2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Benim de normalden farklı bi akıntım oldu aslında. İlk defa böyle oluyor. O yüzden soğan kürünü tekrar yapayım dedim. Şifanın nereden geleceği belli olmaz. Biz elimizden geleni yapalım da Rabbim gönlümüze göre verir inşallah canım.

İnşallah canım hepimiz hepimiz kalırız ama ben dersimi aldım valla. Adetim geçtikten sonra idrar testi. Hamilelik varsa da günüm 20 gün geçtikten sonra da dr muayenesi inş.
İİnşaallah canım gebeliği önce öğrenmek sıkıntı yapıyor hakkımızda hayirlisi
yok kuzum bende direk hep negatif ne hikmetse hep testti yaptığım gün adet oldum ama seninkide ayrı durum valla neden silik çizgi çıkıyor acaba?i
silik cikmasi psikojik mi ki dicem ama test psikolojiden ne anlar

Sıkma canını tatlım ya. Rabbim hayırlısıyla nasip edecek inşallah. Biz biraz aceleci davranıyoruz. Aslında adetimizin geçmesini bekleyebilsek çok iyi olacak da işte evde test de olunca dayanamıyoruz
Evet canım acele ediyoruz test olunca dayanamam zaten öncedenboyle ddeğildim ilk bebeğim de tam bir hafta bekledim öyle test yaptim .kizimda bir gün geçti arkadasim gitti aldı bana öyle yaptim .simdi çok istiyorum ondan belki de bu acelem
Ya aslında geçen ay 27.de olmustum 28 gunde bır oluyorum 25 í bugün olmam lazımdı cumartesi nı beklıyorum bende

HM ozaman ondandır belki artık bekleyip görücez cnm

Günaydın güzel anneler günümüz en güzel şeklide güzel haberle geçsin inşallah. Cumamiz mübarek olsun.Allah dualarımizi kabul eylesin

canlarım ben dun tmızlendım bugunde adetımın 7 gunu bu gunde baslayacagım bır kür varmı yardımcı olurmusunuz

Günaydın güzel anneler günümüz en güzel şeklide güzel haberle geçsin inşallah. Cumamiz mübarek olsun.Allah dualarımizi kabul eylesin
amin inş hayırlı cumalar herkese .canım bende test alıcam duramıyorum kesin daha ignenin etkisi geçmeiştir ama dayanamıyorum .

günaydın annelerrr
hayırlı cumalar
kızlar ya soğan kürünü okudum ben çok faydalı ve hamile kalanlarda varmış acaba bu ay yapsam mı bende
ama sabah 7 de kalkıyorum işe gidiyorum o saatte de içilir mi ya çok kararsızım

Canım ben ibrahim saraçoğlu ndan dinlemiştim. Çalışanlar sabah akşam yapabilirler demişti. Hiç kokusu falan olmuyor. O yönden için rahat olsun. Yapabilirsin yani

iyidir canım ya sabah bi yazdım sonra toz oldum :) senden naber nasıl gidiyor bizm batlar aynı :)
amanda 17 ekim kuzum bu aydan itibaren bat tutuyorum artık :)

canım benim bat 28 eylül bende tutmuyorum aslında iş yerinde pedim hazır olsun diye not alıyorum bir yere

günaydın canım aminnnnnnnnnnn
vallah şekerim sabah bence içilmez içilirde şahsen ben sabah aç karnına içemem sıcak sıcak içmek gerekiyor ya bi dikiştede de içemiyorsun akşam kaçta geliyorsun ?

Hayırlı cumalar kızlar galiba hamileyim test yaptım cift cıktı birazdan kan vermeye gitcem ama sevinemiyorum ya yoksa

vallah şekerim sabah bence içilmez içilirde şahsen ben sabah aç karnına içemem sıcak sıcak içmek gerekiyor ya bi dikiştede de içemiyorsun akşam kaçta geliyorsun ?
KIZLARRRR NASIL YAPILIOR SOGAN KÜRÜ BUGUN 7 GÜNÜM BEN DUUAAM ADIMI DEGISTIRDIM

akşamlar 7 de evde oluyorum ama 1 kez içmek yeterli oluıyor mu

Hayırlı cumalar kızlar galiba hamileyim test yaptım cift cıktı birazdan kan vermeye gitcem ama sevinemiyorum ya yoksa
tebrik ederim hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…