- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Yine Miss'den misss gibi bir cevapMadem grup olucaz bana da bir tane bulalım ama genç yakışıklı bir şey olsun derim!
O zaman kavga sebebi yaparlar işte. Öküzler.Madem grup olucaz bana da bir tane bulalım ama genç yakışıklı bir şey olsun derim!
Yine Miss'den misss gibi bir cevap
Yok edemez de aynen surekli dilindeHmm beyefendi kıskanılmak istiyo besbelli ki.Başkalarının yanında bu lafları etmiyor inşallah. Siz yine de istediği cevapları vermeyin ki sıkılsın. Bana sorarsanız öyle bi niyeti yok saf iyi niyetli biri gibi hissettim ama ne konusacagını bilmiyor
Bi sanaaa Bi banaaaa.... İyice tozuttular. Eşiniz saygısız terbiyesiz bencil biri. Kusura bakmayınMerhabalar eşinizin dilinde sürekli bir 2 .eş olayi olsa siz alınıncada beraber seçeriz dese daha cok alindığınızda şaka espiri diye kendini geri çekse her ne kadar inanma espri desede sonucta söylüyor yani ne yaparsiniz bu durumda asla ve asla kaldiramam 2. Bir kadini aldatmayi ciddi ciddi bu durum bosanmaya sebep olacak
Sen öyle şaka yapsan dövmeye kalkar. Erkeğe denmez öyle şey..Hiç tutmayayım, güle güle der kapıyı açar ve dışarıya çıkmasını söylerim. Böyle bir şey yaparsa hayatta sahip olduğu maddi manevi her şeyi elinden alacağımı, tam anlamıyla sürüm sürüm süründüreceğimi bilir. Böyle aptalca bir şakayı da yapamaz ayrıca. O ne biçim bir şaka anlayışı, 5 yaşında çocuk mu bu???
Eşinizin yaptığı hoş değil, sizin bunu espri gibi laçkalandırmanız hiç hoş değil.Diyorum sana yok diyor hatta olayi abartıp ikimize yetebilecekmisn diyorum 5 gun konusmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?