- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
Hoşbuldum canım haklısın aslında bana kalsa hemen olsun istiyorum ama eşim bekleyelim diyo bakalım ikna edebilirsem hemen başlarım😺
Sağol canım hoşbuldukAllah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah
hoşgeldiniz elifcim ben hiç sprial ile korunmadım bilemiyorum
inşallah kuzunuz sağlıkla hayırlısı ile gelir
kızlar şu yumurtlama testinde hangi marka alayım
Günaydın kızlar :)
Rüyamda 6 aylık hamileymisim. Göbegimi fln seviyorum. Çok güzeldiii. Hala yataktayim aklima geldikçe sırıtıyorum kendi kendimehăyır olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldiniz elifcim ben hiç sprial ile korunmadım bilemiyorum
inşallah kuzunuz sağlıkla hayırlısı ile gelir
kızlar şu yumurtlama testinde hangi marka alayım
Merhaba arkadaşlar
Bende 2.kez anne olmaya karar verdim 30 yaşındayım bi kızım var 3,5 yaşında.Allah hepimizin gönlüne göre verir İnşallah
Spiralle korunuyorum gidip çıkarttırıcam adetliyken gidiliyor değilmi 4.günü falanmı acaba
Günaydın canım. Ben de rüyamda kadın doğum dr na gidip tahlil yaptırdığımı gördüm sonra hamile olduğumu öğrendim. Senin de rüyan hayırlısıyla gerçek olur inşallah
ben de varım. inşallah ağustos uğurlu gelir hepimize :)
Benimde adete 10 gün kaldı ama adet sancılarım var ayrıca midem bulandı bugün com erken değilmi yaaa :-- - - -( yoksa psikolojikmi bu kadar erken vücudum beni yaniltirsa gecmez 10 gün oy oy
HTC phone ile...
Teşekkür ederim canım sanki ilk kez olacakmış gibi heyecanlanıyorum
bende yumurtlama testi almayı düşünüyorum önceki sayfalarda bi arkadaş laboquik diye bi marka yazmış gittigidyor da varmış sanırım onu inceliycem başka tavsiyesi olan varsa bekliyoruz.
geçmez vallah :)
tamamen psikolojik aldanma o belirtilere canım çokta dinlememek lazım vücudu insanı dahada strese sokuyor öylesi hatta gerekse bat ı bile unutmak lazım :)
slm cnm hg
bende spiral ile korunuyordum adetimin 2. günü gittim çıkardılar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy insallah Tuğba cım.
Rabbim yüzümüzü guldursun ins.
Eşin sevindimi nasıl tepki verdi hamile oldugunu duyunca :what::)
bende kullandım 3 ay önce sonuç alamadım fakat kesinlikle yumurtladığım zaman çok koyu 2 çizgi çıktı ertesi güde silikleşti değerlendirdik ama tutmadı hatta 15 tanesi falanda duruyor daha kullanmadım eşimin yurt dışına gidip gelmesini bekliyorum kısmetse eylülde tekrar denicem ama şu büyük bir gerçek sattan 10 gün sonra sık ilişki olmalı gün aşırı taki son haftaya giresiye şans daha çok artıyor tabii başka etkenler yoksa gebe kalmak için...
Hoşgeldiniz arkadaşlar. Kalabalıklaştık maşallah :)
Ay benim bu adetime bereket girdi bitmiyo bi.
Ovülasyon testlerim gelmedi bakayım bu akşam getircek mi eşim.
Tevekkül eden insan huzurlu insandır.
Hoş bulduk canım teşekkürlertestin gelirse bizide bilgilendirirmisin memnun kalırsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?