sağol tatlım ben artık ümidimi yitirmeye başladım bütün heyecanım gitti 2. bebek artık hayalde sanki
Allah yardımcımız olsun canım eşime sinirleniyorum daha önce ilk aydan 2 defa hamile kaldım.2. istemedi uzattı arayı şimdi de olmuyor vücudumuz tam verimliyken verimsiz hale geldiAynen canım ya bende o kadar ümitsiz gedip geliyorum ki... Nedeni anlamış değilim...
Biraz yaşla da alakalı iki sene önce çok istiyordum şimdi yaş oldu 34-35 zor geliyor git-gel doktora... Şöyle akşam yatıp sabah kalkınca çocuğumuz olsa ne olur sanki
geçen ay benim arkadaşımın başına aynı seninki gibi olay geldi meğer hamileymiş test yap istersen bi olmadı dr git tekrardanmerhaba kızlar bende ikinci bebegım gelsin diye uğraşıyorum 2 senedir adetlerim düzensiz bir çok testten geçtim pkoluyum sadece bu yuzden bebegım olmuyor tabıkıde önce Allah tan herşeyın hayırlısı olsun.Size bı sorum olacak adet söktürücü hap verıldı bana adetımın 3. günü aşılama öncesi muayene olacakmışım bu yuzden tarlusal hap kullandım 6 günlük kutu bıtınce 10 gün içinde adet görmem gerekıyor fakat 13 gün oldu kızlar ben adetimi göremedim daha ne zaman beklemem gerekıyo sizce
Bence test yap bende de var 2 yıldır pko düzensiz adetlerim tarlusal hemen söktürürmerhaba kızlar bende ikinci bebegım gelsin diye uğraşıyorum 2 senedir adetlerim düzensiz bir çok testten geçtim pkoluyum sadece bu yuzden bebegım olmuyor tabıkıde önce Allah tan herşeyın hayırlısı olsun.Size bı sorum olacak adet söktürücü hap verıldı bana adetımın 3. günü aşılama öncesi muayene olacakmışım bu yuzden tarlusal hap kullandım 6 günlük kutu bıtınce 10 gün içinde adet görmem gerekıyor fakat 13 gün oldu kızlar ben adetimi göremedim daha ne zaman beklemem gerekıyo sizce
Hayırlı si canım ya ekimde inş ozaman1.20 yükselemez ki canım bu ay da bos çıktı umutlar ekime artik
degerim 1.20 gebelik yok canım
Banada söktürücü bi ilaç yazmıştı dr kullandım yine olmadım ilk bebeğim olucak ti düştü sonra :-(kaybettim. 8 ay sonra bebegim oldu oglum 3,5 yas ında sımdıdikkat lı ol canımmerhaba kızlar bende ikinci bebegım gelsin diye uğraşıyorum 2 senedir adetlerim düzensiz bir çok testten geçtim pkoluyum sadece bu yuzden bebegım olmuyor tabıkıde önce Allah tan herşeyın hayırlısı olsun.Size bı sorum olacak adet söktürücü hap verıldı bana adetımın 3. günü aşılama öncesi muayene olacakmışım bu yuzden tarlusal hap kullandım 6 günlük kutu bıtınce 10 gün içinde adet görmem gerekıyor fakat 13 gün oldu kızlar ben adetimi göremedim daha ne zaman beklemem gerekıyo sizce
Banada oyle geliyo hep. Ama umutsuzluk yok lutfen toparlamaya calış. Dr à devamsağol tatlım ben artık ümidimi yitirmeye başladım bütün heyecanım gitti 2. bebek artık hayalde sanki
Hosgeldin cnm Rabbim bir daha yaşatmasın çok üzüldüm inş hemen hamiş kalırsınBende aranıza yeni katıldım benimde allah bağışlarsa 7 yaşında bir oğlum var hiç beklemedik bir anda süpriz oldu ve hamile olduğumu öğrndim çok mutlu oldum bütün kontrolleim iyiydi 9 ay bounca cok rahat bir hamilelik gecirdim 4 ağustos sabahı doguma gittim ve kızım dogdu bir saat sonra kaybettim kucama alamadan kokusunu duymadan cok zor ve acı allah kimseye yaşatmasın şimdi korunmuyoruz çünkü bu acıyı baska türlü hafifletemem rabbim banada tüm isteyenlere nasip etsin inş
geçen ay benim arkadaşımın başına aynı seninki gibi olay geldi meğer hamileymiş test yap istersen bi olmadı dr git tekrardan
inşallah canımHayırlı si canım ya ekimde inş ozaman
BEKLENMEYEN BAT LİSTESİ
Sirine82..............25 Eylül
Seymasevde........26 Eylül
Ecetuba84...........27 Eylül
Masal2010..........27 Eylül
Elf06...................29 Eylül
Choqseqer...........30 Eylül
Suzan6638............3 Ekim
Egeninannesi........4 Ekim
Amanda29...........12 Ekim
Babybaby86.........12 Ekim
Anneveoglusu.......17 Ekim
Tzm...................?????????
Duaamm...........?????????
Savha....................Bat Yok
Kızlar bu aralar işler yoğun çok takip edemiyorum... Yanlışlık varsa söyleyin düzeltelim...
Cnm benim bat 16 ekim benide eklermisin sana zahmetBEKLENMEYEN BAT LİSTESİ
Sirine82..............25 Eylül
Seymasevde........26 Eylül
Ecetuba84...........27 Eylül
Masal2010..........27 Eylül
Elf06...................29 Eylül
Choqseqer...........30 Eylül
Suzan6638............3 Ekim
Egeninannesi........4 Ekim
Amanda29...........12 Ekim
Babybaby86.........12 Ekim
Anneveoglusu.......17 Ekim
Tzm...................?????????
Duaamm...........?????????
Savha....................Bat Yok
Kızlar bu aralar işler yoğun çok takip edemiyorum... Yanlışlık varsa söyleyin düzeltelim...
Dr a devam edeceğiz canım napalim elimizden geleni yapalım daBanada oyle geliyo hep. Ama umutsuzluk yok lutfen toparlamaya calış. Dr à devam
sagol canim insaallahcanipir, post: 37055855, member: 621104"]ecetuğba hayırlısı cnm ekim ayına inş hamiş olursun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?