slm.bende 2.kez anne olmak istiyorum yeni gördüm topiği henüz dr.a falan gitmedim bu yıl oğlum 1.sınıfa başlayacak o yüzden inşallah ekim yada kasım gibi hamile kalmak istiyorum tabi bu benim düşüncem inşallah Allahtan bi mani olmazsa öyle istiyorum umarım isteyen herkes bu dileğine en yakın zamanda kavuşur
Canım senin günün geçmiş miydi? İnşallah bişey olmamıştır. İyi düşün iyi olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bize yine prednol gözüküyor offfg
Günüm geçti 4 temmuz da kimyasal düşük yaptım adet dongum 26 gün kimyasal da da böyle oldu kasık ağrım var geldi diye kosuyorm tuvalete yok bişey deli olcam
İdrar testi falan yaptın mı? İnşallah yaşadığın yerleşme kanamasıdır. Çok fazla kafana takma. Stresten vücudun dengesi de bozuluyor
Allah şifa versin canım o duyguyu iyi bilirim kaç kez sabahladık.inşaallah sabah bir şey kalmaz yavrununUyuyasım yok bnm de yavrum hırk hırk ötüyor uyuyamıyorum
hoşgeldin aramıza umarım istediğin zamanda hamile kalırsın 2.ciler biraz nazlı oluyorslm.bende 2.kez anne olmak istiyorum yeni gördüm topiği henüz dr.a falan gitmedim bu yıl oğlum 1.sınıfa başlayacak o yüzden inşallah ekim yada kasım gibi hamile kalmak istiyorum tabi bu benim düşüncem inşallah Allahtan bi mani olmazsa öyle istiyorum umarım isteyen herkes bu dileğine en yakın zamanda kavuşur
Hemen kötüyü çağırma kendine bir doktora görün bakalım ne diyecek iyi düşün iyi olsun canımKızlar help me !!!!
Ben kırmızı kartı gördüm dedim ama yok hala bişey bi pembelik geldi gitti.yinemi kimyasal yaa(( Allah tan yarın ki dr randevumu iptal etmedim bebis varsa da bişey olmamıştır demi
Hoş geldin canım. Gönlüne göre olur inşallah
Allah şifa versin canım o duyguyu iyi bilirim kaç kez sabahladık.inşaallah sabah bir şey kalmaz yavrunun
hoşgeldin aramıza umarım istediğin zamanda hamile kalırsın 2.ciler biraz nazlı oluyor
Hemen kötüyü çağırma kendine bir doktora görün bakalım ne diyecek iyi düşün iyi olsun canım
slm.bende 2.kez anne olmak istiyorum yeni gördüm topiği henüz dr.a falan gitmedim bu yıl oğlum 1.sınıfa başlayacak o yüzden inşallah ekim yada kasım gibi hamile kalmak istiyorum tabi bu benim düşüncem inşallah Allahtan bi mani olmazsa öyle istiyorum umarım isteyen herkes bu dileğine en yakın zamanda kavuşur
Günaydın kızlar :)
Rüyamda 6 aylık hamileymisim. Göbegimi fln seviyorum. Çok güzeldiii. Hala yataktayim aklima geldikçe sırıtıyorum kendi kendimehăyır olsun.
Rüyamda 6 aylık hamileymisim. Göbegimi fln seviyorum. Çok güzeldiii. Hala yataktayim aklima geldikçe sırıtıyorum kendi kendimehăyır olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU
Mesaj tekrarı....
Günaydın tatlım. Ne güzel bir rüya inşaallah gerçek olur.
Ben de bu ay öyle bir rüya gördüm hanileymisim bebek hareket ediyor elimi gezdiriyorum eli elime geliyor tutuyorum seviyorum elini sonra uyandım galiba hamileyim dedim bir kaç gün sonra adet oldum
Bende gecen ay bi arkadasima hamileyim diyodum rüyamda adet olmustum
Insalla bu ay öyle olmazzz
Hoşbuldum canım haklısın aslında bana kalsa hemen olsun istiyorum ama eşim bekleyelim diyo bakalım ikna edebilirsem hemen başlarım😺Hgnizz
Hakkinizda hayirlisi olsun ama malesef zamanını belirlemekle olmuyo bazen. Başlayın bence çalışmalara. Rabbim hayirlisini sağlıkla versin.
hoşgeldiniz arkadaşım, hayırlısı ile istediğiniz zaman gelir kuzunuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?