Ulkede kutsal olmayan bir sey yok ki arkadas.. elini at bir kutsala carpiyorsun, hayir merak ediyorum karsiligini aldigin meslek nasil kutsal oluyor ve yazilimcilar neden kutsal degil? :/
hadi bakalım biz de kutsalız, mühendisler kutsaldır aksini iddia eden mühendis değildir.
yazma abla kod mod bırak herkes kendi yapsın bundan sonra, instagrama bi güncelleme gelmesin de görüyim onları heheeeyy
Siz daha önce siddet gören bir üyenin konusunda da bu uslup size daha cok dayak yedirir tarzinda bir yorum yapmistiniz.Şimdiden bunlara takılırsaniz oglunuz bir baltaya sap olmaz....
Öğretmen olsaydınız sınıfta bazı öğrenciler konuşurken ders islenemeyecegini, işlense bile anlasilamayacaagini bilirdiniz
Ben de kutsal oldum ne cizelllev kadınlığı kadar kutsal bir meslek tanımıyorum..
hakkıyla yapan bütün meslek sahiplerini takdir ediyorum.
valla çekilecek dert değil
Ben de kutsal oldum ne cizelll
Toplumda degersizlestirme maalesef her meslek icin yapiliyor buna ben de tamamen karsiyim. Ama Bimer'e sikayet etmek demokratik bir hak degil mi? Ki ilk etapta buna ben de karsiyim. Kimse git sacini basini yol demiyor ogretmenin. Esasen tartismanin fitilini siddeti mesrulastiran, siz evde bitanesiyle ugrasamazken bir 40 cocukla ugrasiyoruz hergun diye abuk subuk yorum yazanlar atesledi.Çünkü genel olarak boyle bir algi degersizlestirme var toplumda.. ki direkt bimere sikayet et sunu bunu yap ifadelerinden belli..
Bu ifadeler kullanılmadan " ogretmenle konusup durumu degerlendirin ne ne degil anlayin sonra ne gerekiyorsa yaparsiniz" denilse anlayabilirim. Başka turlusu zor.. ve şiddete bukadar karşı medeniyette insan tavrıyla celisiyor.
Burda cocuk da uslu dursaymis, sussturmak icin yapmis vs diyenleri not etmek lazim aslinda, hele de ogretmenim diyenleri.
Bahsetmisimdir, kizkardesim de ilkokul ogretmeni, bu yil birinci siniflari almis yine, anlata anlata bitiremiyor, soyle tatlilar, böyle sirinler. Bugun biri altina kacirmis, cocuk utandi diye bizimki uzulmus, iste bunları gorunce diyorum ki öğretmen var, ogretmencik var.
Bari susup otursalar da meslegi karalamasalar.
ahaha ben onu bile beceremiyorum.. böyle nankör meslek mi olur
oğlanları evlendirip birlik oturucam son kararım busen şimdi kızı vermektende vazgeçersin:)
Ben de kutsal oldum ne cizelll
En kutsal benim 3Hatta iki kere kutsalık o vakit
Kötü yemek yaptığınızda kocanız sizin saçlarınızı çekiyor mu, belki iyi yemek yapmayı öğrenir diye?belki bana kızacaksınız ama
derste konuşmamayı ögrenır ,
kızımda yeni ilk okulu bitirdi gerçekten çok falza bagıran konuşan laf dinlemeyen çocuklar var okulda
Toplumda degersizlestirme maalesef her meslek icin yapiliyor buna ben de tamamen karsiyim. Ama Bimer'e sikayet etmek demokratik bir hak degil mi? Ki ilk etapta buna ben de karsiyim. Kimse git sacini basini yol demiyor ogretmenin. Esasen tartismanin fitilini siddeti mesrulastiran, siz evde bitanesiyle ugrasamazken bir 40 cocukla ugrasiyoruz hergun diye abuk subuk yorum yazanlar atesledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?