2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

NICK____________BAT
Amanda29__________07 Kasım (Aşılama)
Dea_Tacita15________10 Kasım
Şirine82____________22 Kasım
Nurduaa____________23 Kasım (Klomen)

Bende 2.kez anne olmayi cook istiyorum bu ayin 27sinde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadim bugün test yaptim ikinci çizgi silik cikti hamilemiyim mi degilmiyim bilemedim

Bende 2.kez anne olmayi cook istiyorum bu ayin 27sinde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadim bugün test yaptim ikinci çizgi silik cikti hamilemiyim mi degilmiyim bilemedim
kan testi yaptirsana kesin sonucu almış olursun benim de batım 26 siydi 2 gün önce idrarda çıktı dun de kanda baktirdim çıktı senin de çıkar inşaallah

NICK____________BAT
Amanda29__________07 Kasım (Aşılama)
Dea_Tacita15________10 Kasım
Nurduaa____________23 Kasım (Klomen)

Dea_Tacita15 neremden uydurduysam 15 kasımı sen kusura bakma artık...
15 kasım annemin doğum günü 18 i bnm 14 kasım da evlilik yıldönümümüz kasım da gün çok bize evlilik yıldönümümüzde bebek haberi verebilsem keşke

15 kasım annemin doğum günü 18 i bnm 14 kasım da evlilik yıldönümümüz kasım da gün çok bize evlilik yıldönümümüzde bebek haberi verebilsem keşke

İnşallah ya süper olur gerçekten. Seninle batlarımız aynı ama benim hiç umudum yok maalesef

selam kızlar bugün kimsecikler uğramış buralara tatildi ondan belkide.Nasılsınız

Valla ben hala yerleşmeye çalışıyorum. Eksik hiç bitmiyor ama yerleştim sayılır. Kafam biraz rahatladı çok şükür. Bundan sonra bebek çalışmalarına ağırlık verebilirim inş :) Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik belirti falan var mı?

Canım takvimin hayırlı olsun. Herkes dinlenıyo heralde kimse yok.
sağol tatlım darısı başına inşaallah.Galiba tatil günü gezmelerdeler herhalde.
Taşınmak zor iş canım ben de 2 yıl önce taşındım çok zorlanmıştım.Allah kolaylık versin.Hadi bakalım sıkı çalış şu günlerdeBen de çok halsizim karnımda çok şişkinlik var.

İnşallah canım hayırlısı ile verirsin müjdeli haberi... Kasım ayı sizin için uğurlu demek ki... Birde bebiş haberi ile pekişir inşallah...

hayırlı olsun hanımlar.
benim de 2 tane çocuğum var..çok daha mutlu oluyorlar kardeş gelince..oyun arkaşına gerek kalmıyor..

İnşallah canım hayırlısı ile verirsin müjdeli haberi... Kasım ayı sizin için uğurlu demek ki... Birde bebiş haberi ile pekişir inşallah...

hayırlı olsun hanımlar.
benim de 2 tane çocuğum var..çok daha mutlu oluyorlar kardeş gelince..oyun arkaşına gerek kalmıyor..

kızzz napiyon sen burda 3. ye mi niyetlisin :)

hahahah..kız ..ne diyorsun..Tövbe de
2. bebeği düşünen annelere yazdım..sen ikinciyi düşünüyorsun ya..gel burda yaz işte..

hahahah..kız ..ne diyorsun..Tövbe de
2. bebeği düşünen annelere yazdım..sen ikinciyi düşünüyorsun ya..gel burda yaz işte..

Ben yazıyorum arada buraya ama çokda takip edemiyorum yetişemiyorum kuzu :)))

ben hala regl bekliyorum 28 di bat ama gelen giden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…