2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

günaydın kızlar.Nasılsınız ne enteresandırki benim yaşadığımı bi kaç kişi daha yaşadık ben geçen ay 13 ünde oldum bu ay 10 unda olmalıyım daha 3 gün var fakat pazartesi günü bendede hafif pembe geldi sonrasında kahverengi.oldum sandım hatta kasık ağrısı ama yok pazar günü bakalım olucakmıyım ama sanırım mevsimsel baksana bi kaç kişide olmuş ya bi kaç kişi hamişiz :) yada üşüttük büyük ihtmal yada fazla kastık kendimzi :)

Çok doğru çevremdede var sorun yaşayan

Tevekkül eden insan huzurlu insandır.

Hamiş naber :)

Noolsun sıcaklarla boğuşuyorum. Bi yandan da zaman geçirmeye çalışıyorum. Canım beş tane de çok azmış ya. İnternetten alma şansın yok mu. Hem daha uyguna geliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Netten alıcaktım eşim onlar güzel değildir diye gitmiş eczaneden bunları almış hemde 5 tanesine 20 tl vermiş.
Nerde oturuyordun canım? Ben istanbuldayım burası bugün güzel

Ben 27 liraya otuz tane aldım. Memnun da kaldım yani. Ben de İstanbul’dayım evet bugün iyi de gece çok sıcaklıyorum. Sağolsun kocam cam kapı hiçbir yeri açtırmıyor. Sabaha kadar geziyorum evin içinde. Yerlerde yatmaktan her tarafım ağrıyor

Hiç anlamıyorum bu adamı kazık yemeye çok meraklı ya
Ay bende de var bitane 3 günde bi nevresim değişirim onun yüzünden açtırmıyor bi yeri sonra sucuk gibi oluyo
Allah'tan kokmaz yoksa hiç çekilmez yanii :)))

Ikinci çizgi silik eğer tek çizgi çıksaydı o zaman 1 gün ara verip tekrar test yaparım diyodum şimdi hergün yapıcam bakalım

günaydın kızlar
umarım herkes iyidir
sevde 2. çizgi belirgin olduğunda ne zaman ilişki olması gerekiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar
umarım herkes iyidir
sevde 2. çizgi belirgin olduğunda ne zaman ilişki olması gerekiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O gün ve ertesi gün heralde günaydın canım

Kızlar bulantısı çoook erken başlayan oldumu yaaa yoksa psikoloji bu kadar gerçekci mi bulantı yapar resmen herşey kokuyor midem devamlı karışıyor bulanıyor hhoooofff

HTC phone ile...

Kızlar bulantısı çoook erken başlayan oldumu yaaa yoksa psikoloji bu kadar gerçekci mi bulantı yapar resmen herşey kokuyor midem devamlı karışıyor bulanıyor hhoooofff

HTC phone ile...

Ben ilk hamileliğimde öyle olmuştum hamile olduğumu bilmiyordum

Ya test mi yapsak tek çizgi çıkacak yine biliyorum ama ne bileyim

sayenizde teşekkürler siz yanlış hatırlamıyorsam 3 düşünüyorsunuz
Tevekkül eden insan huzurlu insandır.[/QUOTE]

Ya test mi yapsak tek çizgi çıkacak yine biliyorum ama ne bileyim

alsakmı acaba yoksa düşünmeden pazarımı beklesem bilmiyorumki napsam dediğin gibi tek çıkacak ama ne bilim işte umutsuzda yaşanmıyo :) ben iş yerindeyim belki yarın yaparım testi sen ?

inşallah sıkıntısız hamile kalır ve kucağınıza alırsınız yavrunuzu inşallah

benim oğlumda çok hareketli bir çocuk onun için hemen bebek düşünemedik arkadaşım seni anlıyorum. inşallah kuzuna kardeşi sağlıkla gelir

ben hiç yapmadım o testlerden canım

inşallah bebiş gelmiştir canım

HTC phone ile...

benim mide bulantısı olmadı canım yaa

Ay bi tek bende var sanıyordum içim rahatladı valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…