alah razı olsun cnmmmmcnm ruyan çok güzel acaba gebemisinki benimde bundan önce düşük yapmıştımya öğrenmeden önce bende rüya görmüştüm bebeğimi emziriyodum ve sonra gebe olduğumu oğrendimm ayyy inşallah hamişsindirr
aminnnnn
cnm ruyan çok güzel acaba gebemisinki benimde bundan önce düşük yapmıştımya öğrenmeden önce bende rüya görmüştüm bebeğimi emziriyodum ve sonra gebe olduğumu oğrendimm ayyy inşallah hamişsindirr
sen nasılsın arkadaşım değerin düşüşte micnm Rabbim kimseyi korkuttuğuna uğratmasın dr git bakalım inşallah önemli bişey değildir moralini bozup stres yapma cnm
hadi hayırlısı inşaallah bu ay gelir bebişin :)sağolun kızlar moral oldu bana yazdıklarınız
ecetuba canım dr bir sorun yok dedi ama bu ay regl olursam yine gideceğim kafaya koydum bakalım hayırlısı
nurdua hamişsindir inaşşallah
Ben de hamile olduğumu öğrenmeden 4 gün önce doğum yapmışım bir kızım bir oğlum olmuş çok tatlıydılar.4 gün sonra hamile olduğumu öğrendimayyyy canım ya gulurdun neı ınsallah canım aynı dusunceler senın ıcınde gecerlı ya allah razı olsun canım rabbım gonlune gore versın ınsallah kuzum
yaaa neler dıyorsun cnm ya agzından bal akıyor vallahıhadi hayırlısı inşaallah bu ay gelir bebişin :)
Ben de hamile olduğumu öğrenmeden 4 gün önce doğum yapmışım bir kızım bir oğlum olmuş çok tatlıydılar.4 gün sonra hamile olduğumu öğrendim
ama cnm nasıl doguruyorum varya gercek sancı cektım yanı uykuda normal dogum yapmsım ayyy topaç gıbı cok tatlı oglusum olmus dun gecede ryamda gene erkek bebek gordum hayırdır ınsallahhadi hayırlısı inşaallah bu ay gelir bebişin :)
Ben de hamile olduğumu öğrenmeden 4 gün önce doğum yapmışım bir kızım bir oğlum olmuş çok tatlıydılar.4 gün sonra hamile olduğumu öğrendim
Canım inşaallah hamilesindir kan testi yaptırsan iyi olur aslında kesin sonucu da görmüş olursunyaaa neler dıyorsun cnm ya agzından bal akıyor vallahı
ya ne bıleyım bu konuda o kadar tukendımkı yaptırsam negatıf cıkacak o yuzden pazartesı dıyorum yaptırayım zaten bat tarıhım pazar gunuCanım inşaallah hamilesindir kan testi yaptırsan iyi olur aslında kesin sonucu da görmüş olursun
o zaman bekle canım şunun şurasında pazartesiye ne kaldı ki:)ya ne bıleyım bu konuda o kadar tukendımkı yaptırsam negatıf cıkacak o yuzden pazartesı dıyorum yaptırayım zaten bat tarıhım pazar gunu
dimiiiio zaman bekle canım şunun şurasında pazartesiye ne kaldı ki:)
cnm 250 ye indikten sonra kan vermedim ara ara bir iki damla kan geliyo ama tam olarak hastalanmadım pazartesi dr gitcem bakalımsen nasılsın arkadaşım değerin düşüşte mi
Sağlık olsun cnm gecmis olsun. Rabbim birdaha yasatmasin[/QUOTE]Sağlık TE="z_e_l_i_s, post: 37906683, member: 46075"]Merhaba kızlar 7+3 de kese boş göründüğü için kürtaj oldum ve hamileliğim sonlandırdı. Allah hepimie hayırlı hamilelikler nasip etsin...
Canım çok teşekkür ederim...zelişim çok geçmiş olsun tekrardan
cnm çook geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasınMerhaba kızlar 7+3 de kese boş göründüğü için kürtaj oldum ve hamileliğim sonlandırdı. Allah hepimie hayırlı hamilelikler nasip etsin...
cnm çook geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın
Merhaba kızlar 7+3 de kese boş göründüğü için kürtaj oldum ve hamileliğim sonlandırdı. Allah hepimie hayırlı hamilelikler nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?