2 haftalık evliyim ama 2 aylık hamileyim bana bir akıl verin ne olur

Erken doğum diye yalan söylemen yanlış bence...
Çok daha komik bir duruma düşersin.
İnsanlar bilmiyor mu prematüre bebekler hangi durumda olur, normal bebek gibi hemen toparlanamazlar vs...
Yalan söylemektense gerçeği söylemek hatta hiçbir şey söylememek daha iyi.
Hatta son aylar izin al, rapor al gitme işe...
Yalan söyleyerek bir yere varılmaz daha komik duruma düşmekten başka...

Aslında 5 yıllık erkek arkadaşım ama ailem ve arkadaşlarım dışında işyerimdekilerarkadaşlığımı bilmiyıorlardı bir anda acele evlendin filan yoksa hamilemisin demeye başladılar bile Aslında hakikaten ilk geceden olsa bile bebeğim zor durumdayım anlıycağınız çünkü ailemde şüpheleniyor nedir bu aceleniz diye

Dünya tatlısı bir bebek için pembe bir yalan söyleyebilirsin arkadaşların dediği gibi.Fakat kimseye açıklama yapmak durumundada değilsin kime ne senin bebeğinin oluşum tarihinden yada sizin ilişkinizden.Sonuçta evli misiniz evlisiniz!Dünyayı ilgilendirmez...

valla bu durumda söylenecek tek şey erken doğum ama
bunada kimse inanmaz bence sağlıcakla gelsin bebişiniz

bence kendini boşuna geriyosun anlasalar bile nolacak yani, nolur...
en fazla bi kaç gün dedikodunu yaparlar sonra herkes hayatına devam eder
sana farklı davranacak halleri yok ya
bu arkadaşların içinde ailen içinde geçerli
bence gayet rahat davran hamileliğinin tadını çıkar
kimi ilgilendiriyo senin cinsel hayatın senden başka
boşveeeeer

Son düzenleme:

Allah Allah şüphelenen şüphelenir arkadaşım.Kimene senin s.a.t den.İster evlilik öncesi sevdiğin erkekten hamile kalmışsındır ister evlendikten sonra!Biraz dominant olabilirsin bu konuda.

Aslında bu duruma yorum yapmak zor. Bir taraftan zor durumda olan biri yardıma ihtiyacı var diye düşünüp yazmak isterim fakat... bir taraftan da demek geliyorki kendi düşen ağlamaz...

Ya hem yapıyorsunuz hemde ne yapıcam diye ağlıyor utanıyorsunuz..

O kadar yürekli isen eşimle evlenmeden önce birlikte oldum dersin yaptık bir hata dersin. İstediğin kadar sakla zaten ortaya çıkacak...

Yaparken düşünmediysen söylerkende düşünmeyeceksin arkadaşım....

Yalanlarla ömür geçmez...

Şahsen ben ne yaparsam yapayım dürüst olur söylerdim...
Hiç değilse vicdanım rahat olurdu.

Tercih senin tabi...

bencede kesinlikle katılıyorum kimse aptal değil erken doğum yalanına inanmaz bir arkadaşta demiş 7 aylık 4 kiloluk tosun olcak şeymi :))
bide gerçekten erken doğduğunu düşün yalana dolana hiç gerek yok bence nişanlıyken oldu bitti dersin
annemin kuzeni aniden evlenmeye kalktı hayırdır niye bu acele diyenede hamileyim dedi önce herkes aaa nasıl olur dedi (şaşkınlıktan)sonra herkes kabullendi kimsede ayıplamadı olan olmuş dediler
şimdi o bebek 5 yaşında herkes deli oluyo bende dahil :)

Tebrik ederim canım.Sevdiğin adamla evlisin ve ondan hamilesin,bundan güzel mutluluk olmaz.Etraf ne der diye düşünüp en güzel günlerini üzülerek geçirme lütfen.Keyfine bak bence,bırak kim ne derse desin.Çevrede konuşulanlar,sorulanlar hiç bitmez,hep böyle dert edersen yandın.Koca senin,bebek ikinizin,gerisini boşver.İşyerindekilere erken doğum dersin,onlar zaten bebeği hemen görmezler. Birşeyler ima edene ne demeye çalışıyorsun veya sanane dersin.Sana böyle imalar yapıp rahatsız edecek kişileri bozmaktan,kırmaktan korkmana gerek yok.Annenle ilişkini bilemiyorum,aslında en doğrusu annene çıtlatman.Ama çok çekiniyorsan,eşinin doktora seninle gitmek istediğini söylersin.O zaman herhalde annen muayeneye gelmez.İlk gidişte doktora durumunuzu anlatırsınız,bozuntuya vermemesini rica edersiniz.

bence takılan olursa sadece espriye vur, sakın savunmaya geçme, doğru ya da yalan bi açıklama yapmak zorunda değilsin kimseye, dalgaya vur geç

doğruyu söyle....

hiç bir yalan sonsuza dek sürmez...

yalan yalanı doğurur....

bencede erken doğum deme insanlar artık eskisi gibi değil herşeyin farkındalar eğer kimsenin anlamasını istemiyorsan ve durumun varsa ya başka biyerde doğur bebeğini yada burda kalıcaksan kimseye açıklma yapma olan olmuş sonuçta çocuğunun babasıyla ewlisin bizim türk insanı herşeyi kınar ne hikmetse herkezin başına gelebilcek bişey bu bence

Yakın olmayan tanıdıklara açıklama yapmak gerekmez.Doğum yaptım,bebeğimiz oldu denir geçilir.Yani ne bileyim evlenmeden önce hamile kalmıştım da,o yüzden böyle erken oldu demek zorunda değil:) Ne çabuk oldu,ne zaman hamile kaldın filan derlerse bize de sürpriz oldu,erken doğdu diye geçiştirilebilir diye düşünüyorum.

öncelikle hayırlı olsn
arkadaşllar söylenecek her şeyi söylemişanne-babası belli kime ne

Bence yalan söyleme ...Memursan zaten doğum izni vs için dr rapor vermesi gerekecek orda zaten kaç haftalık olduğu yazacak.Dr senin için yalan söyleyecek hali yok ..İi yerindeki meraklı tiplerde mutlaka bakacaktır..Sonuçta babasız değil biraz konuşur sonra unutur giderler

bebeğinin babasıyla evlisin ve sevdigin adamla bundan baska mutluluk varmı
neden dusunuyorsun erken dogum yaptım dersin benim arkadasımın basına geldi aynı sey eşiyle gidip geliorlardı kontrole dogum gunu bile belliydi kimseye söylemediler erken dogum dediler
korkma ailende inanmazsa gercegi söylersin bebeğinin babası yanında sonucta

bence bu satten sonra kimseyi ilgilendirmez sonuçta resmen evlisiniz.ama çok zor durumda kalırım ve milletin laflarını çok sorun ederim diyosan bunu zamanında düşünmen gerekirdi ama olmuş bi kere erken doğdu dersin isteyen inansın istemeyen inanmasın.....

kime ne?
kimseyi ilgilendirmez.yalan soyleme erken dogum hakkinda
Allah korusun ya gercekten erken dogarsa?
5 aylik dogdu mu diyceksin?
sence sonuc daha kotu olmaz mi?
kimseye hesap verme.

bencede kimseye bir açıklama yapmana gerek yok.biraz zaman ilerlesin doğuma yakın olağını söylersin olur biter

olan olmuş evlenmişsinde artık gerisi kimseyi ilgilendirmez savunmaya geçmeniz daha çok şüphelendirir bencede erken doğum şu bu onları hiç karıştırmamalısınız önemli olan şu saatten sonra bebğinizin sağlığı ona dikkat etmelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…