2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Merhaba kizlar. Yarın oy kullandiktan sonra yola cikicaz hayirlisiyla. Valiz hazırlıyorum şuan.
Kenfinize iyi bakin. Firsat buldukça yazarım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba canım.valiz hazırlamak bana çok zor geliyor ama mecbur yapılmalı.Güzel bir tatil yapin.Bol bol dinlen yüz keyfini çıkar...

Merhaba kizlar. Yarın oy kullandiktan sonra yola cikicaz hayirlisiyla. Valiz hazırlıyorum şuan.
Kenfinize iyi bakin. Firsat buldukça yazarım :)

Hayırlı yolculuklar bol keyifli tatiller canım. Güzel haberlerle dönersin inşallah

Hayırlı yolculuklar bol keyifli tatiller canım. Güzel haberlerle dönersin inşallah

merhaba canım.valiz hazırlamak bana çok zor geliyor ama mecbur yapılmalı.Güzel bir tatil yapin.Bol bol dinlen yüz keyfini çıkar...

mıracle sen kac ay deneme yaptın cnmmmmmm eskı yazısmalarımız okudumda merak etıım

Doğurduğu yavruyu anne delice sever,
Ya Allah,yarattığı kulunu nice sever ? cnm senın kacıncı ıstemen pekıı

Sağolun kızlar guzel dilekleriniz için. Hepimiz guzel haberler verelim insallahhhhh :)

merhaba arkadaşlar site değişmiş baya bir karışık olmuş eski hali iyiydi yaa
Sizler nasılsınız Tubiş Yeşim nerdesiniz ses verin :)

Meraba kizlar bugun sessiz sanki buralar bende gecen ay 13 unde olmustum her ay 3 gun geri gidiyo 10 unda olmam gerek fakat tik yok geceb hafta vardi belirtiler ama gecti 13 unde belki olurum bekliyorum hala bakalim

Meraba kizlar bugun sessiz sanki buralar bende gecen ay 13 unde olmustum her ay 3 gun geri gidiyo 10 unda olmam gerek fakat tik yok geceb hafta vardi belirtiler ama gecti 13 unde belki olurum bekliyorum hala bakalim
merhaba benimde bat 13 Temmuz sen yazınca bende merak etmeye başladım hergün acaba adet mi oluyorum diyorum ama yok geçen hafta belirtiler vardı kasık ağrısı falan ama bu hafta bişey yok

merhaba benimde bat 13 Temmuz sen yazınca bende merak etmeye başladım hergün acaba adet mi oluyorum diyorum ama yok geçen hafta belirtiler vardı kasık ağrısı falan ama bu hafta bişey yok
insallah vardır cnm benımde bat 13 u bakalım rabım ınsallah gonderırı bebeıslerımızı

günaydınlarrr

elifisce inşallah bebeşin gelmiştir canım hayırlısı ile

merhaba arkadaşlar site değişmiş baya bir karışık olmuş eski hali iyiydi yaa
Sizler nasılsınız Tubiş Yeşim nerdesiniz ses verin :)
ben iyiyim canım uykusuzluk var biraz bizim burda martılar var
sesleri var sabahın köründe oğlanı uyandırdılar oğlanın korkusundan uyandık bizde

sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor

kızlar ben çok moralsizim bu gün adetim okadar gecikti ama hala test negatif ne yapacağımı bilmiyorum iyice canım sıkılmaya başladı tatil planları yapıyoruz bir tarafdan...

kan testi yaptırsan canım kesin sonucu öğrenmiş olursun

kızlar ben çok moralsizim bu gün adetim okadar gecikti ama hala test negatif ne yapacağımı bilmiyorum iyice canım sıkılmaya başladı tatil planları yapıyoruz bir tarafdan...
stres mi yaptın acaba eğer reglin bir haftadan fazla geçmişse dr a görün bence böyle beklemek zor olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…