heycan dorukta ha :)Ne olsun bekliyorum işte bi heyecan
Eveeeet kırmızı Kartı Görmüş bulunmaktayım
heycan dorukta ha :)
şeymacım dinlen zaten bu ay inş. önümüzdeki ay sıkı çalışın...
duammmmm çok sevindim inş. güzel bi ay our ekim hepimiz için...
hayırlısı olsun dinlenme bu ay canimEveeeet kırmızı Kartı Görmüş bulunmaktayım
Canım senin soğan kürü nasıl gidiyor. Ben de başlasam mı diye düşünüyorum ama kararsızım. Adetin 7. günü başlanıyordu herhalde.
heycan dorukta ha :)
heyecan dorukta inşaallah güzel noktalanırNe olsun bekliyorum işte bi heyecan
bayram telaşı daha iyi oldu sanki bu ya en azından daha az düşünürüzEh bayramda olmazsam beklemek de ne zor yafff
işallah canım bu belirsizlik beni öldürüyor çok bunaldım bu durumdan sürekli silik pozitiflerden sende de oldu mu idrar testi pozitif.inş. olmazsın kuzum...
aynen şekerim 7 ci gün başladım çok severek içmiyorum ama rahatsızda etmiyor 4 cü gün bugün yalnız anlamadığım bir şey var dehşet akıntım var fitilde kullanıyorum ama daha önce hiç böyle olmamıştı acaba diyorum soğandanmı resmen akıyor bu arada pazarada kadarda ilişi yasak inş. ovulasyonu kaçırmam...
kesinlikle tekrarla sende için güzelce temizlensin kürtajda oldun zaten mutlaka faydası olur bi tanem...
Benımde ağrım var heran olucak gibiyimBenim belim kaşıkların fena agriyor iğneden sonra geçmişti bugün yine başladı cumartesi te bisey kalmadı olsam da rahatlasam
hadi hayırlısı batın yakin miBenımde ağrım var heran olucak gibiyim
işallah canım bu belirsizlik beni öldürüyor çok bunaldım bu durumdan sürekli silik pozitiflerden sende de oldu mu idrar testi pozitif.
Ya aslında geçen ay 27.de olmustum 28 gunde bır oluyorum 25 í bugün olmam lazımdı cumartesi nı beklıyorum bendehadi hayırlısı batın yakin mi
Miracle Tugba sen de sağlıkla hamile kalırsın canim
yok kuzum bende direk hep negatif ne hikmetse hep testti yaptığım gün adet oldum ama seninkide ayrı durum valla neden silik çizgi çıkıyor acaba?işallah canım bu belirsizlik beni öldürüyor çok bunaldım bu durumdan sürekli silik pozitiflerden sende de oldu mu idrar testi pozitif.
bu sefer çok değişik bi fitil kullanıyorum vajina florasını düzenliyormuş oda yapabilir sanırım akıntı ama bilmiyorumAkıntı soğandan olabilir canım. Ne güzel işte işe yarıyor demek ki. Ovulasyonu da kaçırmazsınız inşallah yaa.
Bakalım ben de bi sonraki adet bitiminde başlayabilirsem başlayayım soğan kürüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?