2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

alsakmı acaba yoksa düşünmeden pazarımı beklesem bilmiyorumki napsam dediğin gibi tek çıkacak ama ne bilim işte umutsuzda yaşanmıyo :) ben iş yerindeyim belki yarın yaparım testi sen ?

Evde var bi tane ben de iş yerindeyim ama bilmiyorum ki umut dünyası işte tek çıkacak eminim ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bulantısı çoook erken başlayan oldumu yaaa yoksa psikoloji bu kadar gerçekci mi bulantı yapar resmen herşey kokuyor midem devamlı karışıyor bulanıyor hhoooofff

HTC phone ile...

Benim oğlumda da hiç bulantım olmamıştı bunda da olmayacak gibi görünüyor ama bu kadar erken başlamaz diyolar. Seninki muhtemelen psikolojik ya da inşallah hamilesindir

Son düzenleme:
evet çok hareketliler ama allah onların acısını yaşatmasın kimseyi evladıyla sınamasın. bakalım bu ay 2. ayımız sonuç ne olacak

BAKMAYALIM BENCE OLUCAZ GİBİME GELİYO BOŞUNA SİRES YAPMAYALIM SANKİ OLURUNA BIRAKALIM BAKALIM

Haklısın aslında ama ne biliim umutlanıyor insan ilkinde hiç bu kdr beklememiştik 3. Ayda olmuştu

Son düzenleme:
Ben ilk bebişi evlendikten 4 ay sonra başladık fakat 8 ay sonra oldu :) kendi kendine bekledik biz bundada korktuğum için 2.hemen düşünim ne olur ne olmaz dedik baksana zor oluyo dedim heralde benim :) 5 aylıkken bebeğim çalışmalara başladık valla şimdide 13 aylık oldu bebeğim aynen yşne 8 ay olmuş bakaım olucakmı ne zaman olur yada ben doktoramı gidicemde tedavi olucaz bimiyorum hiç bilgim yok açıkcası ama bu ayda böle olunca diğer aylarda yaşamadım hiç böle bişiy bakim onun için umutlanmak istemiyorum .hayırlısı artk pazara kadar beklerim ben

Kızlar merhaba :)
Keyifler yerindedir insallahhh

Kızlar merhaba :)
Keyifler yerindedir insallahhh

Merhaba canım. Keyifler idare ediyor. İyi diyelim iyi olsun. Sen nasılsın?

merhaba Yeşimcim bugünn keyfim yok sebepsiz gülmek bile gelmiyor içimden...

Sen adetli misin şu an. Ben de adetliyken öyle olurum bazen. İçime sıkıntı basar. Yeşimin dediği gibi hava kapalıysa ondan da olabilir. Burda hava o kadar kapalı ki perdeyi çekip lambayı yaktım. Acayip de gök gürlüyor. İyi bir yağmur geliyor.

Merhaba canım. Keyifler idare ediyor. İyi diyelim iyi olsun. Sen nasılsın?

Sağol kuzum şuan superim. Esim aradı haftaya izin almış biyerlere tatile gitcez.
Nette geziniyorum nere olabilir diye uygun bi bütçeye
İyi ol sen hamişim...hicbiseyin moralini bozmasina izin verme.
Ben bi hamile olsam herseye tın diycem walla

Hayır olsun cnm.
Hava kapalı mı? ?
O da etkiler ruh halini.
Disari cikin biraz minnosla.

Hava açık canım pırıl pırıl deniz masmavi.aslında olabilir dışarı çıkmak iyi gelir.gorumcemin kızı gelecek birazdan onla oturunca belki acilirim.gorumcemin kızı benden 2 yas büyük :) yengecim falan der bazen :)birşeyler yazincaa bile keyiflendim Yesimcim KK iyiki var sizler iyiki varsiniz canlarim

Evet canım adetliyim ondan herhalde.neşeli olmak istiyorum hava da kapalı değil günlük güneşlik
İsatanbuldaydin dimi canım sen orda hortum fırtına bekleniyor muş @Allah korusun inşaallah olmaz firtina

Oh ne güzel gidin canım tatil gibisi yok bir de bebisim geliyormuş tatlilin peşine:)

Son düzenleme:
Oh ne güzel gidin canım tatil gibisi yok bir de bebisim geliyormuş tatlilin peşine:)

Insallahhh tugbisim...oda gelsin ballı kaymak olur vallaa :)
Testlerimde gelse bari ya...kargolandi diyo ama
Sende iyiki varsın cnm. Kimseyle paylasamadiklarimizi burda birbirimizle paylasiyoruz. Aileden de öteyiz valla
Maşallah diyeyimm.

İnşaallah gelir tatlım.test beklemek de sinir gecen ay ben de baya beklemistim yurt içi kargo ise uzun sürüyor gelmesi. Evet maşallah bize :))

Cok hamarat bir kızım var balkonu süpürdü :)))

Eklentiler

• $1407420860280.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 22

Oh maşallah. Tatil dönüşü de müjdeli haberi verirsen tam süper olur ya ben de iyi olmaya çalışıyorum da oğluşa tuvaletini öğretmeye başladım. Baya zor olacak gibi görünüyor

Son düzenleme:

Ay canım sorma öyle bir yağdı ki korktum valla ama allahtan azaldı sonra. Öyle devam etse sel olurdu kesin.

Cok hamarat bir kızım var balkonu süpürdü :)))

Maşallah. Allah bize de nasip eder inşallahhhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…