Boşanmak 5 dk lık bi dilekçeye bakıyor arkadaşlar . Lğtfen gelişi güzel boşan geç demeyin . Ortada sevgi var sadece eşimin dayak huyu bitmiyor karşılıklı bişey konuşalım diyorum gel oturalım diyorum bi başlıyor duvarları yumrukluyor sonra bana tekme falan atıyor bilmiyorum ben çok arada derede kaldım çok üzülüyorum eşim bu değil yani psikolojisi bozuldu ...
Boşanmak 5 dk lık bi dilekçeye bakıyor arkadaşlar . Lğtfen gelişi güzel boşan geç demeyin . Ortada sevgi var sadece eşimin dayak huyu bitmiyor karşılıklı bişey konuşalım diyorum gel oturalım diyorum bi başlıyor duvarları yumrukluyor sonra bana tekme falan atıyor bilmiyorum ben çok arada derede kaldım çok üzülüyorum eşim bu değil yani psikolojisi bozuldu ...
sen her şeyi göze almışsın dayaktan hastanelik olmayı bileBoşansam ailesi Mutlu olacak biz evlenmek için herkesi herşeyi herkesi göze aldık bilmiyorum soğudum ama artık eskisi gibi ola am ona karşı belki de haklısınız boşanmalıyız biz .:.
Olsunlar sanane.onlar icinmi yasiyorsun.senin dayak yemenden dahami onemli?kendine verdigin deger bumu?Boşansam ailesi Mutlu olacak biz evlenmek için herkesi herşeyi herkesi göze aldık bilmiyorum soğudum ama artık eskisi gibi ola am ona karşı belki de haklısınız boşanmalıyız biz .:.
Ağlıyorum Allah düşmanıma vermesin ... Hayatımın en zor kararını verme ye çalışıyorum boşanmak için ... Allah bu erkeklerin belasını versin hep mi aynılar
Eğer bi konu da konuşuyorsak ve eşimin ailesiyle ilgili yada benim ailemle ilgilisiyle tekme atıyor tokat atıyor hergün kavga etmiyoruz 3 ayda bi belki kavga edersek Ozaman da Can'ıma okuyorNe siklikta dovuyor seni? Merak ettim
Dilerim allahtan aynını bi gün Allah'ın sınavından geçersiniz böyle kırıcı yorum yaparak !Kaburgalarin kirildiginda nasil unuttuysan bunu da unutursun, bosuna uzme kendini. Ye dayagini otur iste.
Allah'im sen buyuksun.
Dilerim allahtan aynını bi gün Allah'ın sınavından geçersiniz böyle kırıcı yorum yaparak !
Canima okuyoru ne kadar rahat soyluyorsun.o kimki senin canina okuyor.nasil izin veriyorsun buna.mutluysan sana atilan dayaklarla.niy buraya yazib bizi sinirlendiyorsunEğer bi konu da konuşuyorsak ve eşimin ailesiyle ilgili yada benim ailemle ilgilisiyle tekme atıyor tokat atıyor hergün kavga etmiyoruz 3 ayda bi belki kavga edersek Ozaman da Can'ıma okuyor
Dilerim allahtan aynını bi gün Allah'ın sınavından geçersiniz böyle kırıcı yorum yaparak !
Sende beddua kocanda dayak.Dilerim allahtan aynını bi gün Allah'ın sınavından geçersiniz böyle kırıcı yorum yaparak !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?