@amanda29 ben de senden ümitliydim canım ama demek ki daha zamanı varmış. Hayırlısıyla nasip etsin rabbim inşallah
Ben 1 senedir alıstm kırmızılarin gelmesineKızlar benim de adet belirtilerim başladı. Zaten ümidim yoktu. Bu yıl çıkmadan hamile kalsam iyi olurdu aslında :) kızlar bişey sorucam. Kadınların kanı 3 yılda erkeklerin kanı 4 yılda yenileniyormuş. Kimin kanı daha yeniyse ona göre cinsiyet belirleniyormuş. Böyle bişey duydunuz mu hiç
Ben 1 senedir alıstm kırmızılarin gelmesinegelmez ınş seninkiler .bu arada hiç duymadim yani mesela benim kanım yeniyse ne oluyo
Amin cnm amin. Tekrar denermiyim bilmiyorum gerci ben cok istiyorumda eşim istekli degil :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaa sevinçten çıldirabilirim eylül 29 son adet tarihim o gün bu güne 37 gün 7 gündür adet olmadım bu aksam kandan baktirdim 29.8 dediler bana az geldi cevabiniz icin cok tesekkurler vakit ayirdiniz ama ben şuan çok panigim :)Cnm herhalde hamilesin değerleri resimde yükledim K kumraladamavideniz
5 den sonrası gebelik diye biliyorum.AMA 7 gün uzun bi süre daha yuksek çıkması gerekirdi .belki geç döllenmedir .dr un en iyisini bilir bugün yada yarın yine kan verirsiniz anlaşılır.hayırlusi hakkinizaBir şey sorabilirmiyim şimdi üye oldum sayfayı kullanmayı bilmiyorum 7 gün geciktim bu akşam kan testi yaptırdım 29.8 çıktı ama hamilesin yada değilsin demediler doktor soylemeliymis ben yarını bekleyemiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
_myth_ o hesap tutmuyor ben 85 liyim 88_91_94_97_2000_2003_2006_2009_2012 bnm eşim 84 lü
88_92_96_2000_2004_2008_2012 de eşim ben 2010 da hamike kaldım bnm kanım daha yeni oluyor kız olması lazım ama bnm oğlum var
Söylediğini ilk kez duydum canım hesapladım kızımda tutmuş:)Bunu da hesapladım o zaman yine kız olacak:)Evet sende tutmamış. Benim tutmuştu. Etrafımdaki biçok kişide de tutmuştu aslında
Söylediğini ilk kez duydum canım hesapladım kızımda tutmuş:)Bunu da hesapladım o zaman yine kız olacak:)
5 den sonrası gebelik diye biliyorum.AMA 7 gün uzun bi süre daha yuksek çıkması gerekirdi .belki geç döllenmedir .dr un en iyisini bilir bugün yada yarın yine kan verirsiniz anlaşılır.hayırlusi hakkiniza
[Evet canim kimse ugramaz oldu .Bakiyorum gun icinde kimse yok.Ben idrar tahlilini gunum gelmeden bir gun once yaptim cikti.bat gunu de yaptim ilkine gore daha koyu cikti.bati bir gun gecti kan tahlili yaptirdim 75.57 cikti.Sen de yoksa var mi bisey heycanlandimmiracle61, post: 37690372, member: 506159"]Kızlar nerdesiniz yavAbdominal sen idrar tahlilini günün geçtikten sonra mı yapmıştın yoksa gününe daha var mıydı canım?
[Evet canim kimse ugramaz oldu .Bakiyorum gun icinde kimse yok.Ben idrar tahlilini gunum gelmeden bir gun once yaptim cikti.bat gunu de yaptim ilkine gore daha koyu cikti.bati bir gun gecti kan tahlili yaptirdim 75.57 cikti.Sen de yoksa var mi bisey heycanlandim
Yerinde olsam çoktan yapmıştım test :)evde varmış zaten sabah idrarıyla yap istersen varsa kesin çıkar.Benimde bel ağrım bir de kasıklarımda batma oldu.Hatta bir gün kala cenazedeydik aşırı battı sağ tarafım o zaman bir şey bana test yap deyip durdu.Ben de dayanamadım aldım ve sonucu gördüm hem de sabah idrarı falan değildi.İnşaallah olur canım bu ay sende temmuz annesi olursun bana yoldaş olursun:)Ya benim de bata 2 gün var. Evde de test olunca insan zor duruyor. Gerçi adet olacakmışım gibi bel ağrılarım başladı. Bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?