Selam kızlar nasılsınız??? Yazamadım uzun süredir. Yarın regl günüm bakalım. Hiç bi belirti yok. Ben korunduğumuzu sanıyordum ama eşim yumurtlama günümü hesap etmiş o gece korunmadık. Ümidim yok ama ister istemez heycanlandım gene.
Selam kızlar nasılsınız??? Yazamadım uzun süredir. Yarın regl günüm bakalım. Hiç bi belirti yok. Ben korunduğumuzu sanıyordum ama eşim yumurtlama günümü hesap etmiş o gece korunmadık. Ümidim yok ama ister istemez heycanlandım gene.
canım daha olmadım iggnenin etkisinden belki bekliyorum bende heyecanlasirine82 bugün bat günün ne yaptın canım bizi habersiz bırakma...
Güzel haberler bekliyoruz... Çok takip edemiyorum şu aralar ama liste başında bir hamile haberi olsa moral olur hani :)
iyidir canım ya sabah bi yazdım sonra toz oldum :) senden naber nasıl gidiyor bizm batlar aynı :)NABER TATLIM
cnm sonuc ne oldu bayadır gırmdedım meraktan catlıomamin canım Allah bizi bizden iyi tanıyor o yüzden tevekkül etmek lazım her şeyin vakti saati var.Rabbim bizi sevdiklerimizle sınamasın
bekiyorum canım gelen giden yok belim ağrıyor baya öyle savhacımm:)tubiş naptın varmı gelen giden ?
seymasevde bellimi olur şekerim sürpriz yumurta geliverir hiç belli olmaz :)
ayy canım benim dün idrar testi yaptım silik pozitif çıktı ben de koştum sağlık ocağına kan verdim 1.20 çıktı regle 4 gün kala yani yok gebelik olsa çıkardıcnm sonuc ne oldu bayadır gırmdedım meraktan catlıom
çok sevindim super bir haber artik rahat rahat hamile kalabilirdinkalabilir sinkızlaaaaaaaaaarr 20 ekim ve bu arad radyo aktıfe grerek yok artık ınsallah 20 ekimden sonra catlatma ıgensıne baslayacagım ınsallah gerek kalmaz
iyi aksamlar canım nasilsinİyi akşamlar kızlar
insallah cnm bıdahakı ay baslayacagım tedavıye ınsallha gerek kalmaz bugun bıttı adetımçok sevindim super bir haber artik rahat rahat hamile kalabilirdinkalabilir sin
cnm çok sevindim inş biran önce hamiş olursunkızlaaaaaaaaaarr 20 ekim ve bu arad radyo aktıfe grerek yok artık ınsallah 20 ekimden sonra catlatma ıgensıne baslayacagım ınsallah gerek kalmaz
insallah cnm bu arada t4 normalle ınmıs tsh düşük amacnm çok sevindim inş biran önce hamiş olursun
kızlaaaaaaaaaarr 20 ekim ve bu arad radyo aktıfe grerek yok artık ınsallah 20 ekimden sonra catlatma ıgensıne baslayacagım ınsallah gerek kalmaz
nerseın cnm uzun zmandır yoktun durumlar nasılCanım çok sevindim. Bebişin de tez zamanda gelir inşallah
nerseın cnm uzun zmandır yoktun durumlar nasıl
Ne olsun bekliyorum işte bi heyecaniyi aksamlar canım nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?