2. Haftadan Şiddet

Eheheh işimiz ne? Bıkmadan yorulmadan anlatacağız. Yoksa nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa :)

Önce sınıf öğretmenimizle konuşacağım office. Benim için o kadar değerli ki fikrini almak istiyorum mutlaka. Çok naif bir kadın muhakkak bir yol gösterir.

Hanımefendi yavaş rezil edin isterseniz.İşte bu kısasa kısas zihniyeti yüzünden bu haldeyiz.Burda öğretmenleri gömmek serbest , ben de bazı meslektaşlarımı kınıyorum , yaptıkları kabul edilemez.Sizin gibi düşünen veliler de en az o öğretmenler kadar hatalı.Çocuğuna sabah kahvaltı hazırlayıp okula yollamaya üşenen veliler biliyorum ben.Kendi çocuğuna sahip çıkmayan anne babalar söz konusu öğretmen oldu mu asalım keselim moduna giriyorlar.

Konu sahibine gaz vermeyin.Aklıselimle bu iş çözülebilir , böyle rezil etmekle vs değil.

Bence siddet kotu bir sey degil, ben de cocuk dovmeye kilif uyduranlarin agzini burnunu dagitmak istiyorum mesela, belki terbiye olurlar, ama adil olsun isterim yine de, benden 10 cm den kisa ve 10 kilodan hafifse elimi kaldiramam, cunku bunu yapabilmek ciddi bir vicdansizlik gerektirir, o da bende yok, ama dilerim benim yerime bir yapan cikar.

Mata Hari, size gelince hic geri adim atmadan sikayet edin bu terbiyesizi, gucu el kadar cocuga yetiyor ya, oyle her onune gelene stres topu muamelesi yapmamayi ogrensin.

benim küçükte 2.sınıfta.
derste konuştuğu için ceza almış arkadaşıyla eve geldi isyan ediyor:)
alfabeyi yazacaklarmış defterine.
çok mis ceza. konuşmasaydın dedim:)
bizim öğretmen vurmayı kulak çekmeyi bilmiyor zaar..

Ülkenin durumu malum olunca tabiki 2 tarafa da suç bulmak imkansız.
Öğretmen öğrencilerinin gelişimini,veliler aile ekonomisini düşünüyor.
O yüzden sizde haklısınız diyelim ama ne biliyim keşke kendilerini geliştirseler okuma yazma konusunda. Umarım herşey çok güzel olur,sağlıklı doğumlar. :)

Konu sahibi gayet aklıselim bir veli
Buradan gaz falan almaz emin olun.
Gelen yorumlarda çoğunlukla sınıf öğretmenine söyleyin yönünde

Türkçe bilmeyen vardı benim velilerimin arasında.Okuma yazma şöyle dursun.Ki doğuda da değildi okulum.

nerden tutulsa elde kalıyor yani
cok acı... ınsanın hıc mı yasam gayretı olmaz ,bır amacı olmaz cok ılgınc

SOn cümle ayrı ama ilk cümlelere katılmıyorum.
Öğretmenliğin bir sınırı, gidebileceğiniz en üst mertebe diye bir şey yok.
İlk atandığım yıllarda tuvalet temizledim, sınıf temizledim, kar küredim, odun kırdım. Yapmasam yapmazdım, pis tuvalete girselerdi, görevim değil. Veliler gelsin odunları kırsın banane diyebilirdim, demedim; çoğu insan da demiyor. Şimdi merkezdeyim, zorluklar yok o kadar ama sırtı terleyen çocuğun sırtına kağıt havlu koymak gibi, bozulan saçlarını örmek gibi, sokamadığı atleti düzeltmek, pantolonunu düğmelemek gibi elime yapışmayacak şeyleri yapıyorum. 1. sınıfta yağmurlu havalarda velilerim bir çift yedek çorap koyardı, ıslanırsa değiştirirdim. Diğer öğretmen ayakkabı bağı açılan çocuğa "bir daha bağcıklı giyme, bağlayamam" diyip gönderiyorken ve aynı parayı alıyorken hayrına mı yapıyorsunuz denmemeli. Daha sorunlu çocuklara ve ailelere hiç girmiyorum bile. Evet bazı şeyleri hayrına, içimizden geldiği için yapıyoruz ve karşılık beklemiyoruz.
Sadece dersini anlatıp çıkanlar için geçerli bu cümle bence.

Koalina seni yorumlarından biliyorum.
Üst cümle için tenzih ederim ama burada bile gördük ki bu zihniyette öğretmenlerde varmış.

Kimse çocuğu aklamıyor zaten bunun cezası şiddet olmamalı diyoruz.

Neredeyse dayak cennetten çıkmadır yazılacak

Konu sahibi gayet aklıselim bir veli
Buradan gaz falan almaz emin olun.
Gelen yorumlarda çoğunlukla sınıf öğretmenine söyleyin yönünde
Ben konu sahibi gaza gelir demedim zaten.Konusunu anlatırken "bir yanım cinnet halindeyken" yazmış haklı olarak annelik hisleriyle.

Burdaki abartılı yorumlar da ister istemez etkileyebilir diye düşündüm."İki söz bir büyü." derler eskiler.Hele de söz konusu evladıysa etkilenebilir diye düşündüğümden yazdım.

Ben de bunu anlamiyorum yahu bi dillerine dolanmis 40 cocuk da 40 cocuk.
Ben insaat sektorunde calisiyorum. Musterilerimin tamamina yakini zengin müteahhitlerimizden A... A... kıvamında, kimden bahsettigimi anlamissinizdir. Butun hafta ben bu tip adamlarin agiz kokusunu cekiyorum. Neden? Cunku meslegim. Anlasmazlik durumunda gidip kimseye ben aksama kadar 40 adamla uğraşıyorum istedigimi soylerim demiyorum, diyemiyorum. Dersem ne derler "Bak kapi orada" :)
Dayakci ogretmenler madem bu meslegi yaparken siddet uygulamaktan baska secenek göremiyorsunuz birakin mesleginizi madem. Aksam aksam delirtiyorlar hakikaten insani ya.

Bu nasıl cirkin bir ifadedir ya. " Eşek gibi''!

hiçbir öğretmen durduk yere ogrenciye vurmaz, psikopat degilse. Çocuklar birbiri ile konustu diye döven ogretmen görmedim. Siz ogretmenleri ne saniyorsunuz? Onlar da anne baba. Öğretmen arada kaliyor. Şurada ogretmeni sikayet edin diyenlerin çocuğu o sınıfta olsa ve ogretmen yaramaz ogrenciler yüzünden ders isleyemezse öğretmeni başarısızlıkla, sınıfa hakim olmamakla, ceza vermemesi ile yaramazlarin kulagini cekmemesi ile suçlarlar.

Kesinlikle.. mesela bende koca dayagi yiyen kadina “sen bunu hakedecek ne yaptin bakalim” diyecegim artik, oyle yapmamiz gerekiyormus bunu da ogrendik.. sonra da tembihleriz kadini kocana karsi gelme diye

Bu karanlik aydinliga cikabilecek bir karanlik degil mata yaw :) sen mutlaka sinif ogretmeniyle konus o zaman evet, bakalim o ne fikir verecek.

Doven ogretmen gormemis olmaniz bu ogretmenlerin varligini ortadan kaldirmiyor hanimefendi. Yani yorumunuz o kadar sacma ki neresinden tutsam elimde kaldi. Komik.

ee tamam işte bizim öğretmen psikopat değil onu diyorum ama konu sahibesinin oğlunun dersine giren öğretmen psikopat sizin tabirinizle.. ben demedim siz dediniz..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…