2 haftalık evliyim ama 2 aylık hamileyim bana bir akıl verin ne olur

hiçkimseye bişey izah etmek zorunda değilsiniz sonuçta evlenmişsiniz ne var bunda. bu kadar kafanıza takıpta bebişide üzmeyin ne olur. ne güzel allah hiç aratmadan vermiş şükredin.

Size birşey söyleyenlere gülün geçin. Dünyanın en güzel hediyesi sizin için. Yapmadan önce düşünecektiniz sonunu. Ha madem olmuş umurunuzda olmasın el alemin söyledikleri. Sonuçta bebeğinin babası ile evlisin. Yaptığınızın arkasında olun. Hata gibi düşünmeyin. Kendinizi insanlara karşı sorumlu ve ezik hissetmeyin. Bu sizi ilgilendirir bir başkasını değil. Arkadaşların dediği gibi en fazla 1 ay konuşurlar sonra unutulur. Ailen de ilk başta belki sorun eder ama o bebeği kucaklarına aldıklarında herşeyi unuturlar. Benim sevgilimin kardeşi de bu şekilde evlilik yapmış. Kadın hamile kalınca kardeşi evlenmek istememiş ama ailesi kadın madur olmasın diye çocuk ortada kalmasın diye evlendirmişler. Dünya tatlısı bir yeğeni var ve nasıl dünyaya geldi kimsenin de umurunda değil.

Dedikodu 1 ay bile sürmez:) Herkes birbirine söyleyip,duymayan kalmayınca,konuşacak birşey de kalmıyor zaten.Amaaan eşinden 3 gün önce 5 gün sonra hamile kalman kimi ilgilendirir ?

canım öncelikle şunu söyleyim o yada buna bakarak karar verme. o çocuk senin ve kocanın. hem evlisin kime ne. erken doğum dersin olur biter kim neye inanmak isterse inanır kendileri bilir. bir arkadaşım o da hamile kalmıştı evlenmeden. herkese erken doğum dediler. herkes de inandı. çok da takma kafana. millet ne der diye bebeğine kıyamazsın. bu arada hayırlı olsun mutluluklar.

cnm ben evlenir evlenmez hamile kaldım ve erken doğum yaptım.inanır mısın arkamdan erken doğum da moda oldu,daha önce yaptık demiyorda demişler.ki öyle birşey olmadığı halde.ilk zamanlar üzüldüm tabi,sonra güldüm geçtim.yani ne yaparsan yap diyen diyor,o yüzden boşver gitsin.ayrıca bunları düşünmen için çok erken.şu anda kendini ve bebeğini düşün cnm.sağlıklı olsun da kim ne derse desin..

işte bizim insanımız böyle laf olsunda torba dolsun boş boş konuşurlar en sinir olduğum şey benim kuzenim içinde aynı şeyi söylemişlerdi o nişanlıydı sürekli evine gididyo kim bilir orda napıyolar sanane yaa Ewlendi ve ewlendikten 4ay sonra hamile kaldı söyleyenlerde böle kaldılar Allah herkesin ewladını bağışlasın

Bu habere sadece hayırlı olsun denir,tadını çıkar hamılelıgının bende hamıleyım,tebrık ederım,kımseyı ılgılendırmez bebek dogacaksa dogar zaten,Allah göndermiş,isteyıp de olmayan cok,demekkı vaktı zamanı gelmiş kuzunun,miss gibi,Allah kımseye aratmasın,memur yada ev hanımı ol hıc farketmez,etrafındakıler aklı başındaysa zaten sadece tebrık ederler,ileride karnını daha sonra da bebegını severler tekrar tebrıkk ederımm

,unutma kuzun sizin aşkınızın en güzel meyvesii

amaaan nolucak ki, evlenmişsin artık, kim ne derse desin..... çok rahatsız olursan, şimdiden hamile olduğunu duyur ailelere. sonra da doktorunuz erken doğum diyiverir

Türkiye'de sperm bankası kurulduğu gün bunlar tarih olacak da yasal olmadı gitti meret, yıllardır bekliyorum. Size ne kardeşim alan razı veren razı.

cnm ne var ki bunda 18 yaşındaki kızlar evlenip 3 ay sonra doğum yapıyor mutlu mutlu da geziniyorlar örneği de komşumuz takma bir şey söylemek zorunda değilsin...

sen dik bir şekilde çocuguna sahip çıkarsan kimse sana çıkıp da ne oldu evlenmeden beraber mi oldunuz diye soramaz canım.
bi tek annene açıkla istersen, babanı o idare eder.
bebişin sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah

bence de kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin insan bu her hal başına geliyor neler neler var hayatta Allah mutlu mesud bir ömür versin size....

canım bak böyle bişe olmuş olmasaydı keşke ama olmuş işte sakın aldırıyim deme bak ben evlat hasretiyle yanıyom 6 yıldır onu dünyaya getir allahın izniyle kimin ne diyeceği hiç önemli deyil pişman olmiycaksın o sizin bi parçanız tamam arkadaşım mevlam yardım etsin sana amin ecmain

Bakiyorumda herkez yalan pesinde,kime neki benim cocugumdan... dogrudan asla sasmayin.. arti Allah korusun yalan soylersiniz birde bebegin basina birsey gelir yalandan kacinin lutfen...

Annesi belli,babasi belli kime neki....

valla cnm hiç endişelenme. eğer evli olmasan büyük bir sorun olurdu. hiç yalan söyleme bence. çünkü yalan söylemeni isteyen birçok kişi şunu atlıyor. peki ya gerçekten erken doğum yaparsan ne 4-5 aylık mı doğdu diyeceksin. ( iş yerindeki insanlar hariç. eğer iyi bir amirin varsa erken doğum durumunda ona durumu anlatırsın aksi durumda işyerindekilere hiçbir şey söyleme. ama olur da bir gün açığa çıkarsa sakın utanma çünkü öyle olduğunu anlarlarsa yüklenirler sana. gayet medeni ne var bunda size ne de - için acısa da, panik yapsan da- belli etme). annene söyle (umarım yumuşak başlı bi kadındır) kayınvaliden iyiyse onunla da konuş (umarım kolu komşudan çekinen bir kadındır. öyleyse konuyu saklayacaktır). babaları işin dışında tut. gerekmedikçe bilmelerine gerek yok. ve ne olursa olsun kocanla konuş. herkesin durumu anlaması ve ters bir tepki vermesi halinde yanında duracak mı?

amaaaaaaan salla insanlar bir konuşur iki konuşur ömür boyu sizi konuşacak halleri yok ya.. sonrasında malı imalı hareketler yapanları da defedersin.. kime ne?? ha illa ki yalan olacaksa şöyle uydurursun. evlenmeden 1.5 ay önce adet olmuşsundur.. hesaplamada ona göre yapılmıştır.. erken doğum olmamış olur böylece.. mesela ilk gecesinden hamile kalan insanlar 4 haftalık bile hamile sayılabiliyorlar bu son adet tarihi muhabbetine göre..bir de insanlara aylık olarak söyleme,hemen geriye sayım başlatırlar. sen haftalık söyle en iyisi..haftalığı sayamazlar hem de 4 kere 7 hesabı her ay 28 gün olamdığına göre hesabı karıştırıp sallarlar.. ama dedğim gibi sen keyfine bak. hamileliği tadını çıkar..Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Ne üzülüyorsun erken doğum diye birşey var

gerçekten erken doğum olursa onun içinde ayrı bi yalan bulmak lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…