Yavas olamam bu konuda. Benim bakmaya kiyamadigim oglumun canini acitacak, sinifta rezil edecek susamam asla. Kendi cocuguma sahip cikiyorum cok sukur. Soz konusu sadece ogretmen degil kendi annem babam yada esimde cocugumun canini acitsa ayni tepkiyi onlarada gosteririm. Ne yapalim peki ogretmen benim cocugumun canini yaksin oturup izleyelim mi? Ogretmendir vurur mu diyelim. Ben sikayetle birakmam. Kendimde ogretmenle konusurum. Kimsenin vurmaya canini acitmaya hakki yokHanımefendi yavaş rezil edin isterseniz.İşte bu kısasa kısas zihniyeti yüzünden bu haldeyiz.Burda öğretmenleri gömmek serbest , ben de bazı meslektaşlarımı kınıyorum , yaptıkları kabul edilemez.Sizin gibi düşünen veliler de en az o öğretmenler kadar hatalı.Çocuğuna sabah kahvaltı hazırlayıp okula yollamaya üşenen veliler biliyorum ben.Kendi çocuğuna sahip çıkmayan anne babalar söz konusu öğretmen oldu mu asalım keselim moduna giriyorlar.
Konu sahibine gaz vermeyin.Aklıselimle bu iş çözülebilir , böyle rezil etmekle vs değil.
Hele de bir öğretmene neden yapılmaz? Öğretmen olunca ne oluyor? Karşılıksız bir şey yapmıyorsunuz. İdealist öğretmenler illa vardır ama çoğu öğretmen bu işi para kazanmak için yapıyor.Mesleklere kutsallık eklemek saçma.Siddetin her turlusune sonuna kadar karsiyim keza benim de bir cocugum var ve egitimciyim ama bu durum sizdeki cirkin uslubu( hele de bir ogretmene yapilan) hakli cikarmaz
Ogretmen de bir insan ettin kemikten yuzlerce cocukla ugrasiyoruz emin olun bazen annesinden daha cok dusundugumuz bile oluyor
o ogretmen o cocuga vurduysa cirkin bir hareket sizin de bir ogretmene yonelen uslubunuz bir o kadar cirkin
Doven ogretmen gormemis olmaniz bu ogretmenlerin varligini ortadan kaldirmiyor hanimefendi. Yani yorumunuz o kadar sacma ki neresinden tutsam elimde kaldi. Komik.
Hele de bir öğretmene neden yapılmaz? Öğretmen olunca ne oluyor? Karşılıksız bir şey yapmıyorsunuz. İdealist öğretmenler illa vardır ama çoğu öğretmen bu işi para kazanmak için yapıyor.Mesleklere kutsallık eklemek saçma.
Burada atilip tutulanlara bakmamak lazim, kendi cocugunun basina gelse okulda tas ustunde tas birakmaz eminim. Klavye basinda milletin cocugu icin 'bi sey olmaz yea' demek ne kadar kolay.sanki konu sahibesi yalan söylüyor.
konuştukları için favorisinden çekmiş. şiddet derken tekme tokat girişmeyi anlıyor sanırım bazıları.
Evet 40 çocukla uğraşıyoruz, gerçekten bazen cinnet noktasına geliyor insan.iyide siz evde tek çocukla onlar okulda 40 çocukla ugraşıyor
Hayır. Bir ogretmen olarak asla cocuklara el kaldirmam anasinifinda sinir krizi gecirdigim gunler oldu.. ama asla cocujlara el kaldirmadim bu yapicagim en son sey.. hic bir ailede buna izin vermemelibelki bana kızacaksınız ama
derste konuşmamayı ögrenır ,
kızımda yeni ilk okulu bitirdi gerçekten çok falza bagıran konuşan laf dinlemeyen çocuklar var okulda
Iyi de isini hakkiyla yapan ogretmenlere kimsenin bir sey dedigi yok ki? Neden tum ogretmenlere hakaret ediliyormus gibi lanse ediliyor durum anlamadim. Evet benim de cocuguma biri siddet uygulasin (ogretmeni veya bir baskasi fark etmez ) ben de onu rezil ederim ve bunda yanlis bi sey görmüyorum.Yahu şiddeti sonuna kadar kınıyorum tamam da bu öğretmen dusmanligi nedir? Öğretmeni bukadar degersizlestirmek nedir? Yok esek gibi ne yaparım, yok şoyle rezil ederim boyle rezil ederim. Siz boyle davranip bunu da cocuklariniza yansıttığınız surece o çocuk ogretmeni saymayacak zaten.. Evde cocuklarınızı bukadar pamuklara sarıyorsanız lütfen derste nasıl durmaları gerektigini de anlatın..
Öğretmenin yaptıgı nekadar yanlışsa bu usluplar da okadar yanlış.
Şimdi öğretmen olanlar burda hak verecek bu duruma. Asla kabul edilemez. Benim çocuğum 1. Sınıfta alışmıyor okula okul fobisi var. İlk gğnü son gğnü yok bunun. Ceza versin ok ama şiddet ne demek. Okuldan soğursa ne olacak. Öğretmenle konuşun bence. Asla bu durumu kabul etmediğinizi bilsin.Ama böyle olmaz. Evde kurallara uymayınca veya hayır dediğimiz bir şeyi yaptıklarında dövüyor muyuz çocuklarımızı? Sınıf öğretmenimiz neden yapmıyor bunları?
Dediğim gibi ceza verilebilir ama şiddeti asla kabul edemiyorum. Daha 8 yaşındalar.
Öyle deme office öyle deme.Ulkede kutsal olmayan bir sey yok ki arkadas.. elini at bir kutsala carpiyorsun, hayir merak ediyorum karsiligini aldigin meslek nasil kutsal oluyor ve yazilimcilar neden kutsal degil? :/
Kesinlikle.. mesela bende koca dayagi yiyen kadina “sen bunu hakedecek ne yaptin bakalim” diyecegim artik, oyle yapmamiz gerekiyormus bunu da ogrendik.. sonra da tembihleriz kadini kocana karsi gelme diye
Sizin çoçuğunuza yapılsında görelim hiç bir eğitim fiziksel şiddetle yapılmaz akademik kariyer yapan bi insan olarak kınıyorum sizideğil tabiki ama göz korkutmak için yaşmıştır belki
Öyle deme office öyle deme.
Ben branş öğretmeniyim, bu sene 4lere de giriyorum, akıl sağlığını koruyan her ilkokul öğretmeni yeminle kutsal.
Kim demiş değil bence yazılımcılar çok kutsalUlkede kutsal olmayan bir sey yok ki arkadas.. elini at bir kutsala carpiyorsun, hayir merak ediyorum karsiligini aldigin meslek nasil kutsal oluyor ve yazilimcilar neden kutsal degil? :/
Çünkü genel olarak boyle bir algi degersizlestirme var toplumda.. ki direkt bimere sikayet et sunu bunu yap ifadelerinden belli..Iyi de isini hakkiyla yapan ogretmenlere kimsenin bir sey dedigi yok ki? Neden tum ogretmenlere hakaret ediliyormus gibi lanse ediliyor durum anlamadim. Evet benim de cocuguma biri siddet uygulasin (ogretmeni veya bir baskasi fark etmez ) ben de onu rezil ederim ve bunda yanlis bi sey görmüyorum.
Ulkede kutsal olmayan bir sey yok ki arkadas.. elini at bir kutsala carpiyorsun, hayir merak ediyorum karsiligini aldigin meslek nasil kutsal oluyor ve yazilimcilar neden kutsal degil? :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?