2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Çok karışık hiç başıma böyle bir şey gelmedi oğluşun nasıl oldu. İnşallah daha iyidir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok karışık hiç başıma böyle bir şey gelmedi oğluşun nasıl oldu. İnşallah daha iyidir.

İyi gibi ya belli olmuyor ki

slm.arkadaşlar ben ilk bebeğimde zor hamile kalmıştım hipotiroidim varmış tedaviye başladıktan kısa süre sonra hamiş kaldım fakat bebeğim rahime girmemiş ve hemen düşük oldu,sonrasında çok şükür oğluma hamiş kaldım ama ondada 3 ay karnıma iğne vurulmuştu umarım bu sefer zor olmaz Allah hayırlısını versin inşallah,benim oğlum çok yaramaz onunla zor başa çıkıyorum aslında zaten bunca zamandırda çok gözüm korkmuştu ama artık kararlıyım bu sefer eşimide ikna etmişken,oğlumda çok kardeş istiyor umarım bende burdan müjdeli haberimi veririm sizlere

Hg cnm :)
Hayirlisiyla güzel paylasimlarda buluşalım, Rabbim gönlunuzdekini kucaginiza versin

Merhaba inşallah hakkında hayırlısı olur. Benim kızım da yaşıtlarına göre çok hareketli bende bazen acaba mı diyorum ama kızım çok istiyor bir kardeş yoksa ben şimdiye kadar hiç düşünmemiştim. Ve yaş ilerledikçe kızıma bir yoldaş olsun istiyor.

Testler geldi ama şansımıza 50 adet olandan depo da yokmuş 5 li almış sonra tekrar alıcaz.
Benim adetim bitti regl döngüm çok karışık bu ara bugün yapayım diyorum tek çizgi çıkarsa net olarak
1 gün sonra yapayım diyorum. Sizce doğru olur mu?

Tevekkül eden insan huzurlu insandır.

İyi gibi ya belli olmuyor ki

Oğlun daha iyidir inş.
Ya senin yaşadığın adet karışıklığını bende iki aydır yaşıyorum adet arada oldum hep leke şeklinde olmam günle alakası yok leke gördüğüm sürecin. Ben de çörek otlu bal a başladım mevsimsel bi durum mu acaba. Hatta test yaptım geçen adetimde çünkü seninkine yakın durum yaşadım. Bide bu ara stres yaptın sıkıldın oda etkiler

Hoşgeldin Allah kolaylık verir inş hepimize şimdiden napıcam diye düşünme herşey kendinden yoluna giriyo inan
Akışına bırak

Valla yaptım sıcakta yuvarlanarak okadar cam sildim bugün yağmur yağacak diyorlar

Arkadaşlar ben yeniyim. siteyi uzun zamandır okuyordum ama yeni üye oldum. Daha çözemedim kişiye cevap nasıl yazabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen

Arkadaşlar ben yeniyim. siteyi uzun zamandır okuyordum ama yeni üye oldum. Daha çözemedim kişiye cevap nasıl yazabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen

Canım kişi derken özel mj mı ?

Yoksa şuanda benim sana yazdığım gibi alıntı yaparak mı

sizin bana yazdığınız gibi

Ya ben şuan telefondan giriyorum senin mja tıklayınca alıntı yazıyo alıntıyı tıklayıp cevaplama ekranı açılıyor
Bu şekilde yazıp cevaplıyorum.
Normal site görünümümde de mjın sağ alt köşesin de öyle bi seçenek vardı sanki

evet ben normal siteden giriyorum alıntı kısmı var ama sizde göründüğü gibi değildi sizinki telefon olduğu için sanırım öyle teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…