Slm kızlar eşimle konuştuk bu aralar çocuk istemediğini söyledi zaten 2 seferdir geri çekilme uyguluyordu nedeni buymuş Allah oğluma sağlık versin
Aynen bende ikinciyi çok istiyorum ama polikistik over sendromu geçirdim tedavi oluyorum 2 aydır olmadı hormonları kullanmak istemedim
Kizlar beni hos gorun annemdeyim telden giriyom yazamiyomAmannnn nurduaaa kızzzz çok muşuz daha yaaaa....
Ya kızlar sen ben mi var aramızda ne farkeder ha ben olamamış hamiş ha siz
yan normalde 14 15. . gün olunuyo bende 14.gün oldum sen olmamışsın hayret vardır belki bebiş hayırlısıYa kizlar catlatma ognesi vurulali 18 gunum ama 13 gunu test yaptim iki cizgi sonra uc tane test yaprim tej cuzgi 4 gundur test falan yaomiyirum iki gun sonra adet gunum normalde igneden14 gunu adet olunuyormus ama benim 18 gunum elde 3 tane negatif bir tane pozitif var zaten daha da gitmiyorum dktra falan sizleri de cok seviniyorumsavha cnm heo aklimdasin rabbim gonlune gire versin cnm
Cnm bende bilmiyorum pazartesi kan tahlili yaptircam bide midem bulandi neyseheveslenmeyecegimyan normalde 14 15. . gün olunuyo bende 14.gün oldum sen olmamışsın hayret vardır belki bebiş hayırlısı
Cnm bende bilmiyorum pazartesi kan tahlili yaptircam bide midem bulandi neyseheveslenmeyecegim
hadi hayırlısı inşaallah hamilesindir canımCnm bende bilmiyorum pazartesi kan tahlili yaptircam bide midem bulandi neyseheveslenmeyecegim
Merhaba kızlar nasılsınız topikçok bos kalmis
İyi olur ccanjm karamsar olma lutfen ben de cok halsizim canim isimi yemegimi yapmakta zorlaniyorum.Dr vermeden kullanmadım corasprin canım yeni başladım iğneye clexane 0.4 iğne her gün karından vuruyor.Eşime vurduruyorum yakıyor baya.Sen de en yakın zamanda dr git canım sana da verir mutlaka.İyi diyelim iyi olsun. Benim kafam karışık her zamanki gibi. Sen nasılsın? Canım bişey sorucam. Dr sana iğne vermeden önce sen kendin coraspin falan içtin mi hamile olduğunu öğrendiğinde yoksa yeni mi başladın?
İyi olur ccanjm karamsar olma lutfen ben de cok halsizim canim isimi yemegimi yapmakta zorlaniyorum.Dr vermeden kullanmadım corasprin canım yeni başladım iğneye clexane 0.4 iğne her gün karından vuruyor.Eşime vurduruyorum yakıyor baya.Sen de en yakın zamanda dr git canım sana da verir mutlaka.
Aminn canım.Eşler zaten pek anlamıyorlar bu işleri:)Haklısın 7. haftada net duyuluyor kalp atışı şimdi sen 5 haftalıksın dimi temmuzun kaçı gözüküyor muhtemel doğum tarihi.İnşaallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın.Allah kolaylık versin canım. Ben 7 hafta dolmadan dr a gitmeyi düşünmüyorum. Eşim de istemiyor zaten. Onun bu kan pıhtılaşması ihtimallerinden haberi yok. Söylesem daha çok kızar bana kafanı böyle şeylere takma diye. Zaten genelde yedinci haftada duyuluyor kalp atışı. O yüzden bekliycem. Hayırlısı artık
Günaydın herkese...
Hayırlı cumalar Allah dualarimizi kabul etsin...(Amin)
Yarin doktora gitmeyi düşünüyorum bugün randevu alicam. Psikolojimde alt üst. Pazartesiden beri koyu renk adet devam ediyo kirmiziya donmedi ve az oluyo. Kesin kist var bende okudugum kadariylada çikolata kisti
Aminn canım.Eşler zaten pek anlamıyorlar bu işleri:)Haklısın 7. haftada net duyuluyor kalp atışı şimdi sen 5 haftalıksın dimi temmuzun kaçı gözüküyor muhtemel doğum tarihi.İnşaallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?