2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Hoşgeldin gönlüne göre olur inş

Tevekkül eden insan huzurlu insandır.

Merhaba arkadaşlar
Bende 2.kez anne olmaya karar verdim 30 yaşındayım bi kızım var 3,5 yaşında.Allah hepimizin gönlüne göre verir İnşallah
Spiralle korunuyorum gidip çıkarttırıcam adetliyken gidiliyor değilmi 4.günü falanmı acaba

hoşgeldiniz elifcim ben hiç sprial ile korunmadım bilemiyorum
inşallah kuzunuz sağlıkla hayırlısı ile gelir

kızlar şu yumurtlama testinde hangi marka alayım

Teşekkür ederim canım sanki ilk kez olacakmış gibi heyecanlanıyorum
bende yumurtlama testi almayı düşünüyorum önceki sayfalarda bi arkadaş laboquik diye bi marka yazmış gittigidyor da varmış sanırım onu inceliycem başka tavsiyesi olan varsa bekliyoruz.

Günaydın canım. Ben de rüyamda kadın doğum dr na gidip tahlil yaptırdığımı gördüm sonra hamile olduğumu öğrendim. Senin de rüyan hayırlısıyla gerçek olur inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım yumurtlama testini bir tek ben kullandım. Laboquick ti benimkinin markası. Gittigidiyor dan almıştım. Ben memnun kaldım

slm cnm hg
bende spiral ile korunuyordum adetimin 2. günü gittim çıkardılar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy insallah Tuğba cım.
Rabbim yüzümüzü guldursun ins.
Eşin sevindimi nasıl tepki verdi hamile oldugunu duyunca :what::)

Hoşgeldiniz arkadaşlar. Kalabalıklaştık maşallah :)

Ay benim bu adetime bereket girdi bitmiyo bi.
Ovülasyon testlerim gelmedi bakayım bu akşam getircek mi eşim.

Benimde adete 10 gün kaldı ama adet sancılarım var ayrıca midem bulandı bugün com erken değilmi yaaa :-----( yoksa psikolojikmi bu kadar erken vücudum beni yaniltirsa gecmez 10 gün oy oy

HTC phone ile...

Benimde adete 10 gün kaldı ama adet sancılarım var ayrıca midem bulandı bugün com erken değilmi yaaa :-----( yoksa psikolojikmi bu kadar erken vücudum beni yaniltirsa gecmez 10 gün oy oy

HTC phone ile...

geçmez vallah :)
tamamen psikolojik aldanma o belirtilere canım çokta dinlememek lazım vücudu insanı dahada strese sokuyor öylesi hatta gerekse bat ı bile unutmak lazım :)

bende kullandım 3 ay önce sonuç alamadım fakat kesinlikle yumurtladığım zaman çok koyu 2 çizgi çıktı ertesi güde silikleşti değerlendirdik ama tutmadı hatta 15 tanesi falanda duruyor daha kullanmadım eşimin yurt dışına gidip gelmesini bekliyorum kısmetse eylülde tekrar denicem ama şu büyük bir gerçek sattan 10 gün sonra sık ilişki olmalı gün aşırı taki son haftaya giresiye şans daha çok artıyor tabii başka etkenler yoksa gebe kalmak için...

geçmez vallah :)
tamamen psikolojik aldanma o belirtilere canım çokta dinlememek lazım vücudu insanı dahada strese sokuyor öylesi hatta gerekse bat ı bile unutmak lazım :)

Ah ah unutcamda birakmiyorlarki kafamın keçileri kaç gündür iş yapıyorum kafamdan atmak icin yok yok çınlıyor resmen :--------(

HTC phone ile...

slm cnm hg
bende spiral ile korunuyordum adetimin 2. günü gittim çıkardılar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim canım ne zaman çıkarttırdın bazıları hemen bazıları 6 ay falan bekliyormuş hamişlik için bakalım bizim ne olacak

Ayy insallah Tuğba cım.
Rabbim yüzümüzü guldursun ins.
Eşin sevindimi nasıl tepki verdi hamile oldugunu duyunca :what::)

Aminnnnn inşallah :) aman nasıl tepki versin sevindi işte. Benim eşim odun cinsinden olduğu için sevinse de bir işe yaramıyor

ilk çocukta yasmin hapla korunuyordum bıraktıktan sonra üçüncü ayda hamile kaldım sık ilişkiyle oldu kızım.spiral nasıl bi etki yapar bilmiyorum bakalım çıkartmaya gidince testleride yaptırcam yumurtlama testini denemedim ilkinde.Bide çevremde bazı arkadaşlar var bide kardeşimin hanımı ne kadar çok stres yapıp kafaya takarsan okadar geç oluyor sanki rahat olmak lazım.3 yıldır çocuk isteyen bi arkadaşım var okadar çok uğraşıp strese giriyoki çok üzülüyorum beni bile etkiledi adeti hep gecikiyor birlikte test falan yapıyoruz onun stresiyle benim adetim de gecikti spiralle hamile kaldığımı düşündüm gidip test bile aldım
Yani nekadar az stres okadar çabuk bebiş

Hoşgeldiniz arkadaşlar. Kalabalıklaştık maşallah :)

Ay benim bu adetime bereket girdi bitmiyo bi.
Ovülasyon testlerim gelmedi bakayım bu akşam getircek mi eşim.

Hoş bulduk canım teşekkürler testin gelirse bizide bilgilendirirmisin memnun kalırsan

Hoş bulduk canım teşekkürler testin gelirse bizide bilgilendirirmisin memnun kalırsan

Tamam canım. Ne marka felan hiç bilmiyorum eşim eczaneye sipariş vermiş 50 tanesi 45 tl gelsin fotosunu çekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…