Kız benim eşim o eskilerden işte hiç korunmayalım desem uçar adam 9 ayda bir çocuk olsa yok demez yaniii
İlgilidirde tek bana bırakmaz çocukları yoksa zaten mümkün değil üst üste çocuk yapıp bakmak.
Bana 40 yaşına kadar yapabildiğimiz kadar yapalım sonra büyürler onlar bizde dünya turuna çıkarız diyo
Tabi ben ne halde olurum ozaman bilmiyorum
Tevekkül eden insan huzurlu insandır.
Oo maşallah samimi bir arkadaşım var onun esi de öyle 4 çocukları var en küçüğünü 27 yasında doğurdu. Simdi 30 yasında istese eşi yine yapsin der.Kız benim eşim o eskilerden işte hiç korunmayalım desem uçar adam 9 ayda bir çocuk olsa yok demez yaniii
İlgilidirde tek bana bırakmaz çocukları yoksa zaten mümkün değil üst üste çocuk yapıp bakmak.
Bana 40 yaşına kadar yapabildiğimiz kadar yapalım sonra büyürler onlar bizde dünya turuna çıkarız diyo
Tabi ben ne halde olurum ozaman bilmiyorum
İste nasip isi bunlar bizim dediğimiz gibi olmuyor.Ben 29 yaşında evlendim 30 yaşında oğlumu kucağıma aldım. 34.5 yaşında ikinciyi kucaklamama az kalmışken kaybettim. 31 ağustos doğumgünüm 37 olacak hala bir umut bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oo maşallah samimi bir arkadaşım var onun esi de öyle 4 çocukları var en küçüğünü 27 yasında doğurdu. Simdi 30 yasında istese eşi yine yapsin der.
İnşaallah hayal ettiğiniz gibi geniş bir aileniz olur.bizim zor biraz eşim bana yardımcı olmaz zaten annem de hayatta değil bir tane daha yaparım ancak çünkü tek bakacağım.
İste nasip isi bunlar bizim dediğimiz gibi olmuyor.
Ben de 21 yasimda evlendim.22 yasında anne olacaktim bebeğim karnimda öldü. Zaten üniversite de okuyordum o zaman eşim de travma yaşadı 2,5yıl sonra kızıma hamile kaldım.25 de kucagima aldım yas oldu 30.30 a kadar çocuk isini bitirecektim güya.
Benim eşim hala beş tane yaparız falan diyoben de he he diyorum :)
Amin canım istediğim şeylere zor kavusuyorum bu hep boyle oldu.inşaallah çok uzun sürmez bebeğine kavusmanÂmin inş.
Zor dönem geçirmişiniz canım Allah yaşatmasın bir daha.
Ben ilk kızımı25 ikinci kızımı 27 yaşımda kucağıma aldım bakalım bu kaç olucak
Eger olmazsan bir test yap canım belki bisey vardirolmamışım kızlar leke geldi kahverengi daha 5 gün var adetime lekelenme oldu sabah kasığım ağrıo ama yok bişey hadi bakalım olucak gibiyim ama bakalım
Selam kızlar ben geldimmmm...
Sohbetin dibine vurmuşsunuz hiç kusura bakmayın o kadar sayfayı geriye dönük hiçççç okuyamam :)
Zaten bayram ve tatil sonrası işler masadan taşıyor((
Şimdi aranızdan bir Anayiğit bana havadisleri anlatıversin bizahmet...
Bu arada yeni gelen arkadaşlar var sanırım hepiniz hoşgeldiniz boş gitmezsiniz inşallah...
Adım Ayda, 34 Yaşındayım, Çalışıyorum, 4,5 yaşında bir kızım var (tüp bebek), önümüzdeki ay aşılama yaptırmak istiyorum...
Hepinize mücadeleleriniz de başarılar diliyorummmm...
Benim eşim hala beş tane yaparız falan diyoben de he he diyorum :)
Aynen he he 5 çocuk nasıl bakılır:))
kızlar Dr bana klomen yazmış aranızda kullanan var mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Uyuyasım yok bnm de yavrum hırk hırk ötüyor uyuyamıyorum
Bilirim o durumuAllah yardımcın olsun acil şifa versin inşallah
Kızlar help me !!!!
Ben kırmızı kartı gördüm dedim ama yok hala bişey bi pembelik geldi gitti.yinemi kimyasal yaa(( Allah tan yarın ki dr randevumu iptal etmedim bebis varsa da bişey olmamıştır demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?