Günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım
aaa gözün aydın bu arada tebrik ediyorummmPazartesiye dr dan randevu aldım.İnşaallah sağlıklı bir gebeliktir keseyi de görürüz ..
ben de iyiyim çok şükür.günaydıınnnn teşekkür ederim sen nasılsın
Teşekkür ederim sağolun darısı başınıza.Seninde günün geçiyor test yapsana ben 2 gün önce öğrendim idrarda.aaa gözün aydın bu arada tebrik ediyorummm
Test yaptım aslında evde pozitif klinikte negatif çıktı çok garip değilmi bir haftadır kasık ağrılarım devam ediyor sanki adet olacakmışım her an gibiTeşekkür ederim sağolun darısı başınıza.Seninde günün geçiyor test yapsana ben 2 gün önce öğrendim idrarda.
Çok ilginç kan testi mi yaptırmıştın.Belkide geç döllenme mi oldu.Ben de yoğun kasık ağrısı yaşadım yumurtlama döneminden sonra bata 2 gün kala idrar testi 50. saniyede silik pozitif oldu.4 test yaptım hepsi pozitifdi.Pazartesi kanda baktırdım 75.57 çıktı değerim.Sen de inşaallah hamilesindirTest yaptım aslında evde pozitif klinikte negatif çıktı çok garip değilmi bir haftadır kasık ağrılarım devam ediyor sanki adet olacakmışım her an gibi
Çok ilginç kan testi mi yaptırmıştın.Belkide geç döllenme mi oldu.Ben de yoğun kasık ağrısı yaşadım yumurtlama döneminden sonra bata 2 gün kala idrar testi 50. saniyede silik pozitif oldu.4 test yaptım hepsi pozitifdi.Pazartesi kanda baktırdım 75.57 çıktı değerim.Sen de inşaallah hamilesindir
Öyle mi iğne korkun varsa zor o zaman.Emin olmuş olurdun aslında kanda bakınca.Hadi bakalım inşaallah akşamki testte çıkar.Adetlerin düzenli midir günü değişir mi.yaa benim iğne korkum var o yüzden klinikte de idrardan baktırdım aslında kan vereceksem bile ilk doktor kontolünd everirim diye düşündüm hani bir sürü test yapacaklarya zaten bu akşam eve giderken yeni test almayı düşünüyorum
Günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım
Pazartesiye dr dan randevu aldım.İnşaallah sağlıklı bir gebeliktir keseyi de görürüz ..
Öyle mi iğne korkun varsa zor o zaman.Emin olmuş olurdun aslında kanda bakınca.Hadi bakalım inşaallah akşamki testte çıkar.Adetlerin düzenli midir günü değişir mi.
İnşaalah canım benim korkuyorum endişeliyim kafamda bir sürü tilki var.Açılışı yaptım gerisi de gelecek bir bir hamile haberi gelecek inanıyorum.Günaydın canım, Allah'ın izni ile sağlıklı bir gebelik geçireceksin inşallah... Sen ki bu topiğin kötü şansını kırmışsın...
Hadi hayırlısı Allah gönlüne versin.Çok düzenli değil aslında bir kaç ay düzenli gider ondan sonra 3-5 gün fark eder o yüzden her şey olabilir bakalım yarın sabah yapacağım testte belli olur heralde...
İnşaalah canım benim korkuyorum endişeliyim kafamda bir sürü tilki var.Açılışı yaptım gerisi de gelecek bir bir hamile haberi gelecek inanıyorum.
Hadi hayırlısı Allah gönlüne versin.
Arkadaş zorbalığı öğretmenle uyumsuzluk ilk akla gelengünaydın kızlar
birkaç gündür moralim bozuk oğlum okula gitmek istemediğini söylüyor
sırasına bırakınca ben gidermiş gibi yaptım baktım o görmeden için için ağlıyor acaba derdi ne çok üzüldüm ya
canım öğretmenini seviyorArkadaş zorbalığı öğretmenle uyumsuzluk ilk akla gelen
Günaydın nasılsınn..Günaydın kızlarrrrr
Neden acaba öğretmende arkadaşında bir sorun var.Sakince konuşsan sorun neymiş.Sana herşeyi anlatır mı.Üzme kendini inşaallah düzelirgünaydın kızlar
birkaç gündür moralim bozuk oğlum okula gitmek istemediğini söylüyor
sırasına bırakınca ben gidermiş gibi yaptım baktım o görmeden için için ağlıyor acaba derdi ne çok üzüldüm ya
bugün kenara çektim sakince sordum zaten ben hiç kızmam oğlumaGünaydın nasılsınn..
Neden acaba öğretmende arkadaşında bir sorun var.Sakince konuşsan sorun neymiş.Sana herşeyi anlatır mı.Üzme kendini inşaallah düzelir
Size anlatmayabilir sevdiği bi ablası abisi varsa onun aracılığıyla öğrenmeye çalışın ya da öğretmencilik oynayın orda ki tavırlarına bakınbugün kenara çektim sakince sordum zaten ben hiç kızmam oğluma
bahane uydurdu hastayım burnum akıyor falan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?