2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

NICK____________BAT
Amanda29__________07 Kasım (Aşılama)
Dea_Tacita15________15 Kasım
Nurduaa____________23 Kasım (Klomen)

NICK____________BAT
Amanda29__________07 Kasım (Aşılama)
Dea_Tacita15________10 Kasım
Nurduaa____________23 Kasım (Klomen)

Dea_Tacita15 neremden uydurduysam 15 kasımı sen kusura bakma artık...

ne yalan söyleyim senide umutlandırmak istemiyorum ama içime sende hamilesin diye doğuyo inş. cnım geç döllenmedir.
SAĞOL CANIM ne güzel poitif düşünmüşsün bende öyle düşünüyordum ancak malesef bugün öğleden sonra geldi beklenmeyen kırmızılar

Selam kızlar nasılsınız? Ben. çok halsizim karnimda davul gibi sanki 4 aylık hamileyim.Dışarı çıktım bugün bayilacak gibi oldum.

SAĞOL CANIM ne güzel poitif düşünmüşsün bende öyle düşünüyordum ancak malesef bugün öğleden sonra geldi beklenmeyen kırmızılar
AA öyle mi canım ben senden umutluydum.hayırlısı olsun.Benim de gecen ay HCG 1.20 çıkmıştı sonra da adet oldum.Bu ay nasip oldu.senin de inşaallah kasımda gelir bebisin

deme ya bende çok ümitli idim senden geç döllenme falan diyordum herşeyin hayırlısı sanırım biz stres yaptıkça anca zamanı uzatıp kendi vücudumuzu maf ediyoruz

Selam kızlar nasılsınız? Ben. çok halsizim karnimda davul gibi sanki 4 aylık hamileyim.Dışarı çıktım bugün bayilacak gibi oldum.
şişlik olması normal canım daha dur haftaya bulantılar başlıcak çok yorma kendini 12 ci haftaya kadar çok dikkatli ol lütfen...

şişlik olması normal canım daha dur haftaya bulantılar başlıcak çok yorma kendini 12 ci haftaya kadar çok dikkatli ol lütfen...
kizimda sanki boyle sismemistim ya da unuttum.off bulantilar zor kisim olsun bu kadar bekledim değer bebeğim için.

AA öyle mi canım ben senden umutluydum.hayırlısı olsun.Benim de gecen ay HCG 1.20 çıkmıştı sonra da adet oldum.Bu ay nasip oldu.senin de inşaallah kasımda gelir bebisin
Inşallah canım bekliyorum Kasım'da Aşk başkadır derler ya
Kasım'da inşallah Ekim Ay'ı bizim için dikim Ay'ı olamadı maalesefmaalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…