CCanım benim Dr sana önemsiz demişti hemen kotu düşünme çikolata kisti diye.zaten nete bakınca en ufak bir şey bile çok büyük gibi yazılıyor.her şey yoluna girecek inşaallah.Yarin doktora gitmeyi düşünüyorum bugün randevu alicam. Psikolojimde alt üst. Pazartesiden beri koyu renk adet devam ediyo kirmiziya donmedi ve az oluyo. Kesin kist var bende okudugum kadariylada çikolata kisti
Bak buyumus baya.Git canim dr a.Aramizda 15 gun var benin de 5 temmuz.Canım 2 gün sonra 6 hafta doluyor. Eşimi ikna edebilirsek haftaya c.tesi dr a gitmek istiyorum bakalım. Muhtemel doğum tarihi 20 temmuz galiba. İnşallah canım ya inşallah hepimiz alırız bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza :)
hayırlı cumalar canım biz condom ile korunduk ben hic korunmadim yani.spriralle hamile kalan bile oluyor o yüzden korkma bence.Dr a göründun mu hic rahim ve yumurtalıklarda bakıldı mi5hayırlı cumalar kızlar
sizlere bi sorum var
1. bebekten sonra hangi yolla korundunuz gebelikten
bende spiral vardı ondan mı kalamıyorum acaba ya
cnm Rabbim kimseyi korkuttuğuna uğratmasın dr git bakalım inşallah önemli bişey değildir moralini bozup stres yapma cnmYarin doktora gitmeyi düşünüyorum bugün randevu alicam. Psikolojimde alt üst. Pazartesiden beri koyu renk adet devam ediyo kirmiziya donmedi ve az oluyo. Kesin kist var bende okudugum kadariylada çikolata kisti
cnm bende 8 sene spiral vardı çıkardıktan sonrada 4 senede eşim korundu korunmayı bıraktık ikinvi ay gebe kaldım duştu duşukten bir ay sonra tekrar gebe kaldım ve yine duştu cnm yani spiralden değildir kişiden kişiye değişiyo bence inşallah en kısa zamanda gebe kalırsın5hayırlı cumalar kızlar
sizlere bi sorum var
1. bebekten sonra hangi yolla korundunuz gebelikten
bende spiral vardı ondan mı kalamıyorum acaba ya
kızlarrrrrrr kımler burada4
cnm oncelıkle hayırlı cumalar ben 2 gun once ruyamda dogum yaptım topaç gıbı bır oglum olmus ama dogum acısını bıre bıre yasadım bu geced ruyamda oglan cocugu gordum ya ıyıce sıyırdım kafayı ne anlama gelır canım bu arada bata 2 gun var catlatma ıgnesı vurulalı 19 gunum bun hala adet olamadımben burdayım cnnm
of bılmıyorum cnm 13 gunu tst yaptım pozıtıf sonra 3 tane yaptım negatıf bugunde 19 gunum 2 gun sonra bat tarıhım amaaan maaansağolun kızlar moral oldu bana yazdıklarınız
ecetuba canım dr bir sorun yok dedi ama bu ay regl olursam yine gideceğim kafaya koydum bakalım hayırlısı
nurdua hamişsindir inaşşallah
öle zaten cnmmmm rabbım ne verırshayırlı versın seyı merak ettım catlatma ıgnesı vurulduktan 14.15 gunu ade t olunuyormus ben neden olmadım hala yasabret canım bekle başka şeyler düşün test filan yapma Allaha emanet et
ayyyy canım ya gulurdun neı ınsallah canım aynı dusunceler senın ıcınde gecerlı ya allah razı olsun canım rabbım gonlune gore versın ınsallah kuzumolma işte daha güzel inş 9 ay olmazsın
cnm ruyan çok güzel acaba gebemisinki benimde bundan önce düşük yapmıştımya öğrenmeden önce bende rüya görmüştüm bebeğimi emziriyodum ve sonra gebe olduğumu oğrendimm ayyy inşallah hamişsindirrcnm oncelıkle hayırlı cumalar ben 2 gun once ruyamda dogum yaptım topaç gıbı bır oglum olmus ama dogum acısını bıre bıre yasadım bu geced ruyamda oglan cocugu gordum ya ıyıce sıyırdım kafayı ne anlama gelır canım bu arada bata 2 gun var catlatma ıgnesı vurulalı 19 gunum bun hala adet olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?