2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Kızlar kan sonucumu aldım 1.20 yani hamile değilim idrar testi bir kez daha yanılttı beni kızımı aldım okuldan ateşi çıkmış simdi çorba yapıyorum sonra şurup icirecem
üzüldüm canım yaaa sağlık olsun nedeyim çalışmalara devam
geçmiş olsun kızçenede tatlım umarım şimdi iyidir

BEKLENMEYEN BAT LİSTESİ

Sirine82..............25 Eylül

Seymasevde........26 Eylül
Ecetuba84...........27 Eylül
Masal2010..........27 Eylül
Elf06...................29 Eylül
Choqseqer...........30 Eylül
Suzan6638............3 Ekim
Egeninannesi........4 Ekim
Amanda29...........12 Ekim
Babybaby86.........12 Ekim
Canipir.................16 Ekim
Anneveoglusu.......17 Ekim
Tzm...................?????????
Duaamm...........?????????
Savha....................Bat Yok

Çok teşekkür ederim kızlar, Allah razı olsun. Rabbim en kısa zamanda kucağımızı doldursun inşallah.

Kızlar Günaydın...
Bende dün çatlatma iğnemi yaptım, bugün itibari ile çalışmalara başlıyorum... Dualarınızda beni de unutmayın

amanda29, post: 37060541, member: 148166"]Kızlar Günaydın...
Bende dün çatlatma iğnemi yaptım, bugün itibari ile çalışmalara başlıyorum... Dualarınızda beni de unutmayın
Hadi bakalim insaallah bu ay tutar yeni umudumuz sensin

canım benim bat 28 eylül

Canım ben 30 günde bir adet oluyorum 27 Ağustos çatlatma iğnesini oldum, 12 Eylül de maalesef adet oldum... 16 gün sonra tam adet günümdü zaten
anladım canım inşaallah bu ay güzel haberlere kavuşacaksın. ben de 28 günde bir adet oluyorum 10 eylülde vuruldum iğneyi 14. gün de idrar da silik pozitif gördüm kan verdim 1.20 çıktı bata 3 gün kala.Bir de 2 test yaptım akşam olan çok silikti sabah olan akşamkine göre koyu çıktı öyle saatler sonra değil yani hemen çıktı.bu saatten sonra yükselmez dimi canım hcg bir umut arıyorum işte canım o yüzden soruyorum

Günaydın kızlarrrrrr

Dünkü arkadaşın testi negatif çıkmış üzülmeyin lütfen...

Yeni bir ay var önümüzde değil mi?

Hayatım kanda negatif çıkması kötü tabi ama şu geç döllenme olayı var ya belki öyle bir olay yaşıyor olabilirsin... Maalesef beklemekten başka çaren yok eğer adet geçerse testi tekrar edersin canım... Hayırlısı ise inşallah hamilesindir ...

geç döllenme yaşayan varmış ama bende olur mu bilinmez. En iyisi beklemek eğer zamanı gelmişsse muhakkak gelecek o yüzden çokta kurcalamayayım kafamı.sağol canım şu topiğimiz canlansa hamilelerle.

BEKLENEN VEYA BEKLENMEYEN ADET TARIHİ CANIM SEN NASIL İSTERSEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…