- 30 Aralık 2010
- 1.650
- 1.161
- 333
- 39
alsakmı acaba yoksa düşünmeden pazarımı beklesem bilmiyorumki napsam dediğin gibi tek çıkacak ama ne bilim işte umutsuzda yaşanmıyo :) ben iş yerindeyim belki yarın yaparım testi sen ?
Kızlar bulantısı çoook erken başlayan oldumu yaaa yoksa psikoloji bu kadar gerçekci mi bulantı yapar resmen herşey kokuyor midem devamlı karışıyor bulanıyor hhoooofff
HTC phone ile...
Evde var bi tane ben de iş yerindeyim ama bilmiyorum ki umut dünyası işte tek çıkacak eminim ama
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
BAKMAYALIM BENCE OLUCAZ GİBİME GELİYO BOŞUNA SİRES YAPMAYALIM SANKİ OLURUNA BIRAKALIM BAKALIM
Kızlar merhaba :)
Keyifler yerindedir insallahhh
merhaba Yeşimcim bugünn keyfim yok sebepsiz gülmek bile gelmiyor içimden...
Kızlar merhaba :)
Keyifler yerindedir insallahhh
merhaba Yeşimcim bugünn keyfim yok sebepsiz gülmek bile gelmiyor içimden...
Merhaba canım. Keyifler idare ediyor. İyi diyelim iyi olsun. Sen nasılsın?
Hava açık canım pırıl pırıl deniz masmavi.aslında olabilir dışarı çıkmak iyi gelir.gorumcemin kızı gelecek birazdan onla oturunca belki acilirim.gorumcemin kızı benden 2 yas büyük :) yengecim falan der bazen :)birşeyler yazincaa bile keyiflendim Yesimcim KK iyiki var sizler iyiki varsiniz canlarimHayır olsun cnm.
Hava kapalı mı? ?
O da etkiler ruh halini.
Disari cikin biraz minnosla.
Sen adetli misin şu an. Ben de adetliyken öyle olurum bazen. İçime sıkıntı basar. Yeşimin dediği gibi hava kapalıysa ondan da olabilir. Burda hava o kadar kapalı ki perdeyi çekip lambayı yaktım. Acayip de gök gürlüyor. İyi bir yağmur geliyor.
Sağol kuzum şuan superim. Esim aradı haftaya izin almış biyerlere tatile gitcez.
Nette geziniyorum nere olabilir diye uygun bi bütçeye
İyi ol sen hamişim...hicbiseyin moralini bozmasina izin verme.
Ben bi hamile olsam herseye tın diycem walla
Oh ne güzel gidin canım tatil gibisi yok bir de bebisim geliyormuş tatlilin peşine:)
Sağol kuzum şuan superim. Esim aradı haftaya izin almış biyerlere tatile gitcez.
Nette geziniyorum nere olabilir diye uygun bi bütçeye
İyi ol sen hamişim...hicbiseyin moralini bozmasina izin verme.
Ben bi hamile olsam herseye tın diycem walla
Hava açık canım pırıl pırıl deniz masmavi.aslında olabilir dışarı çıkmak iyi gelir.gorumcemin kızı gelecek birazdan onla oturunca belki acilirim.gorumcemin kızı benden 2 yas büyük :) yengecim falan der bazen :)birşeyler yazincaa bile keyiflendim Yesimcim KK iyiki var sizler iyiki varsiniz canlarim
Evet canım adetliyim ondan herhalde.neşeli olmak istiyorum hava da kapalı değil günlük güneşlik
İsatanbuldaydin dimi canım sen orda hortum fırtına bekleniyor muş @Allah korusun inşaallah olmaz firtina
Cok hamarat bir kızım var balkonu süpürdü :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?