- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
Kızlar benim pembe ler kahveye döndü bakalım yarinki test sonucu ne olacak sancim çok ama
Evet cnm. Ilk hamişimizz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gectimi adetiniz
Aaaaaaaa çok sevindim ya maşallah ya miracle Rabbim tamamını erdirsin
Kızlar ya bu tatile gitmeden kahverengi akıntım vardı bnm tatilde 2 gün kesildi sonra bu sefer pembe kırmızı vardı 2 gün önce o da kesildi ama şimdi çok akıntım oluyor noldu anlamıyorum ben de düzensizlik var 2 haziran da oldum 2 temmuzda farlutal başladım 10 temmuzda oldum 21 i gibi kahverengi akıntım başladı öyle işte bi yorum da bulunacak olan var mı lütfeennnn
Çok karışık hiç başıma böyle bir şey gelmedioğluşun nasıl oldu. İnşallah daha iyidir.
slm.arkadaşlar ben ilk bebeğimde zor hamile kalmıştım hipotiroidim varmış tedaviye başladıktan kısa süre sonra hamiş kaldım fakat bebeğim rahime girmemiş ve hemen düşük oldu,sonrasında çok şükür oğluma hamiş kaldım ama ondada 3 ay karnıma iğne vurulmuştu umarım bu sefer zor olmaz Allah hayırlısını versin inşallah,benim oğlum çok yaramaz onunla zor başa çıkıyorum aslında zaten bunca zamandırda çok gözüm korkmuştu ama artık kararlıyım bu sefer eşimide ikna etmişken,oğlumda çok kardeş istiyor umarım bende burdan müjdeli haberimi veririm sizlere
İyi gibi ya belli olmuyor ki
Amin canım inşallah. Darısı başınıza
slm.arkadaşlar ben ilk bebeğimde zor hamile kalmıştım hipotiroidim varmış tedaviye başladıktan kısa süre sonra hamiş kaldım fakat bebeğim rahime girmemiş ve hemen düşük oldu,sonrasında çok şükür oğluma hamiş kaldım ama ondada 3 ay karnıma iğne vurulmuştu umarım bu sefer zor olmaz Allah hayırlısını versin inşallah,benim oğlum çok yaramaz onunla zor başa çıkıyorum aslında zaten bunca zamandırda çok gözüm korkmuştu ama artık kararlıyım bu sefer eşimide ikna etmişken,oğlumda çok kardeş istiyor umarım bende burdan müjdeli haberimi veririm sizlere
Valla yaptım sıcakta yuvarlanarak okadar cam sildim bugün yağmur yağacak diyorlarAYNEN ben de öyleyim hep yorgunum dinlene dinlene yapıyorum iş sıcaktan herhalde.
canın bişey isteyince alması lazım aslında Allah kalbine incellik versin.
hem de çok sıkıcı hele de bu sıcakta 2 önce yaptım mahfoldum
Arkadaşlar ben yeniyim. siteyi uzun zamandır okuyordum ama yeni üye oldum. Daha çözemedim kişiye cevap nasıl yazabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen
Ya ben şuan telefondan giriyorum senin mja tıklayınca alıntı yazıyo alıntıyı tıklayıp cevaplama ekranı açılıyor Eki Görüntüle 1211844
Bu şekilde yazıp cevaplıyorum.
Normal site görünümümde de mjın sağ alt köşesin de öyle bi seçenek vardı sanki
Tevekkül eden insan huzurlu insandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?