2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

İnşaallah gelir tatlım.test beklemek de sinir gecen ay ben de baya beklemistim yurt içi kargo ise uzun sürüyor gelmesi. Evet maşallah bize :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aras kargo cnm. Aradılar 4 bucukta evi bulamamislar. Tarif ettim hala gelemediler

Maşallah. Allah bize de nasip eder inşallahhhh :)

amin canım inşaallah sizin de güzel prensesiniz olur.

Canım Coş eğitimi çok zorlu bi süreç
Hele biz de çok zor oldu 2 yasında başladım müzikli klozet aldım heves etsin diye ödüller koydum.başladık cisini kakaeinı klozetten başka her yere yaptı elimde çamaşır sulu kova hali yıkama makine si dakika başı temizlik.tam bir ay uğraştım sonra bagladim bezi dünya varmış. Her dakika nereyi pisletecek derdi de bitti.sonra krese verdim 2,5 yasında orada heveslendi ben artik bezlenmicem dedi öyle başladık iyi gittik ama geceleri hep altına kaçırdı bugüne kadar 5 yasında yeni düzeldi cis kacirma olayı.Kendini yorma canim hazır değilse.

Son düzenleme:
O ne güzel balkon öyle. Bayıldım
Masallah fistiga

Teşekkür ederim Canım balkonumu çok seviyorum begenmene sevindim :beer:kahve içmeye beklerim
Aras kargo cnm. Aradılar 4 bucukta evi bulamamislar. Tarif ettim hala gelemediler

Navigasyonla geliyorlar aslında beceriksizler demek ki bulamadılar evi

Tuvalet egitimini 3 yaşında ogrendi ege. Benim oğlan tembelde biraz gec oluyo herseyi :)
Bezi cikarttigimda ağlardi bezimi baglaa diye. Bezi baglamadan yapmazdi
Zor bi süreç kolay gelsin tugbacim.

Tugbis ucaga atlar gelirim yeterki kahve olsun
Evin super valla deniz manzaralı. Balkon boyleyse odalar han gibidir. Ağız tadiyla oturun cnm.

Ya ne biliyim. Bebek gelmeden alışsın istiyorum. Allah nasip eder de hamileliğim devam ederse (inş) ilerleyen zamanlarda benim için daha zor olur diye düşünüyorum. Başladık bakalım hayırlısı. Çok zorlarsa bırakırım napıyım

İyi o.zaman ilk uçakla gel evi de temizledim ohh mis gibi oturur iceriz kahveleri :) evim geniş canım çok şükür en çokta mutfağın kocaman 7 senede kavuştuk bu evimize istedigim gibi dosedim bol renkli bir ev oldu çok şükür .Allah isteyen herkese nasip etsin

Son düzenleme:

mıracle senı durgın hıssedıyorum hayırdır canım bı problemmı var bak ne guzel hamıssın ben coooooooooook mutlu oldum ozelıklı bır caba sarf ettınmı bılgılerınden faydanalım sekerım

sormayın kızlar benımkı wc yı 2.5 yasında ogrendı ama hala gecelerı bezlıyorum ona alıstıramadım sıze tavsıyem alıstırıyorsanız ıkısını bıorden alısstırın hem gunuz hem gece

mıracle senı durgın hıssedıyorum hayırdır canım bı problemmı var bak ne guzel hamıssın ben coooooooooook mutlu oldum ozelıklı bır caba sarf ettınmı bılgılerınden faydanalım sekerım

Yok çok şükür bi problem. Hamileliğin verdiği bi halsizlik var sadece. Canım bir tek eşimi eve getirebilmek için çaba sarfettim valla. Onun dışında ovulasyon testi kullandım işte o kadar. Bir de herkesin bildiği ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmadım. Onun da bir faydası var mı yok mu bilmiyorum.

slm kızlar benim koca sonunda gitti inş. hayırlısı ile gider gelir...
yanlız kaldık oğluşumla çok zor oluyor böyle yanlızlık ya rabbim sürekli yanlız kalanların yardımcısı olsun vallah....

yanlız kaldık oğluşumla çok zor oluyor böyle yanlızlık ya rabbim sürekli yanlız kalanların yardımcısı olsun vallah....

Amin cnm.
Allah kavustursun. Sağlıkla gitsin gelsin eşin

Allah kavuştursun canım. Ne zaman dönecek eşin?

Amin cnm.
Allah kavustursun. Sağlıkla gitsin gelsin eşin

Allah kavuştursun canım. Ne zaman dönecek eşin?

amin kızlar vize 12 gün inş. daha erken biterde daha çabuk gelir...
bu arada yumurtlama zamanım bitmeden gitti ne güzel kafam rahat olucaktı ama :))
kuzu sende yorma kendini dikkat et minnoşun şimdi tam yerleşme aşamasında...

savha cım Allah kavuştursun
yalnız olmak zor bende bilirim eşim acilde çalıştığı için ayda en az 15 gece yanımızda olmaz nöbet tutar
bizde oğluşla evde pinekleriz artık zor oluyor yalnızlık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok hamarat bir kızım var balkonu süpürdü :)))

maşallah kızına çok tatlı ve hamarat kız annesi de olabilecek miyim yoksa 1 oğlan daha mı olur bilmiyorum hayırlısıyla olsun da kız oğlan sağlıklı sıhhatli inşallah
bu arada balkonun çok güzel güle güle oturun canım

İnşallah canım hayırlısı olsun. Belki de yumurtlamışsındır. Bi sürpriz de sen yaşarsın belli mi olur :)
Doğru söylüyorsun da çocukla birlikte oturmak pek mümkün olmuyor. Yoruldukça dinlenmeye çalışıyorum işte.

ay canım ya öyle daha zordur biz arada kalıyoruz yanlız o bile koyuyor artık düzenimiz alt üst oluyor..

hayırlısı artık eşim gelmeden adet olmam lazım Allahım inş. süpriz yaparım bende...

Son düzenleme:
inşallah eşimin nöbet günlerinde yumurtlamam 😱😱

Teşekkürler cnm inşaallah senin de tatlı prensesin olur.daha güzelleri senin olsun.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…