Canım ben şu an hamileyim öyle çok akıntım yok.Hadi bakalım sabrın sonu selamet.Nazlı bebişin gelsin bu ay inşaallah
Catlatma ignemide vuruldum hadi hayırlisi
Hakkımiza hayırlisi canım.adet sancisinada benziyo bebis yerlesiyosa.olmazsada hiç üzulme canım . Sabırla belliyelim bakalim mevla neyler neylerse güzel eylerKızlar ben bundan önce ki aylarda hep çatlatma iğnesinden 16 gün sonra adet olmuşum yeni fark ettim.
Bugün 13.günüm ve Sanırım Cumartesi gününe kadar bekleyeceğim...
Gerçi aklıma olumsuz birşey getirmemeye çalışıyorum ama sanki adet sancısı gibi karnım ağrıyor...
Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin...
canım aynı belirtiler zaten hiç takılma oralarına hiç düşünme hatta bugün pazartesi tamam mı 6 gün var daha buda bi fikir :)Kızlar ben bundan önce ki aylarda hep çatlatma iğnesinden 16 gün sonra adet olmuşum yeni fark ettim.
Bugün 13.günüm ve Sanırım Cumartesi gününe kadar bekleyeceğim...
Gerçi aklıma olumsuz birşey getirmemeye çalışıyorum ama sanki adet sancısı gibi karnım ağrıyor...
Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin...
Baya da gecikmişsin canım inşaallah çıkar kan da eğer çıkmazsa dr a görün mutlakaBugün gecikmem in 9.gunu yarın kan tahlili yaptırcam çok heyecanlıyım inş. Pozitif çıkar. Gerçi hiç belirtimde yok
Malesef bende bugün gene Kırmızıları gördüm Hayırlısı Allahtan bakalım vardır bi doğru zamanıEvet Kızlarrrrr...
Bende Şeytanın Bacağını kıramadım ve Kırmızılara yenik düştüm...
Yeni BAT 06 Aralık ama bu ay korunacağım ve tahlillerimi yenileyeceğim ve Allah kısmet ederse 06 Aralık adetimle tüp bebeğe başlayacağım... Hayırlısı böyleymiş...
Hadi ya amanda baya umitliydim senden bende şimdi kötü oldum .hayırlisi buymus belkide tuple ikiz olur belki . Canını sıkmaEvet Kızlarrrrr...
Yeni BAT 06 Aralık ama bu ay korunacağım ve tahlillerimi yenileyeceğim ve Allah kısmet ederse 06 Aralık adetimle tüp bebeğe başlayacağım... Hayırlısı böyleymiş...
hayırlısı be arkadaşım herşeyde vardır bi hayır rabbim gönlüne göre versin.Evet Kızlarrrrr...
Malesef bende bugün gene Kırmızıları gördüm Hayırlısı Allahtan bakalım vardır bi doğru zamanı
Hadi ya amanda baya umitliydim senden bende şimdi kötü oldum .hayırlisi buymus belkide tuple ikiz olur belki . Canını sıkma
amanda29 canım inşallah tüp bebekte umduğunu bulursun uzun ve yıpratıcı bir süreç
hayırlısı be arkadaşım herşeyde vardır bi hayır rabbim gönlüne göre versin.
Canım ben senden çok ümitliydim.Neyse hayırlısı demekten başka alternatifimiz yok.Güzel kizinini kardeşi aralıkta gelir inşaallah imtihanın zor canım Rabbim boyle siniyor demek ki.Allah yardımcın olsun dualarım seninle.Evet Kızlarrrrr...
Canım ben senden çok ümitliydim.Neyse hayırlısı demekten başka alternatifimiz yok.Güzel kizinini kardeşi aralıkta gelir inşaallah imtihanın zor canım Rabbim boyle siniyor demek ki.Allah yardımcın olsun dualarım seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?