2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

ewet cnm 36 saat ve sonraki gun bır hafta sonra kontrol var catlamısımı dıye bakacak daha neşer yapmam gerekıyor cok agrım var
Ben de geçen ay çatlatma iğnesi olmuştum çok ağrı yaptı bende de.Doktorun ödevlerine uy mutlaka bir de çok takma pozitif düşün.Allah rast getirsin inşaallah.

Sayfamızda güzel gelişmeler oluyor hadi bakalım kızlar hepinizden iyi haberler bekliyorum ben bu ay bıraktım çalışmayı
Hangi çalışmayı bıraktın bebek için mi,iş için mi

Kolay gelsin Amandacım.4 gün kalmış hatta cumayı saymazsak 3 gün:)Ben de bata yakın çok ağrı oldu bir de batma herhalde kist var diye düşündüm bebektenmiş.Senden umutluyum inşaallah Rabbim yüzünü güldürür tüp bebeğe gerek kalmaz.

Kızlar adetim 7 gün gecikti idrarda negatif kanda negatif bugün iki damla pembe kan geldi sonra kesildi bidaha bişey gelmedi yerleşme kanaması olabilir mi acaba? ???

Amin canım .Evet ya nasıl geçecek çok takılmamaya beslenmeye özen göstereceğim.Bir de çok sinirliyim özellikle eşime çok kızıyorum :)Darısı en yakında sana inşaallah bu ay senden umutluyum

Yok canım ya ben bu ay hiç umutlu değilim. Tam yumurtlama döneminde taşındık çünkü. Çalışma olamadı maalesef. Bata bir hafta var. Hayırlısı artık

Kızlar adetim 7 gün gecikti idrarda negatif kanda negatif bugün iki damla pembe kan geldi sonra kesildi bidaha bişey gelmedi yerleşme kanaması olabilir mi acaba? ???
Adetlerin düzenli mi canım reglin baya gecikmiş.Yerleşme kanaması herkeste farklı oluyormuş ben de mesela bata bir hafta kala çok az geldi.Hakkında hayırlısı

Yok canım ya ben bu ay hiç umutlu değilim. Tam yumurtlama döneminde taşındık çünkü. Çalışma olamadı maalesef. Bata bir hafta var. Hayırlısı artık
Hayırlısı canım evin yerleşti temiz temiz ne güzel.Kafan rahat olur.Bu ayı değerlendirirsin bir de bişey soracağım acını tazelemek istemem gebeliğin kaçıncı haftada sonlandı.Kalp atışını duymuşmuydunuz?

Bigün yine yaptım kocaman bir tek çizgi. 3 gün daha bekliycem gelmezse tekrar test yaparım

Evet ben de öyle düşünüyorum inşallah. Canım biz bebeğin kalp atışlarını 8. haftada çok zayıf olarak duymuştuk ama başından beri pek normal gitmeyen bir gebelikti zaten. 9. haftada da hem kalp atışları durdu hem de bebek 6 haftalık görünüyordu. Gelişmemişti yani. O yüzden sonlandırıldı. Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah.

Akıntı varmi canim .hadi hayırli haberlerini bekliyoruz ınş.bi güzel haberde sen ver .sırayla kasım uğurlu gelsin inşallah.

Akıntı varmi canim .hadi hayırli haberlerini bekliyoruz ınş.bi güzel haberde sen ver .sırayla kasım uğurlu gelsin inşallah.

Ara ara ıslaklık hissediyorum ama öyle sürekli bir akıntı yok... İlk hamileliğimde de var mıydı hatırlamıyorum...
Gerçi belirti aramıyorum sadece sebatla bekliyorum... Mevlam ne eylerse güzel eyler...

Sana şefaatçi olacak inşaallah öbür dünyada.Rahim öyle muhteşem yaratılmişki sağlıklı bebeği büyütmeye programlı.En yakın zamanda yakışıklı oğluşunun kardeşi gelir inşaallah.Kürtaj olmak zor baya benim ilk bebeğim gayet sağlıklıydı 13.haftada kalp atışı durdu normalden fazla büyümüş kürtaj oldum ben de.Çok zor günlerdi yanımda yatan kadının bebeği olmuştu bana bebeğimi soruyorlardı.Neyse geçti o günler kızım oldu sağlıkla.Şimdi de kardeşi sağlıkla doğar inşaallah.

Ara ara ıslaklık hissediyorum ama öyle sürekli bir akıntı yok... İlk hamileliğimde de var mıydı hatırlamıyorum...
Gerçi belirti aramıyorum sadece sebatla bekliyorum... Mevlam ne eylerse güzel eyler...
Canım ben şu an hamileyim öyle çok akıntım yok.Hadi bakalım sabrın sonu selamet.Nazlı bebişin gelsin bu ay inşaallah

YOK CANIM BEBEK ÇALIŞMASINI BIRAKTIM
bundan sonra zevk için sadece

Evet canım zor günlerdi gerçekten. Rabbim bir daha yaşatmasın. Sağlıklı bebişler nasip etsin bize inşallah

YOK CANIM BEBEK ÇALIŞMASINI BIRAKTIM
bundan sonra zevk için sadece
Kız beni ne güldürdün .Bebek için çalışmayı bırakmak daha iyi o zaman kafan rahat oluyor ve bebek geliyorhadi hayırlısı.

Evet canım zor günlerdi gerçekten. Rabbim bir daha yaşatmasın. Sağlıklı bebişler nasip etsin bize inşallah
Aminn canım aminn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…