2 haftalık evliyim ama 2 aylık hamileyim bana bir akıl verin ne olur

talihsiz84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
87
1
96
41
İstanbul
Arkadaşlarım lütfen yardımınıza çok ihtiyacım var.Ben evleneli iki hafta oldu ancak 2 aylık hamileyim eşim ve yakın arkadaşlarım dışında kimse konuyu bilmiyor.Aileme ve işyerindeki arkadaşlarıma durumu nasıl izah edeceğimi bilmiyorum bebeğime de kıyamıyorum çünkü onu ben de eşim de çok istiyoruz.Lütfen bana bir akıl verin.Üstelik Kamu kurumunda çalışıyorum ve çok zor durumdayım ne yapabilirim bu durumu aileme ve insanlara nasıl açıklayabilirim?:18:

erken doğum yalanı söylemekten başka şansın yok gibi görünüyor.çocuğun büyük bir yalanla doğacak olsa da sanırım tek yol bu..

fazla bir zaman farkı yok canım sıkıntı etme sonucta ewlisiniz.. erken dogum olayı yeterlidir.. dr görüş yardımcı olacaktır.. böyle durumları duymustum.. erken dogum olayı iyi bir acıklama olur

bence kimseye bi açıklama yapmak zorunda değilsin

evlisin,bebeğinin babasıyla evlisin,istenen bir bebek ve anne babası olarak gayet yasal bir durumla yanındasınız.niye açıklama yapasınızki.

ha illa çıkacaktır işgüzar birileri ozamanda arkadaşın dediği gibi erken doğum dersin.hastane raporlarını isteyecek halleri yokya

başkalarının ne diyeceğini ya da senin başkalarına ne diyeceğini boşver....bir çok kişi bebek sahibi

olmak için yıllarca uğraşıyor....sana rabbim böyle güzel bir hediye vermiş..bence bunun tadını çıkar.
...

taktığı konuya bakar mısın ya memmur olmanla bu durumun ne alakası var anlamadım hiç canım benım tanıdıgım bır kadın var bebegın babası bıle yok ewlılık dışı ve memur ama kımsenın umursadıgı yok

ayrıca madem o ne der dıye umursuyodun neden yaptın bence ewlı oldugun sürece bır problem yok sonucta bebek olucaksa ha ıkı ay önce ha ıkı ay sonra farkedermı ???

Mecburen erken doğdu diyeceksin canım, sen şimdiden çevrene doğumun riskli felan de, başka yolun yok gibi.

soranlara erken doğum demekten başka şansın yok gibi.Allah yardımcın olsun.

Bizim apartmanda bir komşumuzun gelini seninki gibi bir durum olmuştu. Yaza düğün yapacaklardı kış ortasında düğün yaptılar. Hemen hamile kaldı. Erken doğum yaptı yedi aylık doğum yaptı dediler. annem o erken doğmuş çocuğa benzemiyor dedi. Bebek 4 kilo doğmuştu. Yedi aylık tosuncuk diye gülmüştük. Bu anlattığım işin esprisi olabilir sonuçta evlenmişsiniz durumu izah edersiniz olur biter.

bencede cnm 1,5 ay cok buyuk bır fark deıl hamıle oldunu sole ve rısklı oldunu sole doktorlada konus bı gun annenı al gotur doktor erken dogum olabılır falan desın ınanırlar sakın aldırmaaaaaaaaaaaaaa

canım en güzeli erken doğum oldu demen işyerinede 32 haftalık yazını filan yazdırma yada doktorla görüş geç göstersin sen o arayı raporla filan tamamlaa kimse farketmez bile

bence de erken doğum demen en mantıklısı...hem bebeğinin babasıyle evli olduğuna göre kafana takacağın bir şey yok dert etme ve bu mucizenin tadını çıkar...

Kamu kurumunda çalışman bir şeyi değiştirmez zaten doğumdan belli bir zaman önce izne çıkıyorsun. 1,5 aylık bir fark varki oda o kadar göze batar tarzdan değil. Ben ilk bebeğimi 41. haftada yapmıştım. Sen kendini sıkıntıya sokma, erken doğum dersin. Doğuma herkezi çağırmazsın. Ne bilim evde olursunda tatile gitmiş olursunuz orada erken doğum yaptım dersin. Kucağında bebeğinle gelirsin kimseye extra bir şey demene gerek kalmaz. Dua ette gerçekten erken doğum yapma işte o zaman işin zor olur.:18:

dakika bir gol bir sonra da erken doğum dersin bitti gitti canım sıkma kendini.. ilk aylarda kilo almamaya özen göster kimse bişey anlamaz

en azından bebeğin babası ıle evlısın.daha kıme ne acıklama yapacaksın kı.cok ıstıyosa kocan basında o yapsın.sankı tek basına oldu bu ısler.ya evlenemeseydın nolcaktı?

kime ne ayol
izini alırsın ya da raporunu uzatırsın hangi gün doğrum yaptığını söylemezsin, millet çetele tutacak değil ya
sanırım evce görüşmüyosunuzdur, kim görecek bebeğini erken doğum desen mesela

başkalarını düşünme bence canım yoksa stresten heyecandan gerçekten erken doğuracaksın. bırak, kim ne derse desin, bebeğinin sağlığını düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…