yok kuzum bende direk hep negatif ne hikmetse hep testti yaptığım gün adet oldum ama seninkide ayrı durum valla neden silik çizgi çıkıyor acaba?
bu sefer çok değişik bi fitil kullanıyorum vajina florasını düzenliyormuş oda yapabilir sanırım akıntı ama bilmiyorum
sende aet olursan mutlaka yap soğanı rabbim bunu vesile kılar belki bilmiyorum ki
İİnşaallah canım gebeliği önce öğrenmek sıkıntı yapıyor hakkımızda hayirlisiİnşallah canım hepimiz hepimiz kalırızama ben dersimi aldım valla. Adetim geçtikten sonra idrar testi. Hamilelik varsa da günüm 20 gün geçtikten sonra da dr muayenesi inş.
silik cikmasi psikojik mi ki dicem ama test psikolojiden ne anlaryok kuzum bende direk hep negatif ne hikmetse hep testti yaptığım gün adet oldum ama seninkide ayrı durum valla neden silik çizgi çıkıyor acaba?i
Evet canım acele ediyoruz test olunca dayanamam zaten öncedenboyle ddeğildim ilk bebeğim de tam bir hafta bekledim öyle test yaptim .kizimda bir gün geçti arkadasim gitti aldı bana öyle yaptim .simdi çok istiyorum ondan belki de bu acelemSıkma canını tatlım ya. Rabbim hayırlısıyla nasip edecek inşallah. Biz biraz aceleci davranıyoruz. Aslında adetimizin geçmesini bekleyebilsek çok iyi olacak da işte evde test de olunca dayanamıyoruz
Ya aslında geçen ay 27.de olmustum 28 gunde bır oluyorum 25 í bugün olmam lazımdı cumartesi nı beklıyorum bende
HM ozaman ondandır belki artık bekleyip görücez cnmBenim de normalden farklı bi akıntım oldu aslında. İlk defa böyle oluyor. O yüzden soğan kürünü tekrar yapayım dedim. Şifanın nereden geleceği belli olmaz. Biz elimizden geleni yapalım da Rabbim gönlümüze göre verir inşallah canım.
amin inş hayırlı cumalar herkese .canım bende test alıcam duramıyorum kesin daha ignenin etkisi geçmeiştir ama dayanamıyorum .Günaydın güzel anneler günümüz en güzel şeklide güzel haberle geçsin inşallah. Cumamiz mübarek olsun.Allah dualarımizi kabul eylesin
Günaydın güzel anneler günümüz en güzel şeklide güzel haberle geçsin inşallah. Cumamiz mübarek olsun.Allah dualarımizi kabul eylesin
günaydın annelerrr
hayırlı cumalar
kızlar ya soğan kürünü okudum ben çok faydalı ve hamile kalanlarda varmış acaba bu ay yapsam mı bende
ama sabah 7 de kalkıyorum işe gidiyorum o saatte de içilir mi ya çok kararsızım
iyidir canım ya sabah bi yazdım sonra toz oldum :) senden naber nasıl gidiyor bizm batlar aynı :)
amanda 17 ekim kuzum bu aydan itibaren bat tutuyorum artık :)
kesinlikle yap canım en azından psikolojik olarak temizlendiğimi hissediyorum ya şuan bu bile mutlu ediyor benibende soğan kürünü yapacağım bu ay adetimle
Günaydın güzel anneler günümüz en güzel şeklide güzel haberle geçsin inşallah. Cumamiz mübarek olsun.Allah dualarımizi kabul eylesin
vallah şekerim sabah bence içilmez içilirde şahsen ben sabah aç karnına içemem sıcak sıcak içmek gerekiyor ya bi dikiştede de içemiyorsun akşam kaçta geliyorsun ?günaydın annelerrr
hayırlı cumalar
kızlar ya soğan kürünü okudum ben çok faydalı ve hamile kalanlarda varmış acaba bu ay yapsam mı bende
ama sabah 7 de kalkıyorum işe gidiyorum o saatte de içilir mi ya çok kararsızım
KIZLARRRR NASIL YAPILIOR SOGAN KÜRÜ BUGUN 7 GÜNÜM BEN DUUAAM ADIMI DEGISTIRDIMgünaydın canım aminnnnnnnnnnn
vallah şekerim sabah bence içilmez içilirde şahsen ben sabah aç karnına içemem sıcak sıcak içmek gerekiyor ya bi dikiştede de içemiyorsun akşam kaçta geliyorsun ?
CNM COK SEVINDIM YA SONUCU SOYLEHayırlı cumalar kızlar galiba hamileyim test yaptım cift cıktı birazdan kan vermeye gitcem ama sevinemiyorum ya yoksa
akşamlar 7 de evde oluyorum ama 1 kez içmek yeterli oluıyor mugünaydın canım aminnnnnnnnnnn
vallah şekerim sabah bence içilmez içilirde şahsen ben sabah aç karnına içemem sıcak sıcak içmek gerekiyor ya bi dikiştede de içemiyorsun akşam kaçta geliyorsun ?
tebrik ederim hayırlı haberlerini bekliyoruzHayırlı cumalar kızlar galiba hamileyim test yaptım cift cıktı birazdan kan vermeye gitcem ama sevinemiyorum ya yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?