığı yaşatmasın. İyi insanlar çıkarsın karşımıza. Beni tanıyanlar aman bak tahsili iyi, güzel, işi düzgün filan diyorlar ama eve geldiğinde huzur bulmak var ya o apayrı bir şey. Birde o huzuru bulup kaybetmek çok daha acı. Huzur, başını dayayacak bir omuz eksikliği çok acı.

Bende 2009 yılında ilk evliliğimi yaptım ve sadece 70 gün evli kalıp 2 sene uğraştım boşanmak için. Sonrasında tekrar aşık oldum 2015 yılında evlendim rüya gibi başladı her şey ama şu anda o rüya bitti ayrılma sürecine girdik. 2 aydır ayrı yaşıyoruz. Davayı da açtık. Eşimin ilk evliliği hiç bir şeye karışmazdı ama evliliğimizin son zamanlarında beni görmezden geldi. Ortada hiç bir sebep yokken biz çok farklıyız ayrılmalıyız demeye başladı. İlk 6 ayın nasıl geçtiğini anlamamış ama sonrasında rol yapmış bana öyle dedi. O kadar yaralayıcı konuşuyor ki anlatılmaz. İçimde hala sevgisi onunla beraber kurduğum şu bomboş evde yaşamaya çalışıyorum. Çok zor bir süreç. Allah kimseye böylesi bir hayal kırıklığı yaşatmasın. İyi insanlar çıkarsın karşımıza. Beni tanıyanlar aman bak tahsili iyi, güzel, işi düzgün filan diyorlar ama eve geldiğinde huzur bulmak var ya o apayrı bir şey. Birde o huzuru bulup kaybetmek çok daha acı. Huzur, başını dayayacak bir omuz eksikliği çok acı.
Emin olun hayatın sizin için hazırladığı çok daha güzel sürprizler vardır. Elbet güzel günlere kavuşursunuz. Hayat hep acımasızlık yapacak değil ya... o zamana kadar ayakta dimdik durmayı başarmalısınız. Bence günümü güzel planlayın. Mutlaka ayda bir sinamaya gidin. Hergün yabancı diziler var ya prison break gibi onlardan birine başlayıp takip edin. Hergün mutlaka çayınızı demleyin yanına ufak bir çikolata ... yalnız zamanların da keyfini çıkarın...

bazen başımıza gelen olumsuzluklar sanki şu hayatta biraz daha olgunlaşmamız veya kendimize yetebilmemiz içinmiş gibi geliyor.. sevgiler...

Ayrıca benim de kuzenim 3. Evliliğini yaptı . İlk ikisinde çok acı çekti ama şimdi mutlu .

Benim tanıdıklarım var. Çocuklu ikisi de biri evlendi çok mutlu. Diğeri bi türlü anlaşamadı tanıştığı adamlarla. Hakkında hayırlısı olsun

Ha

hahır onun da ikinci oldu ama ayrılalı baya olmuş sekiz sene kadar
Benim daha yepyeniydi
Aslinda insanlar ayrildiktan sonra hemen evlenmemeliler. 8 sene gecmis yani adam vaktini almis hatalarini yanlislarini analiz etmis. Ayrildiktan 3_4 yil sonra evlenmis olsaydim belki yine mutlu olamicaktim cunku evlilige bakis acim zamanla degisti yas ilerledikce farkli bakiliyo.

Aslinda insanlar ayrildiktan sonra hemen evlenmemeliler. 8 sene gecmis yani adam vaktini almis hatalarini yanlislarini analiz etmis. Ayrildiktan 3_4 yil sonra evlenmis olsaydim belki yine mutlu olamicaktim cunku evlilige bakis acim zamanla degisti yas ilerledikce farkli bakiliyo.
Evet haklısın
Ben bi senede evlendim resmen ama tamamen şansıma...

ben de mutluyum Allah a şükür
eşim de boşanmış seneler önce ikimin de birer evladı var
huzur ve güven duygusunu buldugumu hissettim
uzun sohbetlerimiz kahkahalarla dolu şakalaşmalarımız
yeri gelince duygusal anlarımız var
birbirimizi iyi anlıyor dinliyor ve tartışmaları uzatmıyoruz
şuanda kocacım bana kahve yaptı getirdi sağolsun :))

Detaylı anlatın bize de .

Selam hanimlar ...icimizde bi umut olsun diye Ben ve Benim gibi ayni durumda olan bir cok insan var biliyoruz ...sizden guzel seyler duymak istiyoruz ikinci evliliginiz sureciniz hakkinda ...insan bazen o kadar umutsuz oluyor ki guzel ve gercek olan seyler duymak istiyor ..bazen disununce omrum boyunca Hep yalniz olacakmisim yalniz olecekmisim gibi geliyor :KK43: rabbim bu surecte olan herkese yardim Etsin bana da insallah ...
Annemin teyzesi demiş ki hani bir bez yırtılır başka bezle yama yapılır ya aynı onun gibi ikinci kez evlenmek...Hayırlısı olsun...

Bir komşumuzunda oğlu ayrılmıştı yeniden evlendi aynı onun gibi evlenip ayrılmış çocuğu olan biriyle şimdi ayrılıyorlarmış çok üzüldük ne mutlu size komşunun torunu biraz hırçındı belki bu sorun oldu ama çocuğa çok üzülüyoruz.

Bir komşumuzunda oğlu ayrılmıştı yeniden evlendi aynı onun gibi evlenip ayrılmış çocuğu olan biriyle şimdi ayrılıyorlarmış çok üzüldük ne mutlu size komşunun torunu biraz hırçındı belki bu sorun oldu ama çocuğa çok üzülüyoruz.

sabır büyük erdem
eger onlar pes etti ise siz de üzülmeyin

Henüz evlenmedim evlenme teklifi aldım ama cidden çoook mutlu ediyor beni çok şükür. Bir daha sevemem diye düşünürken deli gibi seviyorum. Hayat bitmiyor. Her yeni gün yepyeni bir hikaye umut. Aslaa olmaz demeyin. Herşey mümkün yeter ki dimdik durun kendinizi sevin.

Back
X