Derhal soyadini degistir! Acilen!Ben zaten yok demiyorum ama ne olursa olsun ben ne yaparsam yapayım dayak aska affedilir değil ben dayak yiyo üstüne sarılıp adım ATA'ma.m yani benim açımdan da empati yapın 3 yıllık evlisiniz ve severek evlenmişsiniz eşim iyi bi insan ama dayak atma huyu var annesi de babasından böyle görmüş böyle yetişmiş bunu değiştiremiyorum boşanmak çözüm değil bunu da biliyorum
Kocasina beddua etmiyodur bu kadar!üfff dayak manyagı olmuşsun bi de beddua edıyosun, slim mi dövüyo dövduruyo seni
yıyın bırbırınızı o zaman
Yakindan seviyor:)Yok canim çok seviyor.baksana kaburgalarini kirmis
Canın elden gidecek bu gidişle!Seviyorum oda beni seviyor ama evliliğimin 6. Ayından beri dayak yiyorum susuyorum muhattap olmayım tamam tamam deyip geçiştiriyorum ama yinede dayak aymak için sebep buluyor hastalık olmuş onda psikiyatri ye gidelim diyorum bak öfkeni kontrol edemiyorsun diyorum yok gitmem erkek Ada'm gider mi diyor ne laf dinliyo ne de tersi oluyor artık bende kendimi korumak için arsız oldum o bana vuruyorsa bende polis çağırıyorum hemen korksun diye artık yoksa Can'ım elden gidecek ...
Eşini doldursalar me olacak zaten Ada'm en kötüsünü yapmış daha ne yapabilir ki neler yapmış sana bi de diyosun gelip sarılmasını bekledim sen kendine değer ver ki insanlarda versin böyle Nasıl bir ömür geçirmeyi düşünüyorsunMeraba kızlar şuan psikolojim çok bozuk çok kötü bi gece geçirdim ve hastayım yatıyorum ağlarken yazıyorum bunları .. Eşimle daha önce de ailesi yüzünden kavga ettik ve ben aşimin annesine bariz deli oluyorum aslında iyi bi kadın özünde ama bizim yuvamızı yıkmak için çok gaza geliyor kızlarının oğullarının . Eşime de kavga sebebi dedim ki bi daha ki konuştuğun da annene söyle artık anne ben evliyim çocuk değilim lütfen sürekli emir yağdırma de dedim hepsi bu çünkü her aradığında sürekli şu yemeği yapsın niye geliyo gizem gizem niye böyle niye şöyle gizem aşağı gizem yukarı ... Neyse aradan 3 ay geçti eşim konuşmuyor ailesiyle çünkü o kavga da beni hastanelik ettik kaburga kemiğimden ikisi kırıldı vs vs neyse unuttum dün de yine aynı şekilde çok aptalca basit bi konudan birbirimize girdik eşimin boynu bide yüzünde kollarında tırnak izlerim var bide onun cildi çok hassas dokunsam morarır kanar . Oda benim yüzümü mahvetti çok kötü bi şekilde öldürdük nerdeyse birbirimizi . Karakola gittik ben intihar etmek istedim artık bıktım çünkü hayatımı ben böyle hayal etmedim evliliğimi vs hap içtim ve midem yıkandı dün sabah kadar kan verirse ver mideme hortum soktular iğneler vs eve geldik evde ben ağlama krizine girdim ama yanıma bile gelmiyor surat beş karış heryerim mor insan içine çıkacak yüzüm yok sarılmasını bekledim . Benim ailemi aradı beni şikayet ediyor benim Ailemle arası çok iyi çok sever ailemi de ama ailem de onun ailesiyle küs bana ve aileme çok büyük hatalar yaptıklarından . Kafayı yemek üzereyim kızlar akıl verin şimdi gitti evden Ordu'ya arkadaşı a diye kv Kayseri deler ve inşallah Oray'a gitmemiştir yoksa doldurup anında dolduruşa gelir eşim sağ kalpli çok çaplı düşünemiyor ailesince bende evde ağlıyorum kafayı yedim bıktım bu Ada'mın hali nolcak böyle bi kaç gün sonra da ev taşıycaz bilmiyorum bu halde ne yapcaz biz off .... Allah Rıza'sı için bana dua edin babam yok yetime edilen dua kabul olur edeninde duası kabul olur Allah için yuvam yıkılmak üzere dua edin bana Allah için ....kafam bi milyon biraz saçma yazmış olabilirim mazur görün kızlar ...
bence üzülme, yakındaseni öldürür bu ayı, senin de intihara etmene falan gerek kalmazSeviyorum oda beni seviyor ama evliliğimin 6. Ayından beri dayak yiyorum susuyorum muhattap olmayım tamam tamam deyip geçiştiriyorum ama yinede dayak aymak için sebep buluyor hastalık olmuş onda psikiyatri ye gidelim diyorum bak öfkeni kontrol edemiyorsun diyorum yok gitmem erkek Ada'm gider mi diyor ne laf dinliyo ne de tersi oluyor artık bende kendimi korumak için arsız oldum o bana vuruyorsa bende polis çağırıyorum hemen korksun diye artık yoksa Can'ım elden gidecek ...
Boşanmak 5 dk lık bi dilekçeye bakıyor arkadaşlar . Lğtfen gelişi güzel boşan geç demeyin . Ortada sevgi var sadece eşimin dayak huyu bitmiyor karşılıklı bişey konuşalım diyorum gel oturalım diyorum bi başlıyor duvarları yumrukluyor sonra bana tekme falan atıyor bilmiyorum ben çok arada derede kaldım çok üzülüyorum eşim bu değil yani psikolojisi bozuldu ...
Meraba kızlar şuan psikolojim çok bozuk çok kötü bi gece geçirdim ve hastayım yatıyorum ağlarken yazıyorum bunları .. Eşimle daha önce de ailesi yüzünden kavga ettik ve ben aşimin annesine bariz deli oluyorum aslında iyi bi kadın özünde ama bizim yuvamızı yıkmak için çok gaza geliyor kızlarının oğullarının . Eşime de kavga sebebi dedim ki bi daha ki konuştuğun da annene söyle artık anne ben evliyim çocuk değilim lütfen sürekli emir yağdırma de dedim hepsi bu çünkü her aradığında sürekli şu yemeği yapsın niye geliyo gizem gizem niye böyle niye şöyle gizem aşağı gizem yukarı ... Neyse aradan 3 ay geçti eşim konuşmuyor ailesiyle çünkü o kavga da beni hastanelik ettik kaburga kemiğimden ikisi kırıldı vs vs neyse unuttum dün de yine aynı şekilde çok aptalca basit bi konudan birbirimize girdik eşimin boynu bide yüzünde kollarında tırnak izlerim var bide onun cildi çok hassas dokunsam morarır kanar . Oda benim yüzümü mahvetti çok kötü bi şekilde öldürdük nerdeyse birbirimizi . Karakola gittik ben intihar etmek istedim artık bıktım çünkü hayatımı ben böyle hayal etmedim evliliğimi vs hap içtim ve midem yıkandı dün sabah kadar kan verirse ver mideme hortum soktular iğneler vs eve geldik evde ben ağlama krizine girdim ama yanıma bile gelmiyor surat beş karış heryerim mor insan içine çıkacak yüzüm yok sarılmasını bekledim . Benim ailemi aradı beni şikayet ediyor benim Ailemle arası çok iyi çok sever ailemi de ama ailem de onun ailesiyle küs bana ve aileme çok büyük hatalar yaptıklarından . Kafayı yemek üzereyim kızlar akıl verin şimdi gitti evden Ordu'ya arkadaşı a diye kv Kayseri deler ve inşallah Oray'a gitmemiştir yoksa doldurup anında dolduruşa gelir eşim sağ kalpli çok çaplı düşünemiyor ailesince bende evde ağlıyorum kafayı yedim bıktım bu Ada'mın hali nolcak böyle bi kaç gün sonra da ev taşıycaz bilmiyorum bu halde ne yapcaz biz off .... Allah Rıza'sı için bana dua edin babam yok yetime edilen dua kabul olur edeninde duası kabul olur Allah için yuvam yıkılmak üzere dua edin bana Allah için ....kafam bi milyon biraz saçma yazmış olabilirim mazur görün kızlar ...
bi eşinin psikolojisi bozuk bu memlekette, bi sen de var canazor kaynanaBoşanmak 5 dk lık bi dilekçeye bakıyor arkadaşlar . Lğtfen gelişi güzel boşan geç demeyin . Ortada sevgi var sadece eşimin dayak huyu bitmiyor karşılıklı bişey konuşalım diyorum gel oturalım diyorum bi başlıyor duvarları yumrukluyor sonra bana tekme falan atıyor bilmiyorum ben çok arada derede kaldım çok üzülüyorum eşim bu değil yani psikolojisi bozuldu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?