canım bende de agrı yok igne oldugum halde sıkıldım artık yaaaaya kızlar klomen bugun bıttı ama hıc agrım falan yok normalmi
evet aynen Kasımda Aşk başka aşk ayında gelsin bebişko.Inşallah canım bekliyorum Kasım'da Aşk başkadır derler ya
Canım çok üzüyorsun kendini.Üzme kendini lütfen.Çok düşünerek vücut kimyamızı bozuyoruz.canım bende de agrı yok igne oldugum halde sıkıldım artık yaaaa
Sağol tatlım inşaallah senin ve diğer arkadaşlarımızın da takvimleri ile dolar topik.
aynen bende senin gibi düşünüyorum :)Inşallah canım bekliyorum Kasım'da Aşk başkadır derler ya
Kasım'da inşallah Ekim Ay'ı bizim için dikim Ay'ı olamadı maalesefmaalesef
kan testi yaptirsana kesin sonucu almış olursun benim de batım 26 siydi 2 gün önce idrarda çıktı dun de kanda baktirdim çıktı senin de çıkar inşaallahBende 2.kez anne olmayi cook istiyorum bu ayin 27sinde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadim bugün test yaptim ikinci çizgi silik cikti hamilemiyim mi degilmiyim bilemedim
15 kasım annemin doğum günü 18 i bnm 14 kasım da evlilik yıldönümümüz kasım da gün çok bize evlilik yıldönümümüzde bebek haberi verebilsem keşkeNICK____________BAT
Amanda29__________07 Kasım (Aşılama)
Dea_Tacita15________10 Kasım
Nurduaa____________23 Kasım (Klomen)
Dea_Tacita15 neremden uydurduysam 15 kasımı sen kusura bakma artık...
15 kasım annemin doğum günü 18 i bnm 14 kasım da evlilik yıldönümümüz kasım da gün çok bize evlilik yıldönümümüzde bebek haberi verebilsem keşke
Canım takvimin hayırlı olsun. Herkes dinlenıyo heralde kimse yok.selam kızlar bugün kimsecikler uğramış buralara tatildi ondan belkide.Nasılsınız
selam kızlar bugün kimsecikler uğramış buralara tatildi ondan belkide.Nasılsınız
sağol tatlım darısı başına inşaallah.Galiba tatil günü gezmelerdeler herhalde.Canım takvimin hayırlı olsun. Herkes dinlenıyo heralde kimse yok.
Taşınmak zor iş canım ben de 2 yıl önce taşındım çok zorlanmıştım.Allah kolaylık versin.Hadi bakalım sıkı çalış şu günlerdeValla ben hala yerleşmeye çalışıyorum. Eksik hiç bitmiyor ama yerleştim sayılır. Kafam biraz rahatladı çok şükür. Bundan sonra bebek çalışmalarına ağırlık verebilirim inş :) Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik belirti falan var mı?
15 kasım annemin doğum günü 18 i bnm 14 kasım da evlilik yıldönümümüz kasım da gün çok bize evlilik yıldönümümüzde bebek haberi verebilsem keşke
İnşallah canım hayırlısı ile verirsin müjdeli haberi... Kasım ayı sizin için uğurlu demek ki... Birde bebiş haberi ile pekişir inşallah...
hayırlı olsun hanımlar.
benim de 2 tane çocuğum var..çok daha mutlu oluyorlar kardeş gelince..oyun arkaşına gerek kalmıyor..
hahahah..kız ..ne diyorsun..Tövbe de
2. bebeği düşünen annelere yazdım..sen ikinciyi düşünüyorsun ya..gel burda yaz işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?