2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Kızlar ben bundan önce ki aylarda hep çatlatma iğnesinden 16 gün sonra adet olmuşum yeni fark ettim.
Bugün 13.günüm ve Sanırım Cumartesi gününe kadar bekleyeceğim...
Gerçi aklıma olumsuz birşey getirmemeye çalışıyorum ama sanki adet sancısı gibi karnım ağrıyor...
Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin...

Hakkımiza hayırlisi canım.adet sancisinada benziyo bebis yerlesiyosa.olmazsada hiç üzulme canım . Sabırla belliyelim bakalim mevla neyler neylerse güzel eyler

canım aynı belirtiler zaten hiç takılma oralarına hiç düşünme hatta bugün pazartesi tamam mı 6 gün var daha buda bi fikir :)

Bugün gecikmem in 9.gunu yarın kan tahlili yaptırcam çok heyecanlıyım inş. Pozitif çıkar. Gerçi hiç belirtimde yok

Evet Kızlarrrrr...

Bende Şeytanın Bacağını kıramadım ve Kırmızılara yenik düştüm...
Yeni BAT 06 Aralık ama bu ay korunacağım ve tahlillerimi yenileyeceğim ve Allah kısmet ederse 06 Aralık adetimle tüp bebeğe başlayacağım... Hayırlısı böyleymiş...

Malesef bende bugün gene Kırmızıları gördüm Hayırlısı Allahtan bakalım vardır bi doğru zamanı

Hadi ya amanda baya umitliydim senden bende şimdi kötü oldum .hayırlisi buymus belkide tuple ikiz olur belki . Canını sıkma

hayırlısı be arkadaşım herşeyde vardır bi hayır rabbim gönlüne göre versin.

Malesef bende bugün gene Kırmızıları gördüm Hayırlısı Allahtan bakalım vardır bi doğru zamanı

Hadi ya amanda baya umitliydim senden bende şimdi kötü oldum .hayırlisi buymus belkide tuple ikiz olur belki . Canını sıkma

amanda29 canım inşallah tüp bebekte umduğunu bulursun uzun ve yıpratıcı bir süreç

hayırlısı be arkadaşım herşeyde vardır bi hayır rabbim gönlüne göre versin.

Çok çok sağolun kızlar bizler aciz kullar olarak elimizden geleni yapıyoruz Takdir Yaratanın... Daha Çekeceğiz göreceğimiz günler varmış demek ki... Allah başka dert vermesin...
Şimdi önümde uzun bir süreç var ve ben bu sürece hem daha önceden tecrübeli ve yanımda can parçam kızımla giriyorum...
Hepimiz için güzel günler diliyorum...

Canım ben senden çok ümitliydim.Neyse hayırlısı demekten başka alternatifimiz yok.Güzel kizinini kardeşi aralıkta gelir inşaallah imtihanın zor canım Rabbim boyle siniyor demek ki.Allah yardımcın olsun dualarım seninle.

amanda29 cnm hayırlısı olsun elbet vardır Rabbimin bi bildiği bozma moralini çok şkr bir tane evladımız var Allah onlara ömür versin sağlıkla bir daha nasip etsin hepimize inş

İnşallah canım, Mevlam neyi takdir etmişse... Ben Allah'a şükrediyorum çaresiz dert vermesin tek imtehan bu olsun...
Aralık içinse ya nasip...

amanda29 ben de senden ümitliydim canım ama demek ki daha zamanı varmış. Hayırlısıyla nasip etsin rabbim inşallah

Kızlar benim de adet belirtilerim başladı. Zaten ümidim yoktu. Bu yıl çıkmadan hamile kalsam iyi olurdu aslında :) kızlar bişey sorucam. Kadınların kanı 3 yılda erkeklerin kanı 4 yılda yenileniyormuş. Kimin kanı daha yeniyse ona göre cinsiyet belirleniyormuş. Böyle bişey duydunuz mu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…