2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

sağol tatlım ben artık ümidimi yitirmeye başladım bütün heyecanım gitti 2. bebek artık hayalde sanki

Aynen canım ya bende o kadar ümitsiz gedip geliyorum ki... Nedeni anlamış değilim...
Biraz yaşla da alakalı iki sene önce çok istiyordum şimdi yaş oldu 34-35 zor geliyor git-gel doktora... Şöyle akşam yatıp sabah kalkınca çocuğumuz olsa ne olur sanki

Allah yardımcımız olsun canım eşime sinirleniyorum daha önce ilk aydan 2 defa hamile kaldım.2. istemedi uzattı arayı şimdi de olmuyor vücudumuz tam verimliyken verimsiz hale geldidemek ki çok istiyoruz o yüzden imtihan oluyoruz.yaşın gayet güzel takma kafanı.Bir süre hiç düşünmesek bu konuyu aman zaten olmuyor düşün düşün nereye kadar.

geçen ay benim arkadaşımın başına aynı seninki gibi olay geldi meğer hamileymiş test yap istersen bi olmadı dr git tekrardan

Bence test yap bende de var 2 yıldır pko düzensiz adetlerim tarlusal hemen söktürür

Banada söktürücü bi ilaç yazmıştı dr kullandım yine olmadım ilk bebeğim olucak ti düştü sonra :-(kaybettim. 8 ay sonra bebegim oldu oglum 3,5 yas ında sımdıdikkat lı ol canım

Hosgeldin cnm Rabbim bir daha yaşatmasın çok üzüldüm inş hemen hamiş kalırsın

Herkese iyi akşamlar kızlarrr duamm naptın cnm merak ettim seni iyi haberler bekliyoruz cnm inşş

Cnm benim bat 16 ekim benide eklermisin sana zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…