2. Hastanelik oluşum

Boşanmak istiyorum ama sevgi var içimde eşimle kavga etmediğimiz zamanların dışında çok iyiyiz . Ama doktora da gitmiyor ne dediğimi yapıyor ne boşayabiliyoruz birbirimizi gerçekten çok üzgünüm ağlamamdan harab oldum aileme de bişey diyemiyorum uzaktalar onlar kalp hastası zaten eşimi Nasıl yola getirebilirim acaba ailesi çok gaz veriyor annesi ve ablaları bizi ayırmak için kırk takla atıyorlar ...

Bak arkadaşım farklı çözüm olsa kimse sana direk boşan demez zaten farklı öneriler gelir.

Ama öyle bir sorundan bahsediyorsun ki ya tedavi yoluna gidip deneyeceksin ya direk boşanacaksın.

Spor yapın, kursa gidin, sinemaya gidin gibi öneriler mi bekliyorsun anlamadım ki..

Haa bak birlikte judo derslerine falan başlayabilirsiniz belki, orada tüm kötü enerjiyi atmak mümkün olabilir.
Bir çözüm daha bulduk..

istediğiniz yere taşının,isterseniz alttan alın bunun gibi bir çok şey yapsanız da şiddetin telafisi yok maalesef...

böyle sevgi olmaz gizem
bu olsa olsa saplantı olur

bu adam da düzelmez

Boşansam ailesi Mutlu olacak biz evlenmek için herkesi herşeyi herkesi göze aldık bilmiyorum soğudum ama artık eskisi gibi ola am ona karşı belki de haklısınız boşanmalıyız biz .:.

Boşansam ailesi Mutlu olacak biz evlenmek için herkesi herşeyi herkesi göze aldık bilmiyorum soğudum ama artık eskisi gibi ola am ona karşı belki de haklısınız boşanmalıyız biz .:.
sen her şeyi göze almışsın dayaktan hastanelik olmayı bile
adam neyi göze aldı onu anlayamadım

Olsunlar sanane.onlar icinmi yasiyorsun.senin dayak yemenden dahami onemli?kendine verdigin deger bumu?

Ağlıyorum Allah düşmanıma vermesin ... Hayatımın en zor kararını verme ye çalışıyorum boşanmak için ... Allah bu erkeklerin belasını versin hep mi aynılar

Ağlıyorum Allah düşmanıma vermesin ... Hayatımın en zor kararını verme ye çalışıyorum boşanmak için ... Allah bu erkeklerin belasını versin hep mi aynılar

Hepsi aynı değil, ama bence hepsinin bir defosu var.
Mühim olan en az defolusunu bulmak..

Devamlı dayak atan hele de hastanelik edecek kadar döveni de az defolusu olmuyor maalesef

Ne siklikta dovuyor seni? Merak ettim
Eğer bi konu da konuşuyorsak ve eşimin ailesiyle ilgili yada benim ailemle ilgilisiyle tekme atıyor tokat atıyor hergün kavga etmiyoruz 3 ayda bi belki kavga edersek Ozaman da Can'ıma okuyor

Kaburgalarin kirildiginda nasil unuttuysan bunu da unutursun, bosuna uzme kendini. Ye dayagini otur iste.

Allah'im sen buyuksun.
Dilerim allahtan aynını bi gün Allah'ın sınavından geçersiniz böyle kırıcı yorum yaparak !

Olmadı kendine bi panik odası yaptır bari...en azından çürük mürük kaçarsın

Dilerim allahtan aynını bi gün Allah'ın sınavından geçersiniz böyle kırıcı yorum yaparak !

Valla bu isler bedduayla olsaydi, ohooo.
Basina gelen nadir insanlarin basina gelmiyor.
Bir suru insan esinden siddet goruyor.
Milyonda bir degil yani.
Yapacağın sey ya ayrilmaktir ya diger dayagi beklemek.
O yuzden o bedduan tutsa da (yav he he) yapacagim sey 2. Yi nasil sindirecegim ya da niye sarilmiyoruz ki ya olmaz.
Ilkini sindiren 500.yu de gayet kaldirir.

Eğer bi konu da konuşuyorsak ve eşimin ailesiyle ilgili yada benim ailemle ilgilisiyle tekme atıyor tokat atıyor hergün kavga etmiyoruz 3 ayda bi belki kavga edersek Ozaman da Can'ıma okuyor
Canima okuyoru ne kadar rahat soyluyorsun.o kimki senin canina okuyor.nasil izin veriyorsun buna.mutluysan sana atilan dayaklarla.niy buraya yazib bizi sinirlendiyorsun

İnsan kendini dusunmedigi surece, kendisi icin bisey yapmadigi surece kimse o kisiye bi şey veremez. Siz siddete ugruyorken, intihar edecek kadar psikolojiniz bozukken duzelmek icin kendiniz icin bi adim atmiyosaniz kimse sizin icin bisey yapamaz. Analarimiz babalarimiz bizi elin oglu hirpalasin diye buyutmuyor kimse kusura bakmasin valla bu konuda da ilk tavsiyem boşanmanız olacak. Biseyi bi kere yaparsan hata olur sizinki bile bile lades Bunca seye ragmen kocam bana sarilsin diyosanizda zaten siddeti kabullenmiş oluyorsunuz. Konunu bastan sona okuyup yuvan yikilmasin diye dua edecek kisininde aklindan şüphe ederim. Bu ortamda yetisecek cocugun psikolijisini dusunemiyorum bile. Elle tutulur tek bir yani bile yok. Seni bu duruma getiren adam yanina bile gelmiyorsa allah korusun bi hastalik gecirsen bi bardak su getirir mi o da supheli. Canini seviyosan bosan okuyunca benim icim acidi annen baban duysa kahrolurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…