- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Hayır ikimizde batıDoğulu musunuz?
"Peki ben sana desem 2. kocayi alayim diye ne hissedersin ha şerefsiz!?" derim. Açık ve net!Merhabalar eşinizin dilinde sürekli bir 2 .eş olayi olsa siz alınıncada beraber seçeriz dese daha cok alindığınızda şaka espiri diye kendini geri çekse her ne kadar inanma espri desede sonucta söylüyor yani ne yaparsiniz bu durumda asla ve asla kaldiramam 2. Bir kadini aldatmayi ciddi ciddi bu durum bosanmaya sebep olacak
Aynen bizim de öyle.biz böyle şeylerin şakasını bile yapmayız. ben ikinci bir koca istiyorum dersem eşim beni terk eder diye düşünüyorum, haklı da derim.
o da böyle bir imada bulunmaz, bulunamaz.
Valla ben canına okur boşarım da , arkadaşımın dini bütün kocası , hakkımdır dedi aldıMerhabalar eşinizin dilinde sürekli bir 2 .eş olayi olsa siz alınıncada beraber seçeriz dese daha cok alindığınızda şaka espiri diye kendini geri çekse her ne kadar inanma espri desede sonucta söylüyor yani ne yaparsiniz bu durumda asla ve asla kaldiramam 2. Bir kadini aldatmayi ciddi ciddi bu durum bosanmaya sebep olacak
Böyle şeylerin şakası olmaz o kadar net. Basitleşir gitgide mevzu ve çok çirkinMerhabalar eşinizin dilinde sürekli bir 2 .eş olayi olsa siz alınıncada beraber seçeriz dese daha cok alindığınızda şaka espiri diye kendini geri çekse her ne kadar inanma espri desede sonucta söylüyor yani ne yaparsiniz bu durumda asla ve asla kaldiramam 2. Bir kadini aldatmayi ciddi ciddi bu durum bosanmaya sebep olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?