2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

alah razı olsun cnmmmm

sağolun kızlar moral oldu bana yazdıklarınız
ecetuba canım dr bir sorun yok dedi ama bu ay regl olursam yine gideceğim kafaya koydum bakalım hayırlısı
nurdua hamişsindir inaşşallah
hadi hayırlısı inşaallah bu ay gelir bebişin :)

ayyyy canım ya gulurdun neı ınsallah canım aynı dusunceler senın ıcınde gecerlı ya allah razı olsun canım rabbım gonlune gore versın ınsallah kuzum
Ben de hamile olduğumu öğrenmeden 4 gün önce doğum yapmışım bir kızım bir oğlum olmuş çok tatlıydılar.4 gün sonra hamile olduğumu öğrendim

ama cnm nasıl doguruyorum varya gercek sancı cektım yanı uykuda normal dogum yapmsım ayyy topaç gıbı cok tatlı oglusum olmus dun gecede ryamda gene erkek bebek gordum hayırdır ınsallah

Herkes merhaba
Bizimde 2010 doğumlu bir oğlumuz var:) kardeşi olmasını çok istiyoruz ama nedense bir korku var.. Hem hamilelik süreci hem sonrası( sanırım insan başına geleceklerden korkuyor..Bilemiyorum kafam karışık çok.. Herkese selamlar

Merhaba kızlar 7+3 de kese boş göründüğü için kürtaj oldum ve hamileliğim sonlandırdı. Allah hepimie hayırlı hamilelikler nasip etsin...

Kizlar sagolun. Doktorun yarinki tum randevulari doluymus. Carsamba gidevilirim anca. TEOG sinavi var en rahat o gun olur. Adetimde öğlen kirmiziya döndü.

Sağlık TE="z_e_l_i_s, post: 37906683, member: 46075"]Merhaba kızlar 7+3 de kese boş göründüğü için kürtaj oldum ve hamileliğim sonlandırdı. Allah hepimie hayırlı hamilelikler nasip etsin...[/QUOTE]
Sağlık olsun cnm gecmis olsun. Rabbim birdaha yasatmasin

Sağlık TE="z_e_l_i_s, post: 37906683, member: 46075"]Merhaba kızlar 7+3 de kese boş göründüğü için kürtaj oldum ve hamileliğim sonlandırdı. Allah hepimie hayırlı hamilelikler nasip etsin...
Sağlık olsun cnm gecmis olsun. Rabbim birdaha yasatmasin[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım. Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…