2 haftalık evliyim ama 2 aylık hamileyim bana bir akıl verin ne olur

sabah "psikopatinkarisi" adli uyenin actigi konuda elizzsa adli arkadasi okudum, ve yemin ediyorum oyle etkilendim ki,
aklimdan cikmiyor. simdi bir de burda denk geldim ya. sinava gittim gene kafam dumanli idi.
Rabbim onun cocuguna ve sevenlerine yardim etsin, sabir versin ve kendisinin de mekani Cennet olsun insallah..

yuh 20111 konusu mu?
Ne işi var gündeme düşmüş şimdi bomba gibi

Son düzenleme:
o kadar çekinmeyin bence sonuçta evlisiniz kime ne ki!
nikahı düğün günü mü yaptınız belki 1 ay önce falan yaptıysanız insanlar yadırgamaz bence

eşimin tarafından bir akrabanın başına da gelmişti aynı şey.
Erken doğum dediler :)
Bebek tosun gibi doğunca millet bir iki güldü şakayla karışık
Ama kimse umursamadı sonuçta nişanlıydılar o dönem ve şimdide evliler.
Kimseye açıklama yapma bence oturupda senin ayını mı hesap edecekler :)

Başka bir konuda üç yıllık evli, 2 çocuğum var demiş. Umarım bu konu yalandır. Kendimi o çocuğun yerine koydum da, evlilik dışı yapılmış olmak istemezdim. Bebek 9 aylık doğsa anne baba 7 aylık evli olacak. Berbat hissederdim ben yaa. Zorla evlenilmiş gibi.

evet ben de dikkat ettim 2011 yılında 3 yıllk evliym 2 çocuğum var yazmış...

rahmetli mi oldu bu arkadaş?nasıl? nerden biliyorsunuz?

bu arkadaşın evinin fotoları var sanırım o konusuna başak bir üye vefat ettiğini duyurmuştu.kendisi normalde de elizzsanın arkadaşıymış zaten kanser hastasıydı konularına bakarsanız görürsünüz .

cnm karnının büyüklüğünden herkes anlar sölim.3 aylıkken 5 aylık bır kadının göbeği olması zaten ınsanları şüpheye düşürücek.dedıkoduları önemsemıyorum dıyorsan doğur

boşver milleti, evlenmişsiniz işte
korundunuz da mı oldu?:26:

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaş 15 şubat 2011 de 2 haftalık evli olduğunu söylüyor
6 aralık 2011 de 3 yıllık evli olduğunu söylüyor
17 ocak 2012 de yeni evliyim diyor
ilginç

Canım kime ne bundan sonuçta evlisin ve kimseye bunu açıklamak yada söylemek zorunda değilsin Evlilik dışı çocuk doğurup sokağa atan insanlar var canlı canlı ölüme terkeden.. Bu bir ayıp yada günah değil üzülme kimseye bişey açıklama derdinede girme.. Hamileliğim sorunlu deyip rapor alırsın işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…