2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Hoş geldin canım. Gönlüne göre olur inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım senin günün geçmiş miydi? İnşallah bişey olmamıştır. İyi düşün iyi olsun

Günüm geçti 4 temmuz da kimyasal düşük yaptım adet dongum 26 gün kimyasal da da böyle oldu kasık ağrım var geldi diye kosuyorm tuvalete yok bişey deli olcam

Bize yine prednol gözüküyor offfg

Dr bize de gerekebilir demişti prednol ama sonra gerek kalmadı. İyileşmeseydi biz de mecbur vurulacaktık. Ne yapalım canım allah beterinden korusun

Günüm geçti 4 temmuz da kimyasal düşük yaptım adet dongum 26 gün kimyasal da da böyle oldu kasık ağrım var geldi diye kosuyorm tuvalete yok bişey deli olcam

İdrar testi falan yaptın mı? İnşallah yaşadığın yerleşme kanamasıdır. Çok fazla kafana takma. Stresten vücudun dengesi de bozuluyor

Hiç test yapmadim yarın direk dr.a gidecektim bugün akşam üzeri yine hapsurdum sol kasigima agri girdi yarım saat sonra leke geldi pembe tamam hasta oldum dedim bu sefer kesildi (((

Uyuyasım yok bnm de yavrum hırk hırk ötüyor uyuyamıyorum

Allah şifa versin canım o duyguyu iyi bilirim kaç kez sabahladık.inşaallah sabah bir şey kalmaz yavrunun
hoşgeldin aramıza umarım istediğin zamanda hamile kalırsın 2.ciler biraz nazlı oluyor
Kızlar help me !!!!
Ben kırmızı kartı gördüm dedim ama yok hala bişey bi pembelik geldi gitti.yinemi kimyasal yaa (( Allah tan yarın ki dr randevumu iptal etmedim bebis varsa da bişey olmamıştır demi
Hemen kötüyü çağırma kendine bir doktora görün bakalım ne diyecek iyi düşün iyi olsun canım

sağol canım hoşbulduk,keşke herşey planladığımız gibi olsa ama ne yapalım hayırlısı artık niyetimiz belli sonuçta umarım herşey istediğimiz gibi olur

Hemen kötüyü çağırma kendine bir doktora görün bakalım ne diyecek iyi düşün iyi olsun canım[/QUOTE]

Çok sağolun canlarim iyiki varsınız moral oldunuz eşime de soyleyemedim adet oldum biliyor o heveslenmesin geçen ay çok üzüldük. bari bu ay üzülmesin kiyamam sorsanız çocuk istemiyor ama :)))

Günaydın kızlar :)
Rüyamda 6 aylık hamileymisim. Göbegimi fln seviyorum. Çok güzeldiii. Hala yataktayim aklima geldikçe sırıtıyorum kendi kendime hăyır olsun.

Hgnizz
Hakkinizda hayirlisi olsun ama malesef zamanını belirlemekle olmuyo bazen. Başlayın bence çalışmalara. Rabbim hayirlisini sağlıkla versin.

hoşgeldiniz arkadaşım, hayırlısı ile istediğiniz zaman gelir kuzunuz inşallah

canım hayırlara çıksın rüyan inşallah tez zamanda gerçekten göbüşünü seversin inşallah

Hayır olsun gerçek olsun

Tevekkül eden insan huzurlu insandır.

Günaydın canım hadi inşaallah gerçek olur ruyan çok güzel yaa.
Ben de adet olmadan önce hamileymisim bebeğim hareket ediyor karnında eli geliyor elime sıkıca tutup seviyorum gördüm ama bir kaç gün sonra adet oldum

Son düzenleme:

Bende gecen ay bi arkadasima hamileyim diyodum rüyamda adet olmustum
Insalla bu ay öyle olmazzz

Bende gecen ay bi arkadasima hamileyim diyodum rüyamda adet olmustum
Insalla bu ay öyle olmazzz

İnşaallah canım benim artik çok düşünmüyorum hatta ancak rüyamda görürüm hamileliği gibi geliyor

Hoşbuldum canım haklısın aslında bana kalsa hemen olsun istiyorum ama eşim bekleyelim diyo bakalım ikna edebilirsem hemen başlarım😺
hoşgeldiniz arkadaşım, hayırlısı ile istediğiniz zaman gelir kuzunuz inşallah

Sağol canım hoşbulduk Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…