2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1407485647909.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 41
İnşaallah gelir tatlım.test beklemek de sinir gecen ay ben de baya beklemistim yurt içi kargo ise uzun sürüyor gelmesi. Evet maşallah bize :))

Geldi testler :)
Adete on gün kala çıkarmi acaba
Çerez niyetine yapar bitiririm benbunlari yaw

Sagol Fulyacim. Tam karar veremedik netarafa gidelim diye. Fethiye marmaris tarafi istiyorum. Eşim geze geze gidelim istiyo izmire kadar bakalum artık.

Sagol Fulyacim. Tam karar veremedik netarafa gidelim diye. Fethiye marmaris tarafi istiyorum. Eşim geze geze gidelim istiyo izmire kadar bakalum artık.

gezerek gönlünüze göre tatil yapın

kızlar bu ovulasyon testini ne zan kullanıyoruz kaç saat arayla ve nasıl anlıyoruz internete baktım nakit satılan yer yok bizde kart kullanamıyoruz nasıl olacaka

kızlar bu ovulasyon testini ne zan kullanıyoruz kaç saat arayla ve nasıl anlıyoruz internete baktım nakit satılan yer yok bizde kart kullanamıyoruz nasıl olacaka

canım ecz. getiriyor ama zaten pahalıya geliyor öyle 30 tanesini 30 tl ye aldım ben 6 gebelik testide hediye gitti gidiyordan almıştım...
2 saat yazıyor içinde ama 4 saat sıvı tüketmiceksin idararada çıkmıcaksın en kesin sonuç ozman belli oluyor + sabah idrarınlada yapmıcaksın en uygun saat ikindi gibi...
maleef canım kapıda ödeme gibi bi şansın yok kartla ödetiyorlar mecbur...

biri izmirmi dedi
gezin anacım izmire gelince beklerim bi yorgunluk kahvesi ederim size :))

teşekkürler canım kızım çok cadıdır ama ben iş yaparken illa karışacak ben de girişimciğini engellememek için izin veriyorum.Kek falan yaparız beraber bayılır.

:)

inşaallah Rabbim bugün hürmetine hayırlı bir kapı açar bizlere.
Geldi testler :)
Adete on gün kala çıkarmi acaba
Çerez niyetine yapar bitiririm benbunlari yaw

hadi gözün aydın.Ben de 10 lu almıştım 2 adet döneminde hepsi bitti çerez gibi :)))

kızlarrr testlerim geldiii

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi😃😃😃😃

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…