2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

heycan dorukta ha :)
şeymacım dinlen zaten bu ay inş. önümüzdeki ay sıkı çalışın...
duammmmm çok sevindim inş. güzel bi ay our ekim hepimiz için...

Canım senin soğan kürü nasıl gidiyor. Ben de başlasam mı diye düşünüyorum ama kararsızım. Adetin 7. günü başlanıyordu herhalde.

aynen şekerim 7 ci gün başladım çok severek içmiyorum ama rahatsızda etmiyor 4 cü gün bugün yalnız anlamadığım bir şey var dehşet akıntım var fitilde kullanıyorum ama daha önce hiç böyle olmamıştı acaba diyorum soğandanmı resmen akıyor bu arada pazarada kadarda ilişi yasak inş. ovulasyonu kaçırmam...
kesinlikle tekrarla sende için güzelce temizlensin kürtajda oldun zaten mutlaka faydası olur bi tanem...
Canım senin soğan kürü nasıl gidiyor. Ben de başlasam mı diye düşünüyorum ama kararsızım. Adetin 7. günü başlanıyordu herhalde.

Benim belim kaşıkların fena agriyor iğneden sonra geçmişti bugün yine başladı cumartesi te bisey kalmadı olsam da rahatlasam

Akıntı soğandan olabilir canım. Ne güzel işte işe yarıyor demek ki. Ovulasyonu da kaçırmazsınız inşallah yaa.
Bakalım ben de bi sonraki adet bitiminde başlayabilirsem başlayayım soğan kürüne

işallah canım bu belirsizlik beni öldürüyor çok bunaldım bu durumdan sürekli silik pozitiflerden sende de oldu mu idrar testi pozitif.

Sıkma canını tatlım ya. Rabbim hayırlısıyla nasip edecek inşallah. Biz biraz aceleci davranıyoruz. Aslında adetimizin geçmesini bekleyebilsek çok iyi olacak da işte evde test de olunca dayanamıyoruz

işallah canım bu belirsizlik beni öldürüyor çok bunaldım bu durumdan sürekli silik pozitiflerden sende de oldu mu idrar testi pozitif.
yok kuzum bende direk hep negatif ne hikmetse hep testti yaptığım gün adet oldum ama seninkide ayrı durum valla neden silik çizgi çıkıyor acaba?

Akıntı soğandan olabilir canım. Ne güzel işte işe yarıyor demek ki. Ovulasyonu da kaçırmazsınız inşallah yaa.
Bakalım ben de bi sonraki adet bitiminde başlayabilirsem başlayayım soğan kürüne
bu sefer çok değişik bi fitil kullanıyorum vajina florasını düzenliyormuş oda yapabilir sanırım akıntı ama bilmiyorum
sende aet olursan mutlaka yap soğanı rabbim bunu vesile kılar belki bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…