Eheheh işimiz ne? Bıkmadan yorulmadan anlatacağız. Yoksa nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa :)Ahahah koca koca kadinlara siddetin kotu bir sey oldugunu anlatmislar saatlerceSimdi ben kalkacagim ozel alandan, vucut butunlugunden falan bahsedecegim de magara devrine dondugumuz icin oooyle bakip kalacak cogu kisi o yuzden kendimi yormadan yazayim, hic kimse kimsenin cocuguna vuramaz, bikmissa istifa edip sahil kasabasina yerlessin.. mata hemen bimer cimer eline ne geldiyse yaz sikayet et..
Hanımefendi yavaş rezil edin isterseniz.İşte bu kısasa kısas zihniyeti yüzünden bu haldeyiz.Burda öğretmenleri gömmek serbest , ben de bazı meslektaşlarımı kınıyorum , yaptıkları kabul edilemez.Sizin gibi düşünen veliler de en az o öğretmenler kadar hatalı.Çocuğuna sabah kahvaltı hazırlayıp okula yollamaya üşenen veliler biliyorum ben.Kendi çocuğuna sahip çıkmayan anne babalar söz konusu öğretmen oldu mu asalım keselim moduna giriyorlar.Ogretmende cocuklara egitim vererek para kazanmiyor mu peki? Sizin dediginiz gibi dusunursek onlarda sizin musteriniz oluyor???
Ogretmenin dusunce tarzi kesinlikle boyle olmamali. Cocuklarimizi emanet ediyoruz. Ben kesinlikle sikayetci olur o ogretmenide sinifta ogrencilerinin icinde rezil ederdim. Onun ogluma yaptigi gibi...
Ya arkadaşlar sanki öğretmenler hayrına bu işi yapıyomuş gibi "ama 40 çocuğa bakıyoruz" diyorsunuz ya emeğinizin karşılığını alıyorsunuz sonuçta öyle değil mi ?
Yani kimse 8 yaşında ki çocuğa şiddeti aklamaya kalkmasın.
Ülkenin durumu malum olunca tabiki 2 tarafa da suç bulmak imkansız.Yani aslında çok da görmüyorum. Kadın yiyecek ekmeği zor buluyor biz fındıktan cevizden bahsediyoruz. Okuma yazma bilmiyor, not gönderiyorum okusunlar diye bekliyor ki eve kocası gelip okusun gibi. O yüzden çok beklenti içinde değilim ama keşke öğretmendir az çok bilir diyip dediklerime uysalar her şey daha güzel olacak :)
Konu sahibi gayet aklıselim bir veliHanımefendi yavaş rezil edin isterseniz.İşte bu kısasa kısas zihniyeti yüzünden bu haldeyiz.Burda öğretmenleri gömmek serbest , ben de bazı meslektaşlarımı kınıyorum , yaptıkları kabul edilemez.Sizin gibi düşünen veliler de en az o öğretmenler kadar hatalı.Çocuğuna sabah kahvaltı hazırlayıp okula yollamaya üşenen veliler biliyorum ben.Kendi çocuğuna sahip çıkmayan anne babalar söz konusu öğretmen oldu mu asalım keselim moduna giriyorlar.
Konu sahibine gaz vermeyin.Aklıselimle bu iş çözülebilir , böyle rezil etmekle vs değil.
Türkçe bilmeyen vardı benim velilerimin arasında.Okuma yazma şöyle dursun.Ki doğuda da değildi okulum.
Maalesef. Geniş aile, çocuk bu sene geldi bana okuma yazma bilmiyor. 3. sınıf. Veli yok, dağıttığım formda numara yok. Bir kaç gün önce babaanne geldi, diyorum niye bilmiyor, hiçbirimiz bilmiyoruz zaten diyor. Şimdi bu çocuk ders programına göre çanta hazırlayamadığı için her şeyi dolduruyor çantasına. Kimse yardım etmemiş bu zamana kadar ilerlememiş. Beslenmeye gelene kadar yani bazı çevrelerin daha büyük sorunları var diye bazı şeyleri görmezden geliyor veya olduğu kadar diyip geçiyorum.
SOn cümle ayrı ama ilk cümlelere katılmıyorum.Ya arkadaşlar sanki öğretmenler hayrına bu işi yapıyomuş gibi "ama 40 çocuğa bakıyoruz" diyorsunuz ya emeğinizin karşılığını alıyorsunuz sonuçta öyle değil mi ?
Yani kimse 8 yaşında ki çocuğa şiddeti aklamaya kalkmasın.
Koalina seni yorumlarından biliyorum.SOn cümle ayrı ama ilk cümlelere katılmıyorum.
Öğretmenliğin bir sınırı, gidebileceğiniz en üst mertebe diye bir şey yok.
İlk atandığım yıllarda tuvalet temizledim, sınıf temizledim, kar küredim, odun kırdım. Yapmasam yapmazdım, pis tuvalete girselerdi, görevim değil. Veliler gelsin odunları kırsın banane diyebilirdim, demedim; çoğu insan da demiyor. Şimdi merkezdeyim, zorluklar yok o kadar ama sırtı terleyen çocuğun sırtına kağıt havlu koymak gibi, bozulan saçlarını örmek gibi, sokamadığı atleti düzeltmek, pantolonunu düğmelemek gibi elime yapışmayacak şeyleri yapıyorum. 1. sınıfta yağmurlu havalarda velilerim bir çift yedek çorap koyardı, ıslanırsa değiştirirdim. Diğer öğretmen ayakkabı bağı açılan çocuğa "bir daha bağcıklı giyme, bağlayamam" diyip gönderiyorken ve aynı parayı alıyorken hayrına mı yapıyorsunuz denmemeli. Daha sorunlu çocuklara ve ailelere hiç girmiyorum bile. Evet bazı şeyleri hayrına, içimizden geldiği için yapıyoruz ve karşılık beklemiyoruz.
Sadece dersini anlatıp çıkanlar için geçerli bu cümle bence.
Ben konu sahibi gaza gelir demedim zaten.Konusunu anlatırken "bir yanım cinnet halindeyken" yazmış haklı olarak annelik hisleriyle.Konu sahibi gayet aklıselim bir veli
Buradan gaz falan almaz emin olun.
Gelen yorumlarda çoğunlukla sınıf öğretmenine söyleyin yönünde
Bu onun meslegi.iyide siz evde tek çocukla onlar okulda 40 çocukla ugraşıyor
Ben de bunu anlamiyorum yahu bi dillerine dolanmis 40 cocuk da 40 cocuk.Belki de olabilir. Ama dediğim gibi cezaya asla karşı değilim. Ceza verebilirdi ama şiddet asla.
Şu 40 çocuk muhabbetini de bırakalım Allah aşkına. Sizin için söylemiyorum ama bir insan öğretmen olurken büyük insanlarla muhattap olacağını düşünmüyordur sanırım. İşinin gereğini yapıyor ve karşılığında ücret alıyor. Kimse 40 çocuğa gönüllü öğretmenlik yapmıyor. Ben kimseden işimi iyi yaptığım için takdir beklemiyorum mesela. Çünkü kendim seçtim ve bu işten para kazanıyorum.
Müdürle konuşun bimere de şikayet edin milli eğitimde şikayet mekanizmasına tam hakim değilim gerçi ama. Öğretmenin de gözünü korkutun davacı olacağız diye tüm sınıfın önünde nasıl şiddet uygulayıp rencide ettiyse o şekilde eşek gibi özür dilesin
hiçbir öğretmen durduk yere ogrenciye vurmaz, psikopat degilse. Çocuklar birbiri ile konustu diye döven ogretmen görmedim. Siz ogretmenleri ne saniyorsunuz? Onlar da anne baba. Öğretmen arada kaliyor. Şurada ogretmeni sikayet edin diyenlerin çocuğu o sınıfta olsa ve ogretmen yaramaz ogrenciler yüzünden ders isleyemezse öğretmeni başarısızlıkla, sınıfa hakim olmamakla, ceza vermemesi ile yaramazlarin kulagini cekmemesi ile suçlarlar.benim küçükte 2.sınıfta.
derste konuştuğu için ceza almış arkadaşıyla eve geldi isyan ediyor:)
alfabeyi yazacaklarmış defterine.
çok mis ceza. konuşmasaydın dedim:)
bizim öğretmen vurmayı kulak çekmeyi bilmiyor zaar..
Bence siddet kotu bir sey degil, ben de cocuk dovmeye kilif uyduranlarin agzini burnunu dagitmak istiyorum mesela, belki terbiye olurlar, ama adil olsun isterim yine de, benden 10 cm den kisa ve 10 kilodan hafifse elimi kaldiramam, cunku bunu yapabilmek ciddi bir vicdansizlik gerektirir, o da bende yok, ama dilerim benim yerime bir yapan cikar.
Mata Hari, size gelince hic geri adim atmadan sikayet edin bu terbiyesizi, gucu el kadar cocuga yetiyor ya, oyle her onune gelene stres topu muamelesi yapmamayi ogrensin.
Eheheh işimiz ne? Bıkmadan yorulmadan anlatacağız. Yoksa nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa :)
Önce sınıf öğretmenimizle konuşacağım office. Benim için o kadar değerli ki fikrini almak istiyorum mutlaka. Çok naif bir kadın muhakkak bir yol gösterir.
Doven ogretmen gormemis olmaniz bu ogretmenlerin varligini ortadan kaldirmiyor hanimefendi. Yani yorumunuz o kadar sacma ki neresinden tutsam elimde kaldi. Komik.hiçbir öğretmen durduk yere ogrenciye vurmaz, psikopat degilse. Çocuklar birbiri ile konustu diye döven ogretmen görmedim. Siz ogretmenleri ne saniyorsunuz? Onlar da anne baba. Öğretmen arada kaliyor. Şurada ogretmeni sikayet edin diyenlerin çocuğu o sınıfta olsa ve ogretmen yaramaz ogrenciler yüzünden ders isleyemezse öğretmeni başarısızlıkla, sınıfa hakim olmamakla, ceza vermemesi ile yaramazlarin kulagini cekmemesi ile suçlarlar.
hiçbir öğretmen durduk yere ogrenciye vurmaz, psikopat degilse. Çocuklar birbiri ile konustu diye döven ogretmen görmedim. Siz ogretmenleri ne saniyorsunuz? Onlar da anne baba. Öğretmen arada kaliyor. Şurada ogretmeni sikayet edin diyenlerin çocuğu o sınıfta olsa ve ogretmen yaramaz ogrenciler yüzünden ders isleyemezse öğretmeni başarısızlıkla, sınıfa hakim olmamakla, ceza vermemesi ile yaramazlarin kulagini cekmemesi ile suçlarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?