Merhaba kizlar. Yarın oy kullandiktan sonra yola cikicaz hayirlisiyla. Valiz hazırlıyorum şuan.
Kenfinize iyi bakin. Firsat buldukça yazarım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kizlar. Yarın oy kullandiktan sonra yola cikicaz hayirlisiyla. Valiz hazırlıyorum şuan.
Hayırlı yolculuklar bol keyifli tatiller canım. Güzel haberlerle dönersin inşallah
merhaba canım.valiz hazırlamak bana çok zor geliyor ama mecbur yapılmalı.Güzel bir tatil yapin.Bol bol dinlen yüz keyfini çıkar...
Slm canım. Ben şu an çok istiyorum 2.kez anne olmayı ama çalışmalara başlamadık henüz bazı nedenlerden dolayı. 2-3 ay sonra başlamayı düşünüyoruz. Rabbim hayırlısıyla tekrar yaşatır bu mucize duyguyu inşallah.
hayırlısı olsun dea_tacita
Benim eşim de dün sabah çocuk çok istiyorsan evlat edin ben nüfusuma alırım
Bir kız çocuk al felan dedi moralimi bozdu. Benimi deniyo, bazen çok moral verici konuşuyo kilonu ver yapalım.gibi bazen de moral bozuyo
Hadi hayırlı haberler bekliyoruz
Tevekkül eden insan huzurlu insandır.
merhaba benimde bat 13 Temmuz sen yazınca bende merak etmeye başladım hergün acaba adet mi oluyorum diyorum ama yok geçen hafta belirtiler vardı kasık ağrısı falan ama bu hafta bişey yokMeraba kizlar bugun sessiz sanki buralar bende gecen ay 13 unde olmustum her ay 3 gun geri gidiyo 10 unda olmam gerek fakat tik yok geceb hafta vardi belirtiler ama gecti 13 unde belki olurum bekliyorum hala bakalim
ay valla sorma ya cok sasırdım bende ara ara sızı bulamadımmerhaba arkadaşlar site değişmiş baya bir karışık olmuş eski hali iyiydi yaa
Sizler nasılsınız Tubiş Yeşim nerdesiniz ses verin :)
insallah vardır cnm benımde bat 13 u bakalım rabım ınsallah gonderırı bebeıslerımızımerhaba benimde bat 13 Temmuz sen yazınca bende merak etmeye başladım hergün acaba adet mi oluyorum diyorum ama yok geçen hafta belirtiler vardı kasık ağrısı falan ama bu hafta bişey yok
Meraba kizlar bugun sessiz sanki buralar bende gecen ay 13 unde olmustum her ay 3 gun geri gidiyo 10 unda olmam gerek fakat tik yok geceb hafta vardi belirtiler ama gecti 13 unde belki olurum bekliyorum hala bakalim
ben iyiyim canım uykusuzluk var biraz bizim burda martılar varmerhaba arkadaşlar site değişmiş baya bir karışık olmuş eski hali iyiydi yaa
Sizler nasılsınız Tubiş Yeşim nerdesiniz ses verin :)
kan testi yaptırsan canım kesin sonucu öğrenmiş olursunMeraba kizlar bugun sessiz sanki buralar bende gecen ay 13 unde olmustum her ay 3 gun geri gidiyo 10 unda olmam gerek fakat tik yok geceb hafta vardi belirtiler ama gecti 13 unde belki olurum bekliyorum hala bakalim
stres mi yaptın acaba eğer reglin bir haftadan fazla geçmişse dr a görün bence böyle beklemek zor olsa gerek.kızlar ben çok moralsizim bu gün adetim okadar gecikti ama hala test negatif ne yapacağımı bilmiyorum iyice canım sıkılmaya başladı tatil planları yapıyoruz bir tarafdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?