2. Hastanelik oluşum

şu anki ruh haliniz ders diye okutulur heralde.

dayaklar, karakollar, intiharlar..

Ay inanamadim ya nasil bir ciftsiniz hala nasil ayni evde kalabiliyorsunuz? Pes

Derhal soyadini degistir! Acilen!

Herif kaburgasinu kirmis benim de hatalarim oldu diyor.He canim ustune gittin he.

Şaka dimi bu konu
Ne kadar sevgi pıtırcığı bir çift !

Sarılın canım siz. sarılında bir kaç kaburgan daha gitsin.

Nasıl bir hayat ya bu!

Saygı sıfır.Birbirinizi mi dövüyorsunuz canınız sıkıldıkça

Normalde sorun yaşayan insanlara burda hassas yorum yaparım ama sizinki epey hastalıklı bi ruh hali. Aklınızdan zorunuz mu var ya da ağır bi psikolojik sorununuz falan? Eşinizle ikinizin yani? Baya baya sadist falansınız siz. Dışardakilerin yüzüne bakmaya yüzüm yok demişsinizde iyi bari evde birbirinizin yüzüne bakıyosunuz. Sarılmak nedir ya..

Canın elden gidecek bu gidişle!
Niye duruyorsun bu adamın yanında ? Öldürmesini bekliyorsun galiba.

Bu kadar şiddet görüp, sonra da birbirimizi çok seviyoruz diyorsunuz ya, işte sevgi öyle bişey değil siz çok yanlış anlamışsınız sevgiyi.

Eşini doldursalar me olacak zaten Ada'm en kötüsünü yapmış daha ne yapabilir ki neler yapmış sana bi de diyosun gelip sarılmasını bekledim sen kendine değer ver ki insanlarda versin böyle Nasıl bir ömür geçirmeyi düşünüyorsun

Öldürülmeyi mi bekliyosun

Adam sana acımadan kaburgalarını bile kırmış sen daha teselli bekliyosun
Kaçıp kurtulacağına dua istiyosun hiç gurur yok mu sende
Gurur da değil artık hayatın söz konusu her gün tvlerde öldürülen kadınları izliyoruz hiç mi görmüyosun onları.Hepsi senin gibi onca dayak yemesine rağmen ilişkisine devam eden tipler.

bence üzülme, yakındaseni öldürür bu ayı, senin de intihara etmene falan gerek kalmaz
yuvanı nasıl kurtarırsn bilmiyorum, istersen boks kursuna falan yazıl, belki faydası olur

O zaman dayağını ye otur burdan kim ne diyecek sana
Kocanın elini kolunu mu bağlayacak burdakiler

Allah akil fikir versin

bi eşinin psikolojisi bozuk bu memlekette, bi sen de var canazor kaynana
sen bahane üretmeye devam et kocan adına, yarın çocuğun olur, kocan kalkar duvardanduvara çarpar o çocuğu belki o zaman aklın başına gelir

O değil de demek insanın göz göre göre ölüme gitmesi böyle bişeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…