2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

canım hayırdır nedir seni üzen bilmiyorum ama pozitif ol bazen inişli çıkışlı yaşıyoruz ama lütfen üzme kendini herşey olucağına varıyor özletme kendinide en azından bi slm ver çık kafan dağılsın bi tanem...

slm canım hoşgeldin.hayırdır umarim kotu bir şey yoktur kürtaj mi etkiledi seni.inşaallah canım güzel haberler alırım sen de en kısa zamanda bebeğine kavusursun

Sirine82..............25 Eylül

Seymasevde........26 Eylül
Ecetuba84...........27 Eylül
Masal2010..........27 Eylül
Elf06...................29 Eylül
Choqseqer...........30 Eylül
Suzan6638............3 Ekim
Egeninannesi........4 Ekim
Dea_Tacita15........8Ekim
Amanda29...........12 Ekim
Miracle61.............12Ekim
Babybaby86.........12 Ekim
Anneveoglusu.......17 Ekim
Savha....................17 Ekim
Tzm...................?????????
Duaamm...........?????????

ecetuba kendine gel yavv sen bizim bu ayki umudumuzsun merak etme inşallah herşey yolunda gidecek

mirace taşınacaktın ne yaptın canım, inşallah tez zamanda herşey gönlünce olur canım

Merhabalar allah hepinizin gönlüne göre versinkızımın çok isteği doğrultusunda kardeş kararı aldık hayırlısıyla ben pco hastasıyım kızım aşılama ile oldu ekim sonu gibi tedaviye başlıcaz

Kızlar sabah 4 gibi uyandım test yaptım iste fotosu bunu görünce de kan tahlili verdim inşaallah gelmiştir bebeğim reglime 3 gün var aslında söz vermiştim kendime erken test yapmayacam diye ama yine dayanamadım
Canım bugün 14.gün kanda çıkar ınş hayırli haberler ver

hg inş. gönlüne göre olur canım çar abuk meleğin gelir.

Reactions: nea
Kızlar kan sonucumu aldım 1.20 yani hamile değilim idrar testi bir kez daha yanılttı beni kızımı aldım okuldan ateşi çıkmış simdi çorba yapıyorum sonra şurup icirecem

Kızlar kan sonucumu aldım 1.20 yani hamile değilim idrar testi bir kez daha yanılttı beni kızımı aldım okuldan ateşi çıkmış simdi çorba yapıyorum sonra şurup icirecem
geçmiş olsun meleğin için salgın var dikkat et.
üzüldüm ya demek idrar testtine çokta güvenmicez

geçmiş olsun meleğin için salgın var dikkat et.
üzüldüm ya demek idrar testtine çokta güvenmicez
SaGol tatlım okul başladı hastalık başladı aynen idrar testi baya bir belliydi neyse önemi yok artik umutlar ekime kaldı desteğin sağol canim bakalim nazli bebis ne zaman gelecek

Abdominal hakkında hayırlısı olsun canım iyiki çok fazla kaptırmadın kendini ama kırmızı kartı yiyene kadar bekle bakalım inşallah yemezsin

Abdominal hakkında hayırlısı olsun canım iyiki çok fazla kaptırmadın kendini ama kırmızı kartı yiyene kadar bekle bakalım inşallah yemezsin
kaptirmadim canım daha önce de boyle pozitif gördüm ne var benim idrarında böyle testler silik pozitif çıkıyor. 3 var günüme bbakalım mevlam beyler neylerse güzel eyler

merhaba kızlar bende ikinci bebegım gelsin diye uğraşıyorum 2 senedir adetlerim düzensiz bir çok testten geçtim pkoluyum sadece bu yuzden bebegım olmuyor tabıkıde önce Allah tan herşeyın hayırlısı olsun.Size bı sorum olacak adet söktürücü hap verıldı bana adetımın 3. günü aşılama öncesi muayene olacakmışım bu yuzden tarlusal hap kullandım 6 günlük kutu bıtınce 10 gün içinde adet görmem gerekıyor fakat 13 gün oldu kızlar ben adetimi göremedim daha ne zaman beklemem gerekıyo sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…