2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

@amanda29 ben de senden ümitliydim canım ama demek ki daha zamanı varmış. Hayırlısıyla nasip etsin rabbim inşallah
Ben 1 senedir alıstm kırmızılarin gelmesine gelmez ınş seninkiler .bu arada hiç duymadim yani mesela benim kanım yeniyse ne oluyo

Ben 1 senedir alıstm kırmızılarin gelmesine gelmez ınş seninkiler .bu arada hiç duymadim yani mesela benim kanım yeniyse ne oluyo

Sanmıyorum ama hayırlısı tabi. Bi sürpriz iyi olurdu aslında :)
Canım senin kanın yeniyse kız, eşinin kanı yeniyse erkek oluyormuş.

_myth_ o hesap tutmuyor ben 85 liyim 88_91_94_97_2000_2003_2006_2009_2012 bnm eşim 84 lü
88_92_96_2000_2004_2008_2012 de eşim ben 2010 da hamike kaldım bnm kanım daha yeni oluyor kız olması lazım ama bnm oğlum var

Bir şey sorabilirmiyim şimdi üye oldum sayfayı kullanmayı bilmiyorum 7 gün geciktim bu akşam kan testi yaptırdım 29.8 çıktı ama hamilesin yada değilsin demediler doktor soylemeliymis ben yarını bekleyemiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

5 den sonrası gebelik diye biliyorum.AMA 7 gün uzun bi süre daha yuksek çıkması gerekirdi .belki geç döllenmedir .dr un en iyisini bilir bugün yada yarın yine kan verirsiniz anlaşılır.hayırlusi hakkiniza

Evet sende tutmamış. Benim tutmuştu. Etrafımdaki biçok kişide de tutmuştu aslında

Kızlar nerdesiniz yav Abdominal sen idrar tahlilini günün geçtikten sonra mı yapmıştın yoksa gününe daha var mıydı canım?

miracle61, post: 37690372, member: 506159"]Kızlar nerdesiniz yav Abdominal sen idrar tahlilini günün geçtikten sonra mı yapmıştın yoksa gününe daha var mıydı canım?
[Evet canim kimse ugramaz oldu .Bakiyorum gun icinde kimse yok.Ben idrar tahlilini gunum gelmeden bir gun once yaptim cikti.bat gunu de yaptim ilkine gore daha koyu cikti.bati bir gun gecti kan tahlili yaptirdim 75.57 cikti.Sen de yoksa var mi bisey heycanlandim

Ya benim de bata 2 gün var. Evde de test olunca insan zor duruyor. Gerçi adet olacakmışım gibi bel ağrılarım başladı. Bakalım hayırlısı

Ya benim de bata 2 gün var. Evde de test olunca insan zor duruyor. Gerçi adet olacakmışım gibi bel ağrılarım başladı. Bakalım hayırlısı
Yerinde olsam çoktan yapmıştım test :)evde varmış zaten sabah idrarıyla yap istersen varsa kesin çıkar.Benimde bel ağrım bir de kasıklarımda batma oldu.Hatta bir gün kala cenazedeydik aşırı battı sağ tarafım o zaman bir şey bana test yap deyip durdu.Ben de dayanamadım aldım ve sonucu gördüm hem de sabah idrarı falan değildi.İnşaallah olur canım bu ay sende temmuz annesi olursun bana yoldaş olursun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…