• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Evlilik Düşünme-Erkek Ailesi Sorunları

Yalnız siz Mayıs ayından beri 2 sene önce ayrıldığınızı söylüyorsunuz bir türlü 2 seneyi geçemedi ayrılık süresi😂
Yani yorumları okuyunca ben mi yanlış yorumluyorum diye geçmiş konulara baktım.Türk toplumunda adamın ailesine sizin boşanmış olduğunuzu söylemek kolay şey değil maalesef.Bunu kabul etmesek de mantığımıza yatmasa da büyüklerin ve toplumumuzun bu duruma bakış açısı belli.O yüzden sevgilinizin bunu söylemekte zorlanması ve durumu size cıtlatması anormal bir durum gibi gelmedi bana.Annem istemiyor derse de şaşırmayın ama.
çünkü 2 yıl bitmedi hala ama az kaldı😂 Toplum ve bakış açısı konusunda çok haklısınız. Benim anneme de kardeşim böyle birşey gelse ilk tepkisi olmaz olur ama sonradan yumuşar.
Söyleme konusunda zorlanıyor görüyorum hissediyorum.

Benim başımdan geçti böyle bir şey. Ailesi karşı çıktı ve ayrıldım. Adamın kendi cesareti yoksa ne yapsan boş. Adam gibi dik durmalı yok o onu dedi bu bunu dedi geçsin bunları. Ayrıl

Benim başımdan geçti böyle bir şey. Ailesi karşı çıktı ve ayrıldım. Adamın kendi cesareti yoksa ne yapsan boş. Adam gibi dik durmalı yok o onu dedi bu bunu dedi geçsin bunları. Ayrıl
Ailesi karşı çıktıktan sonra direnmedi mi ? yaşınız kaçtı ?

Erkekler ,basedebilecegi sorunlarini sevgilisine acmiyorlar ,
Annesinin tepkisini biliyor size yol yapiyor ,olmaz bu adamdan
Bu konuda söylemesini söyleyen bendim. Ailesiyle konuşsa bile söylemeyeceğini kendim halledicem bu süreci bilmene gerek yok dedi ona da hayır bilmek istiyorum diyende benim

Bu konuda söylemesini söyleyen bendim. Ailesiyle konuşsa bile söylemeyeceğini kendim halledicem bu süreci bilmene gerek yok dedi ona da hayır bilmek istiyorum diyende benim
Oltaya gelmissiniz,kusura bakmayin ama klasik replikler bunlar
Bilmeni istemiyorum bile yok hic bi muhabbetler olmamali

Pes etmeyeceğim kabul ettireceğim dedi.
Pes etmeyip kabul ettirecek kısı hıc bu diyaloga girmezdi senınle. Konuyu ailesıne acar, aılesı zıt bısey derse kendı ıclerınde halletmeye calısır son care senınle paylasırdı, bastan boyle yolunu yapmazdı.

Madem ikinci evliliğin hiç bir şekilde hiçbir şeyi şansa bırakma. Ailesinden yana bir sıkıntı çıkarsa bitir bence. Aileyle anlaşamazsan evlilik aşırı sıkıntılı oluyor. İlki tecrübeydi ama ikinci de daha temkinli olman gerekir

Pes etmeyip kabul ettirecek kısı hıc bu diyaloga girmezdi senınle. Konuyu ailesıne acar, aılesı zıt bısey derse kendı ıclerınde halletmeye calısır son care senınle paylasırdı, bastan boyle yolunu yapmazdı.
Ben sanırım bu kısmı anlatamıyorum. Genel olarak tüm bu konuları açan ve didik didik soran benim. Sorar sormaz geçip anlatmadı tabikide. Bunlar konuşulması gereken şeyler olarak bakıyorum kendisine de söyledim. Karşılaşma ihtimalin olan sorunları bilmek istiyorum benim hakkım dedim. Evet belki bir çok örneği var bu tarz ilişkilerin sonu kötü biten kandırılan.
Ben karşımdaki adamdan eminim bu zamana kadar ne benim ailemden kaçtı nede beni ailesinin içine sokmaktan kaçındı. Ailesiyle paylaşıp paylaşmama kararını alamadı bu konuda bir sonuca vardı.
Burada ki tüm üyelerin yorumlarına saygı duyuyorum. Karşımdaki adam ailem kabul etmez demedi annem aksi ve inat bir kadın dedi. Ben kendim en kötü ihtimale kendimi hazırlamak istedim.
İki taraf içinde gerçekten zor, çok fazla hayat tecrübesi olan insanlarda değiliz kendimiz birşeyler yapmaya çalışıyoruz.

Ben sanırım bu kısmı anlatamıyorum. Genel olarak tüm bu konuları açan ve didik didik soran benim. Sorar sormaz geçip anlatmadı tabikide. Bunlar konuşulması gereken şeyler olarak bakıyorum kendisine de söyledim. Karşılaşma ihtimalin olan sorunları bilmek istiyorum benim hakkım dedim. Evet belki bir çok örneği var bu tarz ilişkilerin sonu kötü biten kandırılan.
Ben karşımdaki adamdan eminim bu zamana kadar ne benim ailemden kaçtı nede beni ailesinin içine sokmaktan kaçındı. Ailesiyle paylaşıp paylaşmama kararını alamadı bu konuda bir sonuca vardı.
Burada ki tüm üyelerin yorumlarına saygı duyuyorum. Karşımdaki adam ailem kabul etmez demedi annem aksi ve inat bir kadın dedi. Ben kendim en kötü ihtimale kendimi hazırlamak istedim.
İki taraf içinde gerçekten zor, çok fazla hayat tecrübesi olan insanlarda değiliz kendimiz birşeyler yapmaya çalışıyoruz.
Kalbi kırılan bütün kadınlar karşılarındaki adamlardan hep emindi. Ama iste sonra guluslerı soldu.
İnsallah umdugun gıbı olur Hersey ve sen mutlu olursun.

Madem ikinci evliliğin hiç bir şekilde hiçbir şeyi şansa bırakma. Ailesinden yana bir sıkıntı çıkarsa bitir bence. Aileyle anlaşamazsan evlilik aşırı sıkıntılı oluyor. İlki tecrübeydi ama ikinci de daha temkinli olman gerekir
Tüm didikleme sebebim bu yüzden şimdiden bilmek istiyorum. Bizim hemen evlenmeye maddi bir hazırlığımız yok yeni yeni birikim yapmaya başlamıştık ayrı ayrı.
Ailesiyle tanıştırıp kaynaştırma amacı seni tanısınlar sevsinler sonra daha kolay olacak şeklinde düşünmesiydi buna bile uzun bir süre itiraz ettim. Ailesi şuanda hiçbirşey söylemeden beni söylemiş olsa sanırım haftaya tanışmaya gelirler benimle ilgili baskı yapıyorlar zaten. Biz sadece yalan dolan olmasın dedik. Bir yerde söylemeden kucağımızda bir bomba diğer yanda ihtimal olan huzursuzluklar durum bu

Back
X