- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
üzüldüm canım yaaa sağlık olsun nedeyim çalışmalara devamKızlar kan sonucumu aldım 1.20 yani hamile değilim idrar testi bir kez daha yanılttı benikızımı aldım okuldan ateşi çıkmış simdi çorba yapıyorum sonra şurup icirecem
sağol tatlım napalim kader. kizcem simdi daha iyi teyzesi okula gitmek istedi ateşi de çıkmadı aksam iyi baktım düzeldi çok şükürüzüldüm canım yaaa sağlık olsun nedeyim çalışmalara devam
geçmiş olsun kızçenede tatlım umarım şimdi iyidir
Canım ben bildiğim kadarıyla anlatayım adetinin 3. Günü'nde Dr a gidip muayene oluyorsun sonra o sana klomen diye yumurta geliştirici ilaç veriyor onu kullanıyorsun kontrole gidiyorsun yumurtalar gelişmişse o zaman çatlatma iğnesi veriyor onu vurduruyorsun ve gün aşırı ilişki oluyor bu kadar cnm inşallah sende en kısa zamanda ahmiş olursun
Cnm dr umun dediği adetin 7. Gününe kadar klomen başlanabiliyor. Her ay yumurtalıklar 2-3 tane yumurta üretirler diğer yumurtalar gelişmez 1 yumurtayı geliştirirler klomen bütün yumurtaları geliştirir 19 mm ve üstü civarında bu yumurtalar çatlar kimi drlar yumurta bu büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi ve ilişki takvimi verir bnm drum kendiliğinden çatlamasını bekledi
Amandacim bir şey soracam gecen ay çatlatma iğnesi sonrası ne zaman regl oldun?
Hadi bakalim insaallah bu ay tutar yeni umudumuz sensinamanda29, post: 37060541, member: 148166"]Kızlar Günaydın...
Bende dün çatlatma iğnemi yaptım, bugün itibari ile çalışmalara başlıyorum... Dualarınızda beni de unutmayın
Kızlar Günaydın...
Bende dün çatlatma iğnemi yaptım, bugün itibari ile çalışmalara başlıyorum... Dualarınızda beni de unutmayın
BEKLENMEYEN BAT LİSTESİ
Sirine82..............25 Eylül
Seymasevde........26 Eylül
Ecetuba84...........27 Eylül
Masal2010..........27 Eylül
Elf06...................29 Eylül
Choqseqer...........30 Eylül
Suzan6638............3 Ekim
Egeninannesi........4 Ekim
Amanda29...........12 Ekim
Babybaby86.........12 Ekim
Canipir.................16 Ekim
Anneveoglusu.......17 Ekim
Tzm...................?????????
Duaamm...........?????????
Savha....................Bat Yok
anladım canım inşaallah bu ay güzel haberlere kavuşacaksın. ben de 28 günde bir adet oluyorum 10 eylülde vuruldum iğneyi 14. gün de idrar da silik pozitif gördüm kan verdim 1.20 çıktı bata 3 gün kala.Bir de 2 test yaptım akşam olan çok silikti sabah olan akşamkine göre koyu çıktı öyle saatler sonra değil yani hemen çıktı.bu saatten sonra yükselmez dimi canım hcg bir umut arıyorum işte canım o yüzden soruyorumCanım ben 30 günde bir adet oluyorum 27 Ağustos çatlatma iğnesini oldum, 12 Eylül de maalesef adet oldum... 16 gün sonra tam adet günümdü zaten
sağol tatlım napalim kader. kizcem simdi daha iyi teyzesi okula gitmek istedi ateşi de çıkmadı aksam iyi baktım düzeldi çok şükür
amin canım Allah bizi bizden iyi tanıyor o yüzden tevekkül etmek lazım her şeyin vakti saati var.Rabbim bizi sevdiklerimizle sınamasınöyle ne hayırlısı ise rabbim onu nasip etsin diye dua ediyorum ben canım
maşallah kuzuna
anladım canım inşaallah bu ay güzel haberlere kavuşacaksın. ben de 28 günde bir adet oluyorum 10 eylülde vuruldum iğneyi 14. gün de idrar da silik pozitif gördüm kan verdim 1.20 çıktı bata 3 gün kala.Bir de 2 test yaptım akşam olan çok silikti sabah olan akşamkine göre koyu çıktı öyle saatler sonra değil yani hemen çıktı.bu saatten sonra yükselmez dimi canım hcg bir umut arıyorum işte canım o yüzden soruyorum
günaydın evet yeni ay yeni umutlarGünaydın kızlarrrrrr
Dünkü arkadaşın testi negatif çıkmış üzülmeyin lütfen...
Yeni bir ay var önümüzde değil mi?
geç döllenme yaşayan varmış ama bende olur mu bilinmez. En iyisi beklemek eğer zamanı gelmişsse muhakkak gelecek o yüzden çokta kurcalamayayım kafamı.sağol canım şu topiğimiz canlansa hamilelerle.Hayatım kanda negatif çıkması kötü tabi ama şu geç döllenme olayı var ya belki öyle bir olay yaşıyor olabilirsin... Maalesef beklemekten başka çaren yok eğer adet geçerse testi tekrar edersin canım... Hayırlısı ise inşallah hamilesindir ...
öyle zelişim senin bat ne zaman tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?