2 Gelin

Haklisin canim öyle yapcam artik insan tanimadan yargilanmaz ..

Çok fazla yüz göz olunmuş,
Nişanlınızla tartışacaksanız bile onların evinde ya da ortalık yerde değil başbaşayken tartışın. Antipati oluşturmamış olursunuz.
Karşı tarafın sizi nişanda istememesi çok saçma ne münasebet yani? O konu baya bi saçma olmuş, ilerde yüz yüze bakacaksınız sonuçta.
Bir de çok agresifsiniz, burda yardım almak istiyorsanız tavrınızı biraz yumuşatın.

Bende öyle diyorum sacma diyorum ama beni anlayan yok anamdan nisanlimdan baska. Bende o yuzden susuyorum artik.

UUff valla 6 bin euroluk altin kismindan sonrasini okuyamadim cok sikici muhabbetler, seni ilgilendirmez karisma kimsenin aldigina sattigini, ayrica ne sen o kizla nede o senle cok samimi olmaniza gerek yok. Hatta sevmenizede gerek yok. Kimsenin aldigina sattiginada karismada konusmada kendi eiliskine evliligine bak , ayrica o kizin nisaniysa seninde kocanin kardesinin nisani sen erkek tarafi olarak gidiyorsun yani nisana, ailenle katilman dogru olur bu durumda o kizada gelmesinler demek dusmez, sonucta sen bugun nisanlisin yarin evli olacaksin kisaca yeni gelin kocasina abinle gorusme diyemez.

Kimseye karisma kimseyle konusma kimseye yorum yapma kimseyide kendine karistirma. Nisana gidilecekse nisanlin icin gideceksin bence sen kiz hic yokmus gibi davransan daha iyi edersin, kavga ve dedikodu hasetlik ararsa cunku dahah cok malzeme cikar sana bu tarz iliskilerden.
Ne aradigina bagli huzur istiyorsan kimseyekarismayacaksin rezillik kavga fesatlik ve dedikodu istiyorsan eh o zamam bu kafada devam et

Selamlar bayanlar,
nisanlanirken herseyi nisanlim üstlendi maaddi yönden..
Henüz evli değilken kız tarafı erkek tarafı diye bi olgu var ya hani, nişan kız tarafının düğün erkek tarafının vs.. Ondan bahsetmiştim. Müstakbel eşinin karşılaması erkek tarafının karşıladığı anlamına geliyor. Konu o değil zaten de bence biraz sığ ve maddiyatçı bir bakış açınız var. Eltide değil bütün sıkıntı.

Valla ben karşı tarafta bi anormallik göremedim sanki siz biraz bozulmuşsunuz bazı şeylere gibi geldi.bişey istememek kendini yamatmak oluyosa valla bende yamatmışım kendimi:) eşimin ailesi maddi gücü çok yoktu bizde elinizden ne geliyosa dedik.evlilik ticarethane değildir.karşılıklı anlayış mıtluluğu getirir

Ben kimseye karismiyorum hanimefendi tabiki herkes gibi huzur ariyorum ama beni tanimadan bana satasiyor bana takiyor kiz ben napiyim susup oturuyim mi? Ben gitmeyi dusundum ama bir sorun daha var kaynanamgil onlarin arabalari yok taksi kiraliycaklar toplam 11kisiyiz 2tane taksi ayarliycaklar bana ben fazlalik geliyorum dendi ya benim annem beni oraya getircekmis dediler yada taksi ikikere gidip gelicek dendi bana taxi paralarda kaynimdan ciktigi icin kavga yaratiyor gidicekleri yer 1 saat uzak annem goturur goturmesine ama geri donemez kadin geri sonucta araba su yakmiyor kadin gelip beni almasi lazim kadin nerde beklesin kadin basina saatler boyunca? Biz boyle dedik hani ha bir yabak az bir tabak fazla gelmis ne olur ki yani nisanlimin yengesi dedi bunu annende gelir oturur orda dedi ama kabul edilmedik benimde gidesim kalmadi benim annemi kabullenmeyen kisi ben gidermiyim daha onun ayagina?

Kulaklarınızı kapatmayı denediniz mi?
Dış kapının dış mandalı şu an "eltiniz" ki henüz ne siz ne dr O evli değilsiniz.
Onun demesiyle işiniz olmayacaksa/yokuşa sürülecekse varsın zaten olmasın.

Allah razı olsun :)

Yanlis anlama beni ama okuyan kulturlu birinin vizyonunun daha genis olmasi gerekmez mi?ikiniz de okuyosanuz evlenince size kim bakicak?bu kadar ic ice girmeye ne gerek var?istemezse istemesin.o onu takti bu bunu aldi.hayatta bohcadan tenekeden daha onemli seyler var.boyle her seyi sorun ederseniz mutsyz olursunuz.surda ayri ev,kv ye hizmet deyince o eskide kaldi dersiniz konu altin bohca olunca gelenek gorenek..

Hayir erkek tarafi nisanda ne yapmak gerekiyorsa onu yaptilar gerisini biz ustlendik nisan bohcasi ve iste takilar! Ki bizde damat bohcasi yaptik ...

"Nişanlıyken hasta baba varken herşeyi nişanlım üstlendi" sen eltine diyorsun ama sen avcunun içine almışsın damadı. Ayrıca yamamak ne kadar ayıp 2 yaş fark altıüstü. Sende bir kadınsın büyük konuşma. Bu söylediklerini duyduysalar seni sevmemeleri normal kusura bakma. Ayrıca iyi veya kötü dil din mezhep ırk belirtmek kötü niyet olarak algılanır.

Cok gereksiz bi konu olmus kusura bakma. O kadar uzun yazmissin okudum belki onemli bisey cikacak diye. Sonucunda ne sen kizi cekiyorsun nede o seni. Elti arasi cekisme baska bisey degil. Altin bohca vs bunlar nedir yaa. O ona bunu vermis bu buna su kadarlik altin yapmis. Birakin boyle seyleri allah askina vakit kaybi.

Valla su anlattigin gidip gitmeme hikayesinde suc nisanlinin, bir erkek nasil olurda evlenecegi kadini bu sekilde rezil eder anlamiyorum orda sana sahip cikmasi gereken nisanlindi, seni ve anneni getirip goturmesi gereken oydu.
Bana kalirsa sen bu evlenme isini birdaha dusun.

Burdaki tek mağdur kayinvalide. Ayy kk da ilk defa bu kadar mağdur bi kv gördüm

Kusura bakma ama hepiniz görgüsüzlüklerinizi yarıştırıyosunuz.
Neden tüm masrafları nişanlınz üstlendigini halde herşeyim olsun istediniz ? Bi de marifetmis gibi sayıyosun yok bohca, sandık falan. Hepsi de gereksiz zırvalar. Eltin de ayrı bi vaka.

Kv'e üzüldüm.

Nisanlima bakilirsa hic gitmek istemiyor..sen ne diyorsun birbirine girdi kardesler korudu tabi beni ama gönül kirildiktan sonra oraya gitmek de mutlu etmez bizi

Neden tek magdur kayinvalide? Bir kayinvalidenin görevi degilmi herkesi bir araya toplamak ve demek hepimiz gidicez oraya diye ? Boylelikle ayirmis oliyor ozaman hic kusura bakma Neden razi geliyor ozaman benim gelememe?

Bana çok iyi niyetli gelmediniz. Alevi diye özellikle belirtmeniz hoş değil. Kızın nişanlısından 2 yaş büyük olmasının konuyla ne alakası var. Ayrıca karşı tarafın maddi yönden beklentisinin olamaması yüce gönüllülüktür, yamanmaya çalışmak değil. Siz öyle pek sakin duran, iyi geçinmeye çalışan kız izlenimi vermediniz bana. Bu nedenle istenmemiş olabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…