2. Hastanelik oluşum

Kaynanasiyim sanki ben, benden bildi.
Ilginc olan ben dayak yiyorum sen de ye, ok bye.

adam normal değil kımsenın gazına gelmesıne de gerek yok bence karısını dövmek için,
mılletı suçluyor da kocasına bakması lazım konu sahıbının.
bır de bedduayla oluyorsa bu işler merak edıyorum kendı kimin bedduasını aldı

ne sevgisi yahu kendinizi kandırmayın..

Boşansam ailesi Mutlu olacak biz evlenmek için herkesi herşeyi herkesi göze aldık bilmiyorum soğudum ama artık eskisi gibi ola am ona karşı belki de haklısınız boşanmalıyız biz .:.

ailesi mutlu olmasın diye kendinizi öldürtecek kadar neyin inadı bu ?
sevgi falan yok aranızda adamın seni sevmediği gayet açık sense takıntı yapmışsın hepsi bu.. inşallah bir gün gerçek sevgi nasıl bir şey yaşarsın..

Zaten bu karısını döven ağzını yüzünü kıran adamların hepsi özünde çok iyi

İlgilensin diye mi intihar ettin,bana öyle geldi.bi de konunu bana gelip sarılmadı bileden sonra da okumadım.ikiniz de hastasınız

Konu sahibi lütfen kusura bakmayın burda dua edilecek bir durum varsa o da Allah size akıl fikir versinden başka bir şey değildir. Neden kendinize bu eziyeti ediyorsunuz? Eşinizin ailesi boşandığınız için sevineceklermiş. Bu yüzden boşanmıyormuşsunuz. Yani insanları çok önemsiyorsunuz. Şu anda bütün kk kendini ezdiren güçsüz bir kadın görüyor. Bilin istedim. Lütfen aklınızı toplayın, şu beladan kurtulun.

Yuvam yıkılmasın demişsin de yuva mı kalmış? Daha önce kaburga kemiğin kırıldı demişsin, şimdi de yüzümü mahvettin falan... Ne yuvası arkadaş? Evlilik bu mu? Birbirini dövmek mi, öldürmek mi? Sonra sarılmak mı? Şaka gibisiniz.

sorunlarını ve kendini konuşarak ifade etmekten aciz iki kelimeyi yan yana getiremeyen ortalıkta erkeğim diye dolanan ne olduğu belirsiz yaratıklar bunlar..

ama aynen ne hikmetse özünde hepsi melek..

Onların melekliği aslında kadınların acizliği. Kadın korkuyor, rahatından taviz vermek istemiyor adam da özünde melek oluveriyor.

Oo dallas alırım bi dal.
Şayet tüm bunlar gerçekse yakında müge anlıya haber olursunuz.

Sana dayak atan birini nasıl sevebiliyorsun? Özel olacak ama seni döven bir adamla nasıl karı koca ilişkisine girebiliyorsun? Yani seni döven adamla seks yapabiliyor musun mesela? Samimiyetimle soruyorum, özel bi soru evet ama sen sevgiye vurgu yapmışsın, dayaktan sonra sevgi nasıl devam edebiliyor?

Onların melekliği aslında kadınların acizliği. Kadın korkuyor, rahatından taviz vermek istemiyor adam da özünde melek oluveriyor.

yok yahu korksa boşanır..
kendine güveni olmayan kadın her işkenceye katlanıyor işte böyle.. insan kendine neden dayak yemeyi reva görür ki? aklım almıyor .. kadının kaburgası kırılmış , her tarafı mor .. ama beni seviyor diye öldürtecek kendini.. kendisini bu hale düşüren adamı sevmeye devam edebilmekte büyük ironi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…