- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
üfff dayak manyagı olmuşsun bi de beddua edıyosun, slim mi dövüyo dövduruyo seni
yıyın bırbırınızı o zaman
Kaynanasiyim sanki ben, benden bildi.
Ilginc olan ben dayak yiyorum sen de ye, ok bye.
Boşanmak 5 dk lık bi dilekçeye bakıyor arkadaşlar . Lğtfen gelişi güzel boşan geç demeyin . Ortada sevgi var sadece eşimin dayak huyu bitmiyor karşılıklı bişey konuşalım diyorum gel oturalım diyorum bi başlıyor duvarları yumrukluyor sonra bana tekme falan atıyor bilmiyorum ben çok arada derede kaldım çok üzülüyorum eşim bu değil yani psikolojisi bozuldu ...
Yok canim çok seviyor.baksana kaburgalarini kirmisne sevgisi yahu kendinizi kandırmayın..
Boşansam ailesi Mutlu olacak biz evlenmek için herkesi herşeyi herkesi göze aldık bilmiyorum soğudum ama artık eskisi gibi ola am ona karşı belki de haklısınız boşanmalıyız biz .:.
Dilerim allahtan aynını bi gün Allah'ın sınavından geçersiniz böyle kırıcı yorum yaparak !
Zaten bu karısını döven ağzını yüzünü kıran adamların hepsi özünde çok iyi
sorunlarını ve kendini konuşarak ifade etmekten aciz iki kelimeyi yan yana getiremeyen ortalıkta erkeğim diye dolanan ne olduğu belirsiz yaratıklar bunlar..
ama aynen ne hikmetse özünde hepsi melek..
Sana dayak atan birini nasıl sevebiliyorsun? Özel olacak ama seni döven bir adamla nasıl karı koca ilişkisine girebiliyorsun? Yani seni döven adamla seks yapabiliyor musun mesela? Samimiyetimle soruyorum, özel bi soru evet ama sen sevgiye vurgu yapmışsın, dayaktan sonra sevgi nasıl devam edebiliyor?Boşanmak istiyorum ama sevgi var içimde eşimle kavga etmediğimiz zamanların dışında çok iyiyiz . Ama doktora da gitmiyor ne dediğimi yapıyor ne boşayabiliyoruz birbirimizi gerçekten çok üzgünüm ağlamamdan harab oldum aileme de bişey diyemiyorum uzaktalar onlar kalp hastası zaten eşimi Nasıl yola getirebilirim acaba ailesi çok gaz veriyor annesi ve ablaları bizi ayırmak için kırk takla atıyorlar ...
Onların melekliği aslında kadınların acizliği. Kadın korkuyor, rahatından taviz vermek istemiyor adam da özünde melek oluveriyor.
Her kadın dayak yemez ama önce onu idrak etmesi lazım. Erkeklerin eli her kadına kalkamaz.Kaynanasiyim sanki ben, benden bildi.
Ilginc olan ben dayak yiyorum sen de ye, ok bye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?