canım hayırdır nedir seni üzen bilmiyorum ama pozitif ol bazen inişli çıkışlı yaşıyoruz ama lütfen üzme kendini herşey olucağına varıyor özletme kendinide en azından bi slm ver çık kafan dağılsın bi tanem...Slm kızlar. Topiği takip ediyorum ama yazmıyordum. Hayatım çok karışık şu aralar tabi kafam da. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Tubacım sen de hayırlı haberler alırsın umarım. Bu arada benim bat 12 ekim. Benimki inşallah gelir.
slm canım hoşgeldin.hayırdır umarim kotu bir şey yoktur kürtaj mi etkiledi seni.inşaallah canım güzel haberler alırım sen de en kısa zamanda bebeğine kavusursunSlm kızlar. Topiği takip ediyorum ama yazmıyordum. Hayatım çok karışık şu aralar tabi kafam da. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Tubacım sen de hayırlı haberler alırsın umarım. Bu arada benim bat 12 ekim. Benimki inşallah gelir.
senden de canım bizler bunun için burdayız.haklisin canım iyiki varsiniz ne güzel destek oluyorsunuz Allah razi olsun
Canım bugün 14.gün kanda çıkar ınş hayırli haberler verKızlar sabah 4 gibi uyandım test yaptım iste fotosu bunu görünce de kan tahlili verdim inşaallah gelmiştir bebeğim reglime 3 gün var aslında söz vermiştim kendime erken test yapmayacam diye ama yine dayanamadım
hg inş. gönlüne göre olur canım çar abuk meleğin gelir.Merhabalar allah hepinizin gönlüne göre versinkızımın çok isteği doğrultusunda kardeş kararı aldık hayırlısıyla ben pco hastasıyım kızım aşılama ile oldu ekim sonu gibi tedaviye başlıcaz
1.20 yükselemez ki canım bu ay da bos çıktı umutlar ekime artikecetuba kendine gel yavv sen bizim bu ayki umudumuzsun merak etme inşallah herşey yolunda gidecek
degerim 1.20 gebelik yok canımCanım bugün 14.gün kanda çıkar ınş hayırli haberler ver
geçmiş olsun meleğin için salgın var dikkat et.Kızlar kan sonucumu aldım 1.20 yani hamile değilim idrar testi bir kez daha yanılttı benikızımı aldım okuldan ateşi çıkmış simdi çorba yapıyorum sonra şurup icirecem
üzme kendini canım gelecek bebiş zamanını bekliyor bu süreçte hepimiz benzer durumları yaşacağız ve birbirimize destek olmamız lazım1.20 yükselemez ki canım bu ay da bos çıktı umutlar ekime artik
degerim 1.20 gebelik yok canım
SaGol tatlım okul başladı hastalık başladı aynen idrar testi baya bir belliydi neyse önemi yok artik umutlar ekime kaldıgeçmiş olsun meleğin için salgın var dikkat et.
üzüldüm yademek idrar testtine çokta güvenmicez
desteğin sağol canim bakalim nazli bebis ne zaman gelecek, post: 37051187, member: 224133"]üzme kendini canım gelecek bebiş zamanını bekliyor bu süreçte hepimiz benzer durumları yaşacağız ve birbirimize destek olmamız lazımüzüntü ve stresten uzak durmalıyız
kaptirmadim canım daha önce de boyle pozitif gördüm ne var benim idrarında böyle testler silik pozitif çıkıyor. 3 var günüme bbakalım mevlam beyler neylerse güzel eylerAbdominal hakkında hayırlısı olsun canım iyiki çok fazla kaptırmadın kendini ama kırmızı kartı yiyene kadar bekle bakalım inşallah yemezsin
kaptirmadim canım daha önce de boyle pozitif gördüm ne var benim idrarında böyle testler silik pozitif çıkıyor. 3 var günüme bbakalım mevlam beyler neylerse güzel eyler
sağol tatlım ben artık ümidimi yitirmeye başladım bütün heyecanım gitti 2. bebek artık hayalde sankiHakkında hayırlısı canım... Ekim bizim ayımız olur inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?