2.kadın

Eşimin evli bi arkadaşı çok yapar bu şakaları. Eşim de başladı. Sinir oluyorum. Kadınlar yapsa kavga sebebi olur ama onlara göre şaka. Siz de aynısını yapın

Yok edemez de aynen surekli dilinde

- tipine bakan da normal adam sanar seni ettigi lafa bak

- sana katlanacak ikinci bi kadin bulursan haber ver de madalya takiyim

- anca suriyeli alirsin o da dilimizi ogrenene kadar durur, ogrenince zevzekligine dayanaz kacar zaten

- bazen ne kadar buyutuyosun gozunde kendini, bana herseyi dort dortluk aldin yaptin da ikincisi kaldi

gibi seyler soylerim ben olsam

kuserse de kussun

Hiç tutmayayım, güle güle der kapıyı açar ve dışarıya çıkmasını söylerim. Böyle bir şey yaparsa hayatta sahip olduğu maddi manevi her şeyi elinden alacağımı, tam anlamıyla sürüm sürüm süründüreceğimi bilir. Böyle aptalca bir şakayı da yapamaz ayrıca. O ne biçim bir şaka anlayışı, 5 yaşında çocuk mu bu???

İlk evlendigimizde eşim hehe erkeğin 4 eş alma hakkı var diye söyler gülerdi. Ben direkt seni bosarimkac karı alırsan alırsın açtırma ağzımı dedim. Ses soluk çıkmadı ondan sonra. Hoşlanmadığım konuları espiri konusu yapmam ben. İkimiz de çok sakaciyizdir ama bu konu geçti mi orada duracak. Şaka yapacak başka konu mu kalmadı?

Bi sanaaa Bi banaaaa.... İyice tozuttular. Eşiniz saygısız terbiyesiz bencil biri. Kusura bakmayın

Sen öyle şaka yapsan dövmeye kalkar. Erkeğe denmez öyle şey..
Kadın taş mı yaaa

Ben espiri olarak algılardım, en azından benim eşim böyle bir espiri yapsaydı. Fazla kafayı takacak bisey degil laf olsun diye söylüyordur

Bir arkadaşımın eşi de böyle saçma sapan şakalar yapıyor. kafamı kır benim demenin bir yolu galiba
tepkinizi koyun, fikrinde var ki zikrine yansıyor

Benimki yapsa şaka oldugunu bilirim ama aynı şekilde karşılık veririm gülerken totoma döner yüzü ben daha çok gülerim vay kadın diyemez lafları bana sökmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…